Foto Zbran? alias Pro milovn?ky fotografie II.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak to je pan COLT 1861 ráže 44 ve své plné kráse, to jsem koukal, co dovede a opravdu podcenil jsem jej, na 50m to tedy byla opravdu vždycky šupka a přímo na komoru!!" Smekám před ním! Má mou plnou úctu.
Re: Foto Zbraní alias Pro milovníky fotografie II.
edelweiss: ten revolver v 9mm Lug. jsi koupil od Markonyho? Je to zajímavý kousek, před časem jsem dva dny dumal, jestli ho od něj nevezmu. Nakonec jsem nevzal, jsem prostě beznadějný pistolář...
Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
a tady je moje nová ovečka 

Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
To-dykmore
JJ je od něj, prohloupils, je to supr prcek
JJ je od něj, prohloupils, je to supr prcek

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Po roce něco ubylo a něco zase přibylo (a ještě přibyde)

"PO ČEM STŘÍLÍTE?" "PO ČEM SE DÁ!"
„Jsou dvě důležitá pravidla přestřelky: vždycky podvádět, a vždycky vyhrát.“ Clint Smith
„Jsou dvě důležitá pravidla přestřelky: vždycky podvádět, a vždycky vyhrát.“ Clint Smith
no krása, tu flintu máš v perkusu nebo patroňáka? 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
perkusní .54 na papíráky od IABu 

"PO ČEM STŘÍLÍTE?" "PO ČEM SE DÁ!"