airsoftky

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
PetrikCZ
Re: airsoftky

Příspěvek od PetrikCZ » 24 zář 2010 15:31

Ahoj, poradili byste mi pistoli pro malý děcko (3 roky) na plechovky? Uvažoval jsem o nějaký elektrice, ale vůbec nemám potuchy, jakej výrobce atd. Chci to nejlevnější co má smysl koupit - je to pro úplnýho prcka, tak prostě aby nemusel pořád něco natahovat. Na vzhledu prakticky nezáleží. Spíš aby to nebylo "samorozbíjecí".

Slávia 631 (diopter Aeron) + TAU 7 + Vostok ИЖ-38 + Lov 21
Skg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skg » 24 zář 2010 16:02

AEG, aby prcek pokropil všechno okolo, dokud mu někdo nesundá prst ze spuště ;) To bych neriskoval. Je to trošku individuální, ale do desíti let jedině pod ostřížím dohledem, takže manuální natahování není vůbec žádný problém. Taťka natáhne, v patřičné poloze vloží do ručky, zhruba nasměruje a "střílej".. Prcek sám nic kosit tak jako tak nebude, neudrží mířidla, z blízkosti riskuje šlehu odraženou kuličkou.

Taky je otázkou, jestli vůbec umáčkne spoušť. Pro tříleté dítě bych se orientoval na skutečné hračky - pistolky na všemožné špunty, je toho plno. Ze dvou třech metrů se malej do plechovky trefí, víc nelze očekávat.
Remington 1911 R1, Sa 58 Sporter
koko

Příspěvek od koko » 24 zář 2010 16:23

Taky jsem to s decky takhle praktikoval, ale prestalo me bavit jim to porad natahovat. Ted jsem tedy koupil na Aukru Glocka od CYMA za 1150,-. 30 kulicek v zasobniku a za 3 vteriny jsou venku :D . Radeji ale tedy prepinac na jednotlive. Super zabava i pro me. Strilime v mistnosti na par metru. Terc je z krabice od koleckacu rozevrene na 90 stupnu. Nahore kolicek na prichyceni terce a za tim plinka, ktera spolehlive zastavi kulicky. Kluk 5 a holka 7 let.
Taurus 38sp
Astra .22
Zoraki R1
cartman

Příspěvek od cartman » 24 zář 2010 19:47

ak chceš niečo kropiť kúp si tommy gun :lol: ale dieťaťu v takomto veku by som ešte zbraň nedával moja 1. bola v 5-6 a bola to neuveriteľne silná vzduch. pištoľ s úsťovou rýchl. 5oo m/s a jej meno bolo LOV 2 :lol: :lol: :lol:
Skg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skg » 24 zář 2010 21:08

Já udělal ze starého šuplíku z psacího stolu terč se třemi sklopkami vedle sebe. Přední strana polepená kobercem, aby se to moc neodráželo, sklopky potažené červeným sametem, ať jsou dobře vidět.

Z desíti metrů, což je u nás přes tři místnosti, perfektní. Akorát sklopky budou potřebovat zanedlouho vyměnit, protože sololit i ten airsoft za čas rozfláká. Synovi je deset a zrovna před týdnem dostal manuál H&K G3. AEGéčko zatím neplánujeme, při záplavě kuliček je to v interiéru docela demoliční a kdo to má furt uklízet ;) A právě do interiéru, jen tak si "dřípnout", je airsoft ideální, podobně jako vzduchovka jen tak ven mimo střelnici.

Pro děti jsou lepší dlouhé zbraně. S oporou je pro ně snazší se trefit. Pro mého kluka, který začal někdy v osmi letech, dodnes platí, že zatímco s dlouhou airsoftkou se trefuje, pistoli v jednom kuse strhává.
Remington 1911 R1, Sa 58 Sporter
Sláva

Příspěvek od Sláva » 24 zář 2010 21:28

Stále platí nabídka kvalitního AEG. Za příznivou cenu (3000kč s baterkou a nabíječkou). Kdo by měl zájem SZ.
Jinak taky mám doma ještě manuál Cz75 a pamatuju kdy sme ještě jen tak ze srandy chodívali hrát jen s manuálama. No kamarád měl jen plynovýho glocka tak sice to bylo nefer, ale povolili sme to. No hráli sme mezi stromama a vim, že než sme šli hrát mi zminoval, že má zásobák na 16 kulí. No byl proti mě a natahovačka proti plyn. automatu byl celkem oříšek, ale nebyl bych to já dybych nevykoumal jak na něj.. No řešení bylo jednoduché.. počítání výstřelů.. Když už byl na 15. natáhl sem si a připravil se k běhu.. Bum 16. já se ve stylu Bolta vyřítil z poza stromu směrem k němu.. A ted už šlo jen o čas.. Kdo bude rychlejší? On ve vyměnění zásobníku za plný nebo já ve sprintu.. No o chvilinku sem to vyhrál já. Zakončeno skokem do rybičky a třelením ho do nohy :) Tot taký menší zážitek se střílením z manuálu :D
SLAVIA 634 cal.177, 2dílná ocelová montáž CZUB + NS 4x32AO
PetrikCZ

Příspěvek od PetrikCZ » 07 říj 2010 08:51

SKG: asi máš recht, s těžkou dlouhou vzduchovkou asi nezvládne tolik cvičit. Manuální airsoftku mám, tak můžu taky zkusit. Ale vycházel jsem právě z praxe, kdy se kámošovy malý holky účastnili naší vzduchovkový seance a nikoho nebavilo jim to pořád natahovat. Uvidím v létě :-)
Slávia 631 (diopter Aeron) + TAU 7 + Vostok ИЖ-38 + Lov 21
palong74

Příspěvek od palong74 » 05 pro 2010 09:16

chlapi muze me nezasvecenemu poradit co je to ABS plast? jedna se me o to zbozi http://eagleguns.cz/shop/index.php?p=po ... t-%28db%29 chci ho dat na crosmana 1377 http://forum.gunshop.cz/crosman-1377c-t95-165.html tato pazba moc dlouho nevydrzela protoze je to z obycejne airsoftky asi tak za 2az 3 stovky.tak aby neco vydrzela.dik
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
drát

Příspěvek od drát » 05 pro 2010 10:04

Terpolymer akrylonitril-butadién-styrén, ABS
Vlastnosti: Vyrábí se mnoho typů lišících se tuhostí a teplotní odolností. Dosahuje se toho různým poměrem kopolymerujících složek. Je tuhý, pevný a přitom houževnatý, a to i při snížené teplotě. Speciální typy lze použít až do -40 °C. Dobře tlumí rázy a vibrace. Teplotní odolnost a tvarová stálost za tepla je lepší než u PS a SAN, stejně jako odolnost proti korozi za napětí. Snáší střídání teplot. Elektroizolační a dielektrické vlastnosti jsou horší, je mírně navlhavý. Jen málo se nabíjí statickou elektřinou. Odolnost proti povětrnosti je omezená, je zdravotně nezávadný, speciální typy lze galvanicky pokovovat. Je hořlavý. Odolává kyselinám, zásadám, olejům, tukům, některým uhlovodíkům, neodolává však chlorovaným a aromatickým uhlovodíkům, esterům a ketonům.

Použití: Kryty domácích elektrospotřebičů, tělesa a sluchátka telefonních přístrojů, tělesa kapesních kalkulaček, mikrofonů a budíků, podstavce svítidel, tělesa kráječů chleba a kuchyňských vah, hračky, např. modely aut, zbraní, ochranné sportovní přilby, rukojeti nářadí, kryty řetězů a blatníky jízdních kol, kryty sekaček na trávu, dětské sedačky, mřížky chladičů a topení automobilů, ozdobné mřížky, tělesa reflektorů, přenosné skříňky na nářadí, koupelnové armaturry určené pro galvanické chromování, kryty vysavačů a vysoušečů vlasů.

Identifikace: Jako u PS: - hoří za vývinu sazí, zápach je méně aromatický, některé typy jsou samozhášivé.

Zpracovatelnost: Je dobrá, ale horší než u PS. ITT se uvádí pro teplotu 200 °C a zatížení 212 N. Je dodáván v široké barevné stupnici, ale je neprůhledný. Při namáhání na ohyb buď nepraskne nebo praská houževnatým lomem.

http://www.koplast.cz/ostatni-plasty.html
http://www.google.cz/search?client=oper ... 8&oe=utf-8
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
palong74

Příspěvek od palong74 » 05 pro 2010 14:04

a jeste jeden dotaz na toto zbozi http://eagleguns.cz/shop/index.php?p=po ... -%28aps%29 jestli ho prodavaji i s tou teleskopickou tyci laicky receno protoze nna nektrych pazbach je na fotce ne nekterych ne.
Pawelos

Příspěvek od Pawelos » 06 pro 2010 21:30

.......
Naposledy upravil(a) Pawelos dne 23 úno 2011 11:39, celkem upraveno 1 x.
Sláva

Příspěvek od Sláva » 06 pro 2010 21:38

http://forum.gunshop.cz/p-v-airsoftove- ... 11078.html
kdybys měl zájem.. Jinak AEG je lepší, protože v softu prostě ten zásah sniperkou špatně dokazuješ aspoň co teda byla jedna akce kde bylo asi 100 lidí tak snipři po hodině hry odešli nasraný z toho, že nikdo necítí a neuznává jejich zásahy. Tot můj postřeh samozřejmě závisí na kolektivu.
SLAVIA 634 cal.177, 2dílná ocelová montáž CZUB + NS 4x32AO
Pawelos

Příspěvek od Pawelos » 06 pro 2010 21:46

.......
Naposledy upravil(a) Pawelos dne 23 úno 2011 11:39, celkem upraveno 1 x.
palong74

Příspěvek od palong74 » 07 pro 2010 15:29

jestli chces jit do teto co mas ve spamu tak bacha je to dekorace tudiz bych tipoval tak jednu prestrelku
Pawelos

Příspěvek od Pawelos » 07 pro 2010 16:11

........
Naposledy upravil(a) Pawelos dne 23 úno 2011 11:33, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět