airsoftky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Hele pochybuju, že za 2300 to bude znát když ty tipové měli poladěný airsoftový plynovky kolem 12 000 .. Tim nechci říct, že něco co stojí málo nemůže být tak kvalitní jako to drahý.. (ale většinou to tak nebjvá)
SLAVIA 634 cal.177, 2dílná ocelová montáž CZUB + NS 4x32AO
Re: airsoftky
Podle mě pokud nejsi fanatik do plazení po lese v hejkalu, tak airsoftová sniperka je k ničemu, protože ti k účinnému dostřelu přidá asi tak deset metrů a tedy jak vystřelíš tak každý frajer s elektrikou tě zasype kuličkama. Prostě ten rozdíl v dostřelu nebo přesnosti je minimální, zato rozdíl v palebné síle je obrovský. To není jak v reálu, kde má sniper nad útočnou puškou náskok půl kilometru.
A co se tak dívám na ty naše airsofťáky v PB, tak z 90ti procent po sobě střílejí v budovách, kde je ti sniperka nanic.
A co se tak dívám na ty naše airsofťáky v PB, tak z 90ti procent po sobě střílejí v budovách, kde je ti sniperka nanic.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Kubajzz přesně vystihl to co si o tom myslim já. "Hračka" na tom nikdy nebude tak jak originál..
SLAVIA 634 cal.177, 2dílná ocelová montáž CZUB + NS 4x32AO
Odporučíte nejakú airsoftku so skladacou pažbou, elektriku, kludne v kvalitnom plaste, nemusí byť kov, nie jednoručka?
Zatial vedie G36K od JG alebo SRC, poprípade nejaký Sig 552 tiež od JG s mechabox 3.
Ď.
Jo, ešte jedna vec - nie na CQB, do lesa to chcem - streľba na viac ako 20m.
Zatial vedie G36K od JG alebo SRC, poprípade nejaký Sig 552 tiež od JG s mechabox 3.
Ď.
Jo, ešte jedna vec - nie na CQB, do lesa to chcem - streľba na viac ako 20m.
Umarex CPSport .177
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
Jj, povedzme 150 Eur.
Umarex CPSport .177
Upřímně za 150E si pořádnou softku nekoupíš. Kvalitní eletriky (CA,GP,TM,ICS) vždy stály kolem 9000kč a víc, nyní je sezenes i kolem 7000kc. U marui se daly pořídit aeg i levněji, ale co si pamatuju tak neměli tak dobrý výkon jako třeba ca díky standartním 90kám pružinám. ics osazovalo své aeg v základu silnějšíma pružinama. Na druhou stranu marui má dle mého názoru lepší zpracování tvrzených plastů. za 150E si koupíš maximálně něco z číny typu CYMA a podobně. Tyto zbraně nejsou špatné co se týče střeleckých vlastností, za to jsou ale prasácky vyrobené a jsou vystavovány jako "dekorace". Sice střílí ale nevydrží dlouho. Zvaž tedy jestli pro tebe nebude lepší koupě značková plynovka nebo manuál.
Plynovka určite nie, chcem strieľať aj v zime. Chcem si zastrieľať aj dávkami, takže manuál tiež nie.
IMHO, čo tak čítam kade-tade na fórach, tak tie dekoračky sa v poslednej dobe podstatne zlepšili v kvalite, aj keď takými rečami možno len niekto ospravedlňuje kúpu lacnej veci. Čo ja viem. Nikdy som s tým nestrieľal, nikto známy v okolí tiež nie.
Ak kúpim a budem sklamaný aspoň s tým v lete budem plašiť škorce a straky zo záhrady, a budem vedieť, že im neublížim, no čo.
IMHO, čo tak čítam kade-tade na fórach, tak tie dekoračky sa v poslednej dobe podstatne zlepšili v kvalite, aj keď takými rečami možno len niekto ospravedlňuje kúpu lacnej veci. Čo ja viem. Nikdy som s tým nestrieľal, nikto známy v okolí tiež nie.
Ak kúpim a budem sklamaný aspoň s tým v lete budem plašiť škorce a straky zo záhrady, a budem vedieť, že im neublížim, no čo.

Umarex CPSport .177
já sem střílel s plynovkou i v zimě, záleží na zprani a plynu. Nesměl jsem ale střílet jak šílenej - to by mi zamrznul zásobník
. Tu čínu si klidne kup, když se o ní budeš dobře starat a nebudeš s ní moc flákat tak ti pravděpodobně vydrží. Pokud od toho nečekáš hodne tak te to při nejmenším nemůže zklamat 

Jasné, že vzduchovke sa presnosťou nevyrovná. A, medzi nami, sere ma susedova mačka a psisko, bežne sa nám poflakujú okolo po pozemku. Tak im trochu zdvihnem mandle xixixi...
Na výstrely vzduchovečkou reagujú len prikrčením a trafiť ich nechcem. Tá airsoftka bude optimum, teda pokiaľ sa netrafím do oka, čo by som nerád.

Umarex CPSport .177
kdyz jim aegckem začneš střílet pon nohy nebo nekam vedle do dveří, do kovu nebo do nečeho co dela hluk tak se ti z toho poserou a utečou
. True story
. Idealni je /ted mně seřvou ochranci zvířat/ strefit to nezvane zvíře pořádně z blízka do zadnice. Zvíře si spojí tu bolest s zvukem a jakmile příště budeš mít zase návštěvu na zahradě a střelíš klidně naprázno tak si vzpomenou na tu bolest a zdrhnou
. Samozřejmě nesmíš vlastnit něco takovýhleho:
http://www.youtube.com/watch?v=A_djlYMF ... re=related
. To už by ti tam to psisko zůstalo ležet 

http://www.youtube.com/watch?v=A_djlYMF ... re=related

To "Toky"
Klidně si kup, co ti nejlépe vyhovuje, nebál bych se ani těch "ChunaGun".
Na konec, když tě to chytne, můžeš upgradovat až nad hlavu !
Kvalitní díly jsou třeba u AirsoftPro viz. - http://airsoftpro.cz/eshop/index.php?cPath=55
Osobně však doporučuji celokovové tělo zbraně a pevnou pažbu a to ze dvou důvodů.
1-Celokovové tělo vydrží hodně dlouho a dovnitř si později nacpeš (upggrade), co budeš chtít.
2-Pevná pažba má většinou tu výhodu, že do ní nacpeš velkokapacitní akumulátor, i 8článek - můžeš déle střílet a s vyšší kadencí, i při silnější pružině.
Ale to je jenom můj názor, rozhodneš se sám.
Klidně si kup, co ti nejlépe vyhovuje, nebál bych se ani těch "ChunaGun".
Na konec, když tě to chytne, můžeš upgradovat až nad hlavu !
Kvalitní díly jsou třeba u AirsoftPro viz. - http://airsoftpro.cz/eshop/index.php?cPath=55
Osobně však doporučuji celokovové tělo zbraně a pevnou pažbu a to ze dvou důvodů.
1-Celokovové tělo vydrží hodně dlouho a dovnitř si později nacpeš (upggrade), co budeš chtít.
2-Pevná pažba má většinou tu výhodu, že do ní nacpeš velkokapacitní akumulátor, i 8článek - můžeš déle střílet a s vyšší kadencí, i při silnější pružině.
Ale to je jenom můj názor, rozhodneš se sám.
Léčíme nákazu - "Pěkně KULKOU po KULCE".....
http://vscharlie.rajce.idnes.cz/
http://vscharlie.rajce.idnes.cz/
VSCharlie: So všetkým súhlasím, ale sklopku chcem len kvôli lepšej prenosnosti, viem, že do pevnej pažby vlezú silnejšie baterky ale nepredpokladám, že vypálim na jedno nabitie viac ako tisíc gulí (keby mi na mačku nestačila stovka gulí tak po nej šmarím tomahavk
).
V plaste je širší výber, zatiaľ nepredpokladám nejaký upgrade ale čo nieje môže byť. Korpusy v plaste mám na troch kvéroch, nemám s tým žiadny problém.

V plaste je širší výber, zatiaľ nepredpokladám nejaký upgrade ale čo nieje môže byť. Korpusy v plaste mám na troch kvéroch, nemám s tým žiadny problém.
Umarex CPSport .177