Nieee,,my sa tu nehadame,u nas sa to vola diskusiaKubajzz píše:Co je, vy jste na Slovensku nějak pohádaní?

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nieee,,my sa tu nehadame,u nas sa to vola diskusiaKubajzz píše:Co je, vy jste na Slovensku nějak pohádaní?
Odpoveď:vendous píše:Pěkný ale jenom fotka toho moc nepoví, tak aspoň kdo vyhrál
risopepi píše:Pre zlom, ktorý nastal na fóre vzduchovkári.sk, určitá časť slovenských strelcov (profesionály) bojkotovali súťaž v Drienčanoch, tak namiesto 37 strelcov ako bolo na jar, súťažilo iba 22.
No právě že netoužím, dávno tomu co jsem vyházel diplomy z totalitních dob.sportovec píše:Alexxxus : chrobáčik, jestli toužíš po zaslouženém ocenění Tvého výkonu, zastav se zítra ráno v osm na Magnumu s malorážkou a věřím, že si odneseš diplom i medajli
a hlavně respekt mezi střelci v tom pravém šlova šmyšlu
To hej, však česká sklopka není o soutěžení a pořadí, ale o skvělym víkendu s podobně postiženými lidmi a kamarády.Alexxxus píše: pořádná kopa tataráku na talíři a kopice topinek.
No já myslím,že ti něco v životě chybí a ani nevíš co.Střílet umíš to jo,ale soutěživostí dosáhneš pouze pocitu a u smrtelný postele ti podaj ruku tak 2 lidi.Sám mám spoustu diplomů a samejch pohárů,ale nikdy nebudu pomlouvat jedno jen proto,že se mnou nechce nikdo dělat to druhý.sportovec píše:Ja osobne doufam, ze soucasne i nove generace strelcu, nebudou tak hloupi jako napr. uzivatel Petanus. I kdyz toto forum je otevrene i uplnym blbcum jedna se o obecne poucnou zalezitost.
Pane sportovče, že jsem "divnej" mě neuráží, ba naopak. Ale jen hlupák nazve druhého hlupákem..sportovec píše:Ja osobne doufam, ze soucasne i nove generace strelcu, nebudou tak hloupi jako napr. uzivatel Petanus. I kdyz toto forum je otevrene i uplnym blbcum jedna se o obecne poucnou zalezitost.