Benchrest

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
kondor
Kontaktovat uživatele:
Re: Benchrest

Příspěvek od kondor » 03 srp 2010 09:26

Připojuji se ke gratulaci :D konečně úspěch našich barev :D Ve čtvrtek přijedeme fandit :D Přeji hodně úspěchů do dalšího boje :D

mot

Příspěvek od mot » 04 srp 2010 10:48

Čau Honzo. Posílám velkou gratulaci
rimfireBR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimfireBR » 04 srp 2010 22:06

info z ME : dnes na 50m třída light varmint team ve složení Bursik, Effenberger a Fokt
ZLATO !!!!! o bod před Irskem a třetí jsou Finove !!!!!
zítra královská HV na 50m a kde se utká kolem 60 brstrelcu z cele Evropy ;-))

jinak děkujeme
Grinch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grinch » 04 srp 2010 22:15

Naaadhera!!!

tak gratuluju a drzim pesti!!!
Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
Sheerif

Příspěvek od Sheerif » 05 srp 2010 08:09

Moc našim zlatým hochům blahopřeji,je to úžasný pocit,když po těch několika létech co zde BR střílíme se dosáhne tak výrazný a ojedinělý úspěch!Porazit střelce z vyspělých benchrestových zemí,kde se tato disciplina střílí desítky let a především je mnoho let dozadu špičkové bench.vybavení na současné nejvyšší možné úrovni,tak to velmi ,velmi mnoho znamená!Vzpomenu jen,jak u nás jsme si pomůcky dělali každý doslova na koleně,podomácku.O to tento úspěch je cennější.Věřím,že jste všechen stř.prach ještě nevystříleli.Zdravím a přeji další výrazné úspěchy a díky všem našim pořadatelům vedenými L.Ningrem.Ahoj. P.S.Kluci kdyby jste se tam domákli o nějaké BR rozvojové zemi,kde by se dalo třeba na 235b vyhrávat,dejte mi echo,jsem na odstěhování připraven.
rimfireBR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimfireBR » 05 srp 2010 23:36

info z posledního dne ME :

individuální zázrak se nekonal ALE osvědčený Team CZ I. ve složení Effenberger, Fokt, Buršík mají po Bronzu a Zlatu i Stříbro na 5Om s puškou HV :idea:
První dnes o dva bodu UK I. a na třetím Finland I.
Osobně můžu říct, že s ohledem na aktuální zdravotní stav jsem na víc NEMĚL :!: :twisted:
Jinak bambilionský DÍK celému organizačnímu teamu, který vedl Láďa Ninger s podporou Pavla Cinka, Míry Hoška, Pepči Havelků a dalších a Vše podle slov zahraničních účastníků zvládl na BIG ONE :mrgreen: S tím, že CZ je hned další adept pro nadcházející ME tuším pro 2O15 spolu s Itali a UK :!:

foto a zážitky později jsem kožak a jdu brou ........
Harry

Příspěvek od Harry » 06 srp 2010 01:16

Kucí, gratuluju a jsem rád že jste zabojovali a udělali tak dobrý výsledek. Když jsem viděl tu konkurenci, tak musím uznat, že je to pecka! :D

Mně se v Plzni líbilo a lituju že jsem nebyl až do konce...
rimfireBR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimfireBR » 06 srp 2010 13:56

jinak ohledně převažujícího vybavení střelců v Evropě se dá říct, že až na dva systémy turbo action z nichž jeden je postavený přímo od mistra Billa C. převažují systémy od Anschutz 54, 1913, 2013, 2007, mnoho znich je přehlavňováno na Lilja a usazeno v pažbách od Cicognaniho, Mcmillan, Kelbly a nebo home made :wink:
střelivo převládá podle toho co jsem stihl zachytit, ELEY, RWS, Lapua
optiky Weaver T36 a Leupold C. 35,40,45 x 45 a to i z důvodu relativně nízké váhy pro třídu LV a spousta znich má předsádky pro posun zvětšení
a však mnohem ale mnohem víc záloželo na střelcových schopnostech naučit se vysledovat proudění větrů, které dokázali nejednoho odladěného brstřelce vytrestat :wink:
rimfireBR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimfireBR » 08 srp 2010 21:18

ME Plzeň kompletní výsledková listina a nějaké fotky zde : http://www.erabsf.org/home.htm
Harry

Příspěvek od Harry » 09 srp 2010 18:39

Dovolil bych si lehce opožděný (jel jsem rovnou z Plzně na dovolenou a plážové povinnosti mi nedovolily se dříve dostat k počítači) pohled nováčka na ME BR v Plzni.

Předně chci poděkovat všem kdo se na této soutěži podíleli, protože z mého pohledu nováčka a v BR laika se soutěž odvíjela pěkně, svižně, s daným harmonogramem, dobře zabezpečená a prostě "no problemo". Při takhle velkém podniku je to opravdu kus práce a skoro zázrak. A lidé kteří na této přípravě a chodu soutěže pracovali, si opravdu mákli a často až do hlubokých nočních hodin... Takže díky :-)

Na soutěž jsem se dostal "do počtu" a to vzhledem ke mně nepochopitelnému faktu, že spousta dobrých a aktivních BR střelců se prostě nezúčastnila (proboha proč??? Měli jsme to doma, za humny a za rozumné náklady!). Soutěžil jsem v kategorii Sporter, která u nás příliš neletí (toť můj dojem). Nicméně v cizině letí... Navíc jsme všichni tři češi měli systémy CZ (aby je čert vzal, na sportovní střelbu se fakt nehodí. To je jako zatloukat špendlík palicí...), narozdíl od zbytku evropy. Sám jsem měl navíc kolegovu omlácenou CZ452, která se nechytá ani na MaO (což osobně považuji za BR bez stojanů) a neměl jsem ani stojan (páč ho nevlastním), ale jen beanbag vpředu a vojenský obvaz místo zadního bagu :-D Nu což, člověk by si i tak měl poradit. Své výsledky (zvláště na 50m a druhý terč - 238b.) považuji za malý zázrak, nicméně na zbytek evropy to bylo žalostně málo :-) Ale i tak jsem byl nadšený a moc se mi tato soutěž líbila, lidé byli milí a vstřícní (Italové a Irové zvlášť).

Pár foteček zde, berte je s rezervou :-)

Hlavně na pohodu a zvesela, vždyť je to zábava :-)
Obrázek

Nad touhle pažbou jsem se dlouho divil...
Obrázek

Finové měli i rodinný tým, který střílel opravdu dobře. Mamka Finka v akci
Obrázek

Dcerka Finka byla nejen hezká a milá, ale střílela dobře a pomáhala sama od sebe s úklidem... Taťka vyhrál jednu z disciplín a jejich rodinný tým také jednu disciplínu vyhrál!
Obrázek

Naši měli v kategorii Sporter slabší zbraně a bylo to znát...
Obrázek

Obrázek

Za mnou střílel Ital, který Sporter 50m vyhrál - a to s Anschütz 1710 (jako ostatně všichni Italové a další...)
Obrázek

Více obrázků zde: http://harryhad.rajce.idnes.cz/ME_BR_2010_Plzen/

Harry
http://www.urna.net
Obrázek
rimfireBR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimfireBR » 10 srp 2010 12:21

:arrow: z ME stupně vítězů ve třídě Light Varmint ( 1O,5lb ) na 5O metrů

I. CZ
II. Irsko
II. Finsko

CZ team střílel zbraně SUHL 150 !!
Irsko Anschutz 2013 a 54
Finsko Anschutz 2007 a ?

FOTO :

Obrázek Obrázek
kondor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kondor » 11 srp 2010 12:23

Info pro střelce :D

Český pohár v Benchrestu na 750 bodů
Střelnice Stará Lysá

4.9.2010 Vzduchová puška (HV Class A do 21J) na 25
Malorážková puška ( LV do 4,762 kg) na 50 m

5.9.2010 Malorážková puška (HVdo 6,803 kg) na 50 m

Přihlášky do 31.8.2010!!

Info přihlášky a propozice na http://www.ssksm.cz
rimfireBR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimfireBR » 11 srp 2010 14:23

děkujeme za info určitě dorazím na LV 5O metrů se svou zlatou SUHL :wink:
rimfireBR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimfireBR » 11 srp 2010 14:31

Evropský velmistr Carl Boswell se Svou rimfire TurboAction od Billa C. a levitující optikou Leupold competition :wink:

Obrázek
rimfireBR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimfireBR » 11 srp 2010 14:48

počty metálů a umístění Všech zemí z otevřeného ME v Plzni a Světového Poháru :idea:
Obrázek
Odpovědět