Benchrest
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Zdravím, ta cena puškohledu je super
Jen malé upozornění, tento puškohled vlastním asi tak tři dny a jde zaostřit od 50Y cca 46 m na menší vzdálenost nejde použít!!! Mě osobně to nevadí. Střílím jen na 50M.

- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
Re: Benchrest
další číslo časáku od kolegů z GB každý si tam najde Své ( BR, F-Class, FT-HFT, ISSF atd.......)
http://www.targetshooter.co.uk/Issues/i ... index.html
na jejich stránkách k dispozici již několik vydání
http://www.targetshooter.co.uk/Issues/i ... index.html
na jejich stránkách k dispozici již několik vydání

Hoši z CBRA proč milovníkům výsledků někde nezveřejníte vaše výsledky závodů?Jde vlastně jen o výsl.z Vinařic a Čekanic.Kdybych věděl,že tam střílíte málo,určitě bych jako začátečník též přijuchal. Že zdravím.
Nejsou lidi a cas.
Tohle jsou vysledky clenu ucastnicich se mezinarodni ligy UKBR22, celkove nemam.
11.4. Halda
LV
Hosek 240/5
Effenberger 229/5
Bursik 244/8
HV
Effenberger 245/9
Bursik 239/7
Koptar 245/11
30.5. Cekanice
HV
Effenberger 247/17
Bursik 246/13
Koptar 245/12
Hosek 248/8
Havelka 245/8
nastesti kalendar soutezi je na webu vyvesen, takze strilet muzes kdykoli. Nevim co s tim maji spolecneho vysledky ostatnich.
Tohle jsou vysledky clenu ucastnicich se mezinarodni ligy UKBR22, celkove nemam.
11.4. Halda
LV
Hosek 240/5
Effenberger 229/5
Bursik 244/8
HV
Effenberger 245/9
Bursik 239/7
Koptar 245/11
30.5. Cekanice
HV
Effenberger 247/17
Bursik 246/13
Koptar 245/12
Hosek 248/8
Havelka 245/8
nastesti kalendar soutezi je na webu vyvesen, takze strilet muzes kdykoli. Nevim co s tim maji spolecneho vysledky ostatnich.
- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
dnešní výsledky středočeské BR ligy zde:
http://www.ssksm.cz/soutezni-vysledky/benchrest/
terč vítěze
jak přes kopírák z předchozího kola

http://www.ssksm.cz/soutezni-vysledky/benchrest/
terč vítěze

Všiml jsem si změn v kalendáři soutěží pořádaných CBRA. Je patrno, že CBRA dala na kritiku a zaktualizovala webovky, alespoň co se výsledků týče. Sice to chvíli trvalo, ale musím uznat, že tato forma prezentace výsledků je mi 100x milejší než stupidní stahováni excelových souborů.
Mistrovství České Republiky České Benchrestové asociace dle kalendáře bylo přesunuto z 26.9. (Čekanice u Tábora) na 17.7. - 18.7. na Plzeňskou střelnici Lobzy. Dle obrázků
http://www.erabsf.org/European%20Championship.htm
vypadá střelnice komfortně.
Vzhledem k tomu, že na stránkách není více informací, tak jsem se telefonicky zjišťoval více informací.
Jedná se o generálku ME (organizace, ověřování časové náročnosti, testování zařízení, nové stoly apd). Finishuje se i s el. registraci atd. zároveň možnost reprezentace si střelnici vyzkoušet (jsou na to de facto 3 dny).
Střílet se bude dle vypsaných tříd na ME, tj. Air rifle LV 25m a Rimfire 50m ve třídách Intl sporter, LV a HV. každá třida se stříli na 3 terče a bude se střílet dvoukolově aby se střelcům umožnilo pujčování zbraní.
Mistrovství je (jako ostatní roky) otevřené všem střelcům bez ohledu na klubové členství.
Mistrovství České Republiky České Benchrestové asociace dle kalendáře bylo přesunuto z 26.9. (Čekanice u Tábora) na 17.7. - 18.7. na Plzeňskou střelnici Lobzy. Dle obrázků
http://www.erabsf.org/European%20Championship.htm
vypadá střelnice komfortně.
Vzhledem k tomu, že na stránkách není více informací, tak jsem se telefonicky zjišťoval více informací.
Jedná se o generálku ME (organizace, ověřování časové náročnosti, testování zařízení, nové stoly apd). Finishuje se i s el. registraci atd. zároveň možnost reprezentace si střelnici vyzkoušet (jsou na to de facto 3 dny).
Střílet se bude dle vypsaných tříd na ME, tj. Air rifle LV 25m a Rimfire 50m ve třídách Intl sporter, LV a HV. každá třida se stříli na 3 terče a bude se střílet dvoukolově aby se střelcům umožnilo pujčování zbraní.
Mistrovství je (jako ostatní roky) otevřené všem střelcům bez ohledu na klubové členství.
- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:

Ty se nepojedeš seznamit se střelnicí na které se bude střílet ME? Pokud si pamatuji, tak všichni po návratu z Milána, říkali, že italové to měli lepší protože na střelnici mohli trénovat.
Pro Gunnara, nikdo Vás nenutí tyto výsledky ve stupidních tabulkách sledovat!! Co jste pro zveřejnění výsledků udělal vy?? Já se stránkám ssksm.cz věnuji zcela zdarma po své práci a mě osobně připadá tabulka rozhodně přehlednější. Nikde jsem na bechrest.cz nenašel třeba výsledky podle terčů? Ono také pár lidí co tam jsou nepotřebuje tabulku:) Při 20 střelcích kteří se účastní závodu je tabulka přehlednější:) No nic nechám toho, nechal jsem se unést. Koukejte kam chcete:) Hlavní je střelba:) Přeji zítra na Mistrovství ČR ČSS v Benchrestu ve Staré Lysé střelcům mnoho úspěchů a krásné počasí:D
- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
ale no tak PÁNOVÉ
jeden by moch bejt můj fotr a druhej starší brácha ...........ale tohohle nemáte potřebu snad ani jeden
Jinak oprava toho 18.7. na HV50 budu v pozoru i když pojedu od Všech čertů až na PILZEN

Jinak oprava toho 18.7. na HV50 budu v pozoru i když pojedu od Všech čertů až na PILZEN

kondor
jsi nějaký přecitlivělý, ne?
Pokud ma někdo z nějakého důvodu zájem o podrobněnší výsledky, tak je naprasto v pořádku, že si je může stáhnout. Ale ten kdo se chce jen podívat, tak si přeci žádnou tabulku stahovat nemusí.
A když už teda to děláš, tak bys nemusel otrocky dávat ke stažení tabulku, která automaticky generuje 3 sheety.
jsi nějaký přecitlivělý, ne?
Pokud ma někdo z nějakého důvodu zájem o podrobněnší výsledky, tak je naprasto v pořádku, že si je může stáhnout. Ale ten kdo se chce jen podívat, tak si přeci žádnou tabulku stahovat nemusí.
A když už teda to děláš, tak bys nemusel otrocky dávat ke stažení tabulku, která automaticky generuje 3 sheety.

Já jsem povoláním kuchař, který stránky dělám poprvé:) Tabulky mi dodávají a já je vkladám. Pokud někdo chce vytvářet stránky věnované Benchrestu tak budu jedině rád:) Včera jsem se trošku naštval:) celé odpoledne jsem věnoval přípravě mistrovství a pak jsem četl ten příspěvek a nějak jsem to nemohl nechat bez reakce. Jsem rád, že alespoň touto mojí formou uveřejňuji výsledky a to vždy do večera dne konajícího se závodu:) Hezky den přeje Kondor:)
Teda nic ve zlém, snaha se cení, ale s kritikou počítat musíš. A ten kdo se na stránky podívá, tak je buď ocení, nebo neocení, ale je mu úplně jedno co děláš nebo proč to děláš.
Mně třeba vadí si stahovat do počítače jakýkoli MS dokument, protože se tím zvyšuje riziko virů. Samozřejmě že to je nejjednodušší způsob pro tebe. Současně argument typu, je vidět jednotlivé terče, je z nouze ctnost. Pokud se nestřílí víceterčový závod, tak je to irelevantni. Ve světě se většinou používá celkový dosažený výsledek a dílčí výsledek terče s první chybou, který byl rozhodující při nerozhodném výsledku.
Mít možnost vidět počet získaných bodu na jednotlivých terčících je z hlediska vyhodnocování a porovnávání celkem k ničemu. Střelec to nepotřebuje, protože terč většinou má a ostatní neví v jakém pořadí kdo do terče střílí. Takže není důvod, alespoň mě žádný nenapadá, proč by to mělo být v tabulce. Spíš je to tak, že dostanu od rozhodčích nějaký výstup, který oni používají a pro zjednodušení to prostě šoupnu na server a dám na to link. Hotovo dvacet.
To, že drtivá většina lidí neumí nastavit v preferencích excelu, že každý nový dokument chci pouze s jedním listem a nechají si tam přednastavené hodnoty jen ukazuje uživatelksou vyspělost. Je to to same jako přednastavené tabelatory ve wordu apd.
Celkové výsledky je samozřejmě dobré mít v případě, že se jedná o serii soutěží. Problém je v tom, že pouze bodové srovnání, je celkem dost nevypovídající. Neukazuje výkonost střelců spravedlivě. Pro mne jako uživatele a pozorovatele, je důležité, jak kteří střelci nastříleli proti sobě v daném závodě. Tzv. soutěž head to head. Protože jen střelci CBRA (někteří) střílí soutěže CSS (naopak to nějak nefunguje) chci vidět jejich výsledky v porovnání s ostatními.
Takže stahovat si ev. zavirovaný soubor mi dost vadí.
Mně třeba vadí si stahovat do počítače jakýkoli MS dokument, protože se tím zvyšuje riziko virů. Samozřejmě že to je nejjednodušší způsob pro tebe. Současně argument typu, je vidět jednotlivé terče, je z nouze ctnost. Pokud se nestřílí víceterčový závod, tak je to irelevantni. Ve světě se většinou používá celkový dosažený výsledek a dílčí výsledek terče s první chybou, který byl rozhodující při nerozhodném výsledku.
Mít možnost vidět počet získaných bodu na jednotlivých terčících je z hlediska vyhodnocování a porovnávání celkem k ničemu. Střelec to nepotřebuje, protože terč většinou má a ostatní neví v jakém pořadí kdo do terče střílí. Takže není důvod, alespoň mě žádný nenapadá, proč by to mělo být v tabulce. Spíš je to tak, že dostanu od rozhodčích nějaký výstup, který oni používají a pro zjednodušení to prostě šoupnu na server a dám na to link. Hotovo dvacet.
To, že drtivá většina lidí neumí nastavit v preferencích excelu, že každý nový dokument chci pouze s jedním listem a nechají si tam přednastavené hodnoty jen ukazuje uživatelksou vyspělost. Je to to same jako přednastavené tabelatory ve wordu apd.
Celkové výsledky je samozřejmě dobré mít v případě, že se jedná o serii soutěží. Problém je v tom, že pouze bodové srovnání, je celkem dost nevypovídající. Neukazuje výkonost střelců spravedlivě. Pro mne jako uživatele a pozorovatele, je důležité, jak kteří střelci nastříleli proti sobě v daném závodě. Tzv. soutěž head to head. Protože jen střelci CBRA (někteří) střílí soutěže CSS (naopak to nějak nefunguje) chci vidět jejich výsledky v porovnání s ostatními.
Takže stahovat si ev. zavirovaný soubor mi dost vadí.

- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Panove klid. Dulezite jsou vysledky samotne, jejich forma je zcela druhotna. A jestli nekdo z excelove tabulky neodebere prazdne listy snad neni duvod ke kritice!
Shivo (Gunnar) tvou existenci na foru pod novou identitou jsem tise toleroval, ale podminkou je slusne chovani! Jestli tu hodlas hrat nekoho jineho a navazet se opet do sve konkurence v podobe BR pod CSS, tak te vyhodim definitivne!
A prosim bez reakci!
Shivo (Gunnar) tvou existenci na foru pod novou identitou jsem tise toleroval, ale podminkou je slusne chovani! Jestli tu hodlas hrat nekoho jineho a navazet se opet do sve konkurence v podobe BR pod CSS, tak te vyhodim definitivne!
A prosim bez reakci!
Starej se o sve MaO. dik
Uzivatel Gunnar alias Shiva dostava BAN i na tento profil.
Uzivatel Gunnar alias Shiva dostava BAN i na tento profil.