Online sout?? pro vzduchovk??e
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Zkusil jsem to upravit na 5x4 místo 4x5, kroužky zůstaly stejné, tím pádem jsou tam ještě větší mezery, víc už to nejde.
Na tenhle terč se bez obav zasažení vedlejšího terče může zúčastnit ten, kdo udělá na 30m rozptyl do 6-ti cm (na tom původním to bylo 3,5cm).
Může se tedy používat i tento terč?
Na tenhle terč se bez obav zasažení vedlejšího terče může zúčastnit ten, kdo udělá na 30m rozptyl do 6-ti cm (na tom původním to bylo 3,5cm).
Může se tedy používat i tento terč?
- Přílohy
-
- online_soutez_3.doc
- (56KiB)Staženo 754 x
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
soutěž
První věc co mě napadla je, že někdo si ty terčíky může dát na 10m. a stříet tak, aby měl co nejlepší nastřel...
a jak to pak zjistíš na jakou vzdalenost ten či onen člověk střílel?

soutěž
Ale určitě to skusím ze svojí "profi" 631
a poslu to...
A doufám,ze budu na prvním místě

A doufám,ze budu na prvním místě

Nehrá sa o nič, neoklameš nikoho, len sám seba - predpokladá sa prirodzená
férovosť. Komu vzdialenosť nevyhovuje, nech si zastrieľa na 20m a povie
o tom, ja to asi tak urobím, lebo na 30 ten rozptyl zbrane už nie je nič extra
čo by som chcel prezentovať. Na 20m sa mi TAU-ka zmestí tak do 1cm.

férovosť. Komu vzdialenosť nevyhovuje, nech si zastrieľa na 20m a povie
o tom, ja to asi tak urobím, lebo na 30 ten rozptyl zbrane už nie je nič extra
čo by som chcel prezentovať. Na 20m sa mi TAU-ka zmestí tak do 1cm.

TAU 200 BT + 6x40 __________ 6.5mm / 10m
o opísanej kružnici - JSB EXACT 4.51 / 0.547g
http://album.volny.cz/exactz/
o opísanej kružnici - JSB EXACT 4.51 / 0.547g
http://album.volny.cz/exactz/
Re: soutěž
To je otázka cti.HHawkins píše:První věc co mě napadla je, že někdo si ty terčíky může dát na 10m. a stříet tak, aby měl co nejlepší nastřel...a jak to pak zjistíš na jakou vzdalenost ten či onen člověk střílel?

Když vidím Sidewinderovy nástřely, tak je mi jasné, že jsem bez šance, ale nikdy bych se k takovému podvodu nesnížil.
Prostě v té soutěži jde jen o tu zábavu, terč tady hodím i kdybych trefil jen jeden terčík.

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Re: soutěž
To je jasny, ale ja asi na těch 30m těžko trefím do toho terče do kerýho budu mířit...Kubajzz píše:To je otázka cti.HHawkins píše:První věc co mě napadla je, že někdo si ty terčíky může dát na 10m. a stříet tak, aby měl co nejlepší nastřel...a jak to pak zjistíš na jakou vzdalenost ten či onen člověk střílel?
![]()
Když vidím Sidewinderovy nástřely, tak je mi jasné, že jsem bez šance, ale nikdy bych se k takovému podvodu nesnížil.
Prostě v té soutěži jde jen o tu zábavu, terč tady hodím i kdybych trefil jen jeden terčík.

soutěž
Bez optiky budeš rád že se trefíš do papíru...jirkausti píše:tak jsem si cvičně vytiskl terče a zjistil jsem, že na 30m je už skoro nerozeznám jeden od druhého(bez optiky) Tak na ně někdy zkusím vystřelit, ale když se mi nebude dařit, asi také budu muset snížit vzdálenost... Těch 30m je bez optiky opravdu moc.

- jirkausti
- Kontaktovat uživatele:
jo a narazil jsem na jeden problém. Pokud někdo používá starší Office97 (nebo systém Windows98 - nevím v čem byl problém), dokument se neotevře regulerně a nejsou v něm terčíky vidět.
Tak pokud by měl někdo problémy s tiskem, převedl jsem vše na jpg obrázek v celkem vysokém rozlišení, takže kvalita (i rozměry) je zachována.
Pokud někdo bude potřebovat, pošlu mailem.
Jirka
Tak pokud by měl někdo problémy s tiskem, převedl jsem vše na jpg obrázek v celkem vysokém rozlišení, takže kvalita (i rozměry) je zachována.
Pokud někdo bude potřebovat, pošlu mailem.
Jirka
...
Když si dostatečně nadsadíš tak jo.jirkausti píše:to HHawkins:
s oporou snad jo

- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Mam radost ze mate radost!
Jestli se pistove vzduchovky dohodnou na 20m, proc ne .. jestli nejaka pistova nastrili na 30m, tak mu vysledek treba nakonec vynasobime x3/2 a muzeme ho porovnat s ostatnima .. vse je o domluve, dalsi mesic to muzeme udelat na kategorie.. uvidime kolik bude lidi v jake kategorii - zatim zadny vysledek nemam a svuj zatim prezentovat nebudu, protoze by uz nikdo nechtel strilet
Jinak souhlasim s Vami, jestli chce nekdo podvadet, ma vice moznosti, jak to udelat, ale podvede jen sam sebe ..
Terce jsem prevedl do .pdf .. Verze 3 se nejak nepovedla, v levem hornim rohu zustaly nejake znaky, ale myslim ze to neni zadny problem ..
Jestli se pistove vzduchovky dohodnou na 20m, proc ne .. jestli nejaka pistova nastrili na 30m, tak mu vysledek treba nakonec vynasobime x3/2 a muzeme ho porovnat s ostatnima .. vse je o domluve, dalsi mesic to muzeme udelat na kategorie.. uvidime kolik bude lidi v jake kategorii - zatim zadny vysledek nemam a svuj zatim prezentovat nebudu, protoze by uz nikdo nechtel strilet

Jinak souhlasim s Vami, jestli chce nekdo podvadet, ma vice moznosti, jak to udelat, ale podvede jen sam sebe ..
Terce jsem prevedl do .pdf .. Verze 3 se nejak nepovedla, v levem hornim rohu zustaly nejake znaky, ale myslim ze to neni zadny problem ..
- Přílohy
-
- online_soutez_2.pdf
- (155.49KiB)Staženo 530 x
-
- online_soutez_3.pdf
- (150.93KiB)Staženo 594 x
-
- online_soutez.pdf
- (189.9KiB)Staženo 582 x