Online sout?? pro vzduchovk??e

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 04 kvě 2006 11:10

Zkusil jsem to upravit na 5x4 místo 4x5, kroužky zůstaly stejné, tím pádem jsou tam ještě větší mezery, víc už to nejde.
Na tenhle terč se bez obav zasažení vedlejšího terče může zúčastnit ten, kdo udělá na 30m rozptyl do 6-ti cm (na tom původním to bylo 3,5cm).

Může se tedy používat i tento terč?
Přílohy
online_soutez_3.doc
(56KiB)Staženo 754 x

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 04 kvě 2006 12:48

Jasne! .. diky moc..

Pro priste uz muzeme pouzit tohle vetsi odsazeni .. nebo mozna popremyslet o dalsich kruzich - takhle je posledni kruh za 5 bodu a kdyz nekdo pokazi ranu a nevejde se, bude mit razem 0 .. uvidime.. :wink:
HHawkins

soutěž

Příspěvek od HHawkins » 04 kvě 2006 14:46

První věc co mě napadla je, že někdo si ty terčíky může dát na 10m. a stříet tak, aby měl co nejlepší nastřel... :lol: a jak to pak zjistíš na jakou vzdalenost ten či onen člověk střílel?
HHawkins

soutěž

Příspěvek od HHawkins » 04 kvě 2006 14:53

Ale určitě to skusím ze svojí "profi" 631 :D a poslu to...

A doufám,ze budu na prvním místě :wink:
jozsp111

Příspěvek od jozsp111 » 04 kvě 2006 14:57

Nehrá sa o nič, neoklameš nikoho, len sám seba - predpokladá sa prirodzená
férovosť. Komu vzdialenosť nevyhovuje, nech si zastrieľa na 20m a povie
o tom, ja to asi tak urobím, lebo na 30 ten rozptyl zbrane už nie je nič extra
čo by som chcel prezentovať. Na 20m sa mi TAU-ka zmestí tak do 1cm.

:idea:
TAU 200 BT + 6x40 __________ 6.5mm / 10m
o opísanej kružnici - JSB EXACT 4.51 / 0.547g

http://album.volny.cz/exactz/
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Re: soutěž

Příspěvek od Kubajzz » 04 kvě 2006 15:05

HHawkins píše:První věc co mě napadla je, že někdo si ty terčíky může dát na 10m. a stříet tak, aby měl co nejlepší nastřel... :lol: a jak to pak zjistíš na jakou vzdalenost ten či onen člověk střílel?
To je otázka cti. :!:

Když vidím Sidewinderovy nástřely, tak je mi jasné, že jsem bez šance, ale nikdy bych se k takovému podvodu nesnížil.
Prostě v té soutěži jde jen o tu zábavu, terč tady hodím i kdybych trefil jen jeden terčík. :wink:
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
HHawkins

Re: soutěž

Příspěvek od HHawkins » 04 kvě 2006 15:12

Kubajzz píše:
HHawkins píše:První věc co mě napadla je, že někdo si ty terčíky může dát na 10m. a stříet tak, aby měl co nejlepší nastřel... :lol: a jak to pak zjistíš na jakou vzdalenost ten či onen člověk střílel?
To je otázka cti. :!:

Když vidím Sidewinderovy nástřely, tak je mi jasné, že jsem bez šance, ale nikdy bych se k takovému podvodu nesnížil.
Prostě v té soutěži jde jen o tu zábavu, terč tady hodím i kdybych trefil jen jeden terčík. :wink:
To je jasny, ale ja asi na těch 30m těžko trefím do toho terče do kerýho budu mířit... :oops: Asi to udělám jak jozsp111 na těch 20m.
jirkausti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkausti » 04 kvě 2006 15:14

tak jsem si cvičně vytiskl terče a zjistil jsem, že na 30m je už skoro nerozeznám jeden od druhého :lol: (bez optiky) Tak na ně někdy zkusím vystřelit, ale když se mi nebude dařit, asi také budu muset snížit vzdálenost... Těch 30m je bez optiky opravdu moc.
HHawkins

soutěž

Příspěvek od HHawkins » 04 kvě 2006 15:16

jirkausti píše:tak jsem si cvičně vytiskl terče a zjistil jsem, že na 30m je už skoro nerozeznám jeden od druhého :lol: (bez optiky) Tak na ně někdy zkusím vystřelit, ale když se mi nebude dařit, asi také budu muset snížit vzdálenost... Těch 30m je bez optiky opravdu moc.
Bez optiky budeš rád že se trefíš do papíru... :lol:
jirkausti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkausti » 04 kvě 2006 15:18

jo a narazil jsem na jeden problém. Pokud někdo používá starší Office97 (nebo systém Windows98 - nevím v čem byl problém), dokument se neotevře regulerně a nejsou v něm terčíky vidět.
Tak pokud by měl někdo problémy s tiskem, převedl jsem vše na jpg obrázek v celkem vysokém rozlišení, takže kvalita (i rozměry) je zachována.
Pokud někdo bude potřebovat, pošlu mailem.
Jirka
jirkausti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkausti » 04 kvě 2006 15:19

to HHawkins:
s oporou snad jo :wink:
HHawkins

...

Příspěvek od HHawkins » 04 kvě 2006 15:29

jirkausti píše:to HHawkins:
s oporou snad jo :wink:
Když si dostatečně nadsadíš tak jo. :wink:
bublich

Příspěvek od bublich » 04 kvě 2006 18:54

Dodrý den.
Souhlasím se Sidewinderem a hodnotím dobrý nápad.Podvod nepřichází v úvahu.Proč?Účastním se.
Fantan
Odborník na zbraně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fantan » 04 kvě 2006 20:59

Tu "dvojku" jsem vytiskl bez problémů, u"trojky" se mi nezobrazují terčíky (OpenOffice.org ani Soft602Text, W XP). Zkusím se přidat s dioptrickými miřidly, ale asi jen na 20 m. Kde jsou qidění ty terče?
Když je Walther 7,65 dobrý pro J.Bonda, je dobrý i pro mne :D !
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 04 kvě 2006 21:01

Mam radost ze mate radost!

Jestli se pistove vzduchovky dohodnou na 20m, proc ne .. jestli nejaka pistova nastrili na 30m, tak mu vysledek treba nakonec vynasobime x3/2 a muzeme ho porovnat s ostatnima .. vse je o domluve, dalsi mesic to muzeme udelat na kategorie.. uvidime kolik bude lidi v jake kategorii - zatim zadny vysledek nemam a svuj zatim prezentovat nebudu, protoze by uz nikdo nechtel strilet :wink:

Jinak souhlasim s Vami, jestli chce nekdo podvadet, ma vice moznosti, jak to udelat, ale podvede jen sam sebe ..

Terce jsem prevedl do .pdf .. Verze 3 se nejak nepovedla, v levem hornim rohu zustaly nejake znaky, ale myslim ze to neni zadny problem ..
Přílohy
online_soutez_2.pdf
(155.49KiB)Staženo 530 x
online_soutez_3.pdf
(150.93KiB)Staženo 594 x
online_soutez.pdf
(189.9KiB)Staženo 582 x
Odpovědět