Jen o vzduchovkach
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Precti si tohle temaEnfield píše:A může mi někdo poradit jaký mám koupit? kupoval jsem boxery od kovohutí, ale každá šla jinak těžko. střílím na 25metrů
http://sidewinders.wz.cz/forum/viewtopic.php?t=8
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
karolko píše:Ja som na H105 kúpil puškohľad Luger 4X20 pre rybinu 13 mm a úplne v pohode mi to šlo namontovať na H. s 11 mm. Tie nožičky sú asi z nejakého špec. plastu alebo čo. Ani sa nepohne.
jaky nozicky myslis jako na te montazi???A to je jako z plastu jo???no ta bude asi hodne kvalitní na pistovou vzduchovku
To bude zřejmě kvalita za plastovou cenuLEON píše:karolko píše:Ja som na H105 kúpil puškohľad Luger 4X20 pre rybinu 13 mm a úplne v pohode mi to šlo namontovať na H. s 11 mm. Tie nožičky sú asi z nejakého špec. plastu alebo čo. Ani sa nepohne.
jaky nozicky myslis jako na te montazi???A to je jako z plastu jo???no ta bude asi hodne kvalitní na pistovou vzduchovku

Takovej drek by mi nemoch k baráku

to enfield:
pokud chces pusku na bombicky aby strilela presne na 30m tak je to dost problem-co2 pusky maj dost mizernej vykon(je to dano vlastnostmi co2 a malym objemem plynu v zasobniku)..ty nejsilnejsi maj kolem 160-170m/s a to na 30m uz moc neni..jinak mi napada nejaka tauka..mozna crosman..
tak mi napada-ma nekdo zkusenost s puskou od crosmana (repeat air)-poloautomat na 12 diabolek?driv sem ji hrozne chtel ale nejak z toho seslo..tak bymi zajimalo jestli ji nekdo ma..??
pokud chces pusku na bombicky aby strilela presne na 30m tak je to dost problem-co2 pusky maj dost mizernej vykon(je to dano vlastnostmi co2 a malym objemem plynu v zasobniku)..ty nejsilnejsi maj kolem 160-170m/s a to na 30m uz moc neni..jinak mi napada nejaka tauka..mozna crosman..
tak mi napada-ma nekdo zkusenost s puskou od crosmana (repeat air)-poloautomat na 12 diabolek?driv sem ji hrozne chtel ale nejak z toho seslo..tak bymi zajimalo jestli ji nekdo ma..??
-
- Kontaktovat uživatele:
Co se divíš ,80% výrobků je z plastu, jelikož je to levný,pevný materiál nenáročný na údržbu tak co se divíš!!!!!!!! Proč začínají výrobci čím dál dělat polymerový rámy ty experte?!?Enfield píše:To bude zřejmě kvalita za plastovou cenuLEON píše:karolko píše:Ja som na H105 kúpil puškohľad Luger 4X20 pre rybinu 13 mm a úplne v pohode mi to šlo namontovať na H. s 11 mm. Tie nožičky sú asi z nejakého špec. plastu alebo čo. Ani sa nepohne.
jaky nozicky myslis jako na te montazi???A to je jako z plastu jo???no ta bude asi hodne kvalitní na pistovou vzduchovku![]()
![]()
![]()
Takovej drek by mi nemoch k baráku![]()

Vďaka to Golfkiller. S tým puškohľadom je to naozaj len môj subjektívny názor, ale vôbec celkové jeho prevedenie je dobré, citlivosť nastavenia zámerného bodu ok a hlavne sa nevychyľuje z osi hlavne. V tej predajni mali viaceré puškohľady tejto značky vyššej kategórie a vyzeralo to ako z rovnakého materiálu. Je to moja prvá vzduchovka aj puškohľad, tak to berte s rezervou. A chcel som tmavú plastovú pažbu. K drevu akosi neinklinujem. A nerozumiem vytváraniu dojmu, že medzi plastovou a drevenou pažbou je nejaký rozdiel. Budem rád, keď mi napíšete aspoň jeden. Veď len jedno z +ov pre plast je jeho váha oproti drevu.