vypada moc zajimave..jen sem ji nasel pouze na zahranicnich strankach takze nevim jestli u nas pujde vubec sehnat..mozna bude trosku problem s tou 88g bombouvayrus píše:citam toto forum, mal by som zaujem o CO2 pusku Umarex "850 AirMagnum" co na to poviete. Robi sa v dvoch verziach 7,5 J vo 170m/s a do 16J kde ma vo cca 230 m/s. Cena sa pohybuje okolo 250 euro.
Jen o vzduchovkach
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Odborník na zbraně
230m/s?
Už je to drahně let, ale ve Střelecké revui jsem četl pojednání o vzduchovkách a plynovkách. Tam psali, že CO2 při běžném stlačení v sifonových bombičkách nedokáže vyvinout rychlost broku přes 180m/s V tom případě bych těch 230 m/s bral hodně s rezervou, zvlášť u Umarexu. Podívej se, co se mu podařilo udělat z dříve velmi kvalitního Walthera po té, co ho koupil. Plastiková zbraň je jako papírová pí*a.
Gamo Maxima
Nevíte někdo, jak je přesná gamo maxima? Ráže 22.
Dělá se na tu Tau 200D i levá pažba? Mám záměrné levé oko, takže střílím jako levák. Tau je na co2 bombičky nebo se to musí plnit jako cz200? Ještě by mě zajímalo jestli se na ní dá namontovat puškohledtroj píše:to enfield:
pokud chces pusku na bombicky aby strilela presne na 30m tak je to dost problem-co2 pusky maj dost mizernej vykon(je to dano vlastnostmi co2 a malym objemem plynu v zasobniku)..ty nejsilnejsi maj kolem 160-170m/s a to na 30m uz moc neni..jinak mi napada nejaka tauka..mozna crosman..
tak mi napada-ma nekdo zkusenost s puskou od crosmana (repeat air)-poloautomat na 12 diabolek?driv sem ji hrozne chtel ale nejak z toho seslo..tak bymi zajimalo jestli ji nekdo ma..??
Re: Gamo Maxima
Jako kazda jina GAMOvka.Enfield píše:Nevíte někdo, jak je přesná gamo maxima? Ráže 22.
s tou pazbou nevim..ale myslim ze funguje jak na 12g bombicky,tak na sifonofky a jeste k tomu dostanes (nebo se da prikoupit) velka bomba na co2..maximalni rychlost strely kolem tech 160-170m/s , puskohled se namontovat daEnfield píše:
Dělá se na tu Tau 200D i levá pažba? Mám záměrné levé oko, takže střílím jako levák. Tau je na co2 bombičky nebo se to musí plnit jako cz200? Ještě by mě zajímalo jestli se na ní dá namontovat puškohled
Dobrý den.
Omlouvám se,že se vracím k tomu Umarexu Airmagnum,ale myslím,
že tyto stránky stojí za shlédnutí.Rozhodně bych ji chtěl držet v ruce.
Technicky působí na dost vysoké úrovni.Všimněte si zajímavě řešeného hledí,hezky působí i integrovaný zásobníček.
http://www.muzzle.de/N6/CO2/UMAREX_850_ ... agnum.html
Omlouvám se,že se vracím k tomu Umarexu Airmagnum,ale myslím,
že tyto stránky stojí za shlédnutí.Rozhodně bych ji chtěl držet v ruce.
Technicky působí na dost vysoké úrovni.Všimněte si zajímavě řešeného hledí,hezky působí i integrovaný zásobníček.
http://www.muzzle.de/N6/CO2/UMAREX_850_ ... agnum.html
-
- Kontaktovat uživatele:
Jelikoz mi vzduchovku S634, kterou jsem mel danou u puskare na upravu rybiny (seriznuti z 13mm na sirku 11mm) vratili s tim, ze by to mohlo prasknout a nelze upravu udelat
Tak jsem byl dnes zkouset mou upravenou Gamo montaz. Je to montaz s podhledem, ktera ma zhora zajisteni "cervikem" proti posuvu. A zatim jsem velice spokojen. Montaz se sklada ze dvou , z nichz jedna ma cervik proti posuvu, navrtal jsem i druhou a vyrizl zavit. Kdyz jsem ji tam mel namontovanou bez zajisteni cervikem, tak to "sjizdelo" kazdou ranou zpatky, musel jsem ale vyvrtat do pouzdra valce vzduchovky zahloubení, kam ty cerviky zajedou, ted je to ovsem super, a zda se ze to drzi.Myslim ze je to jedna z moznosti co se tyka montaze na s634. Neni to odzkouseno dlouhodobe a na vice ran, dnes jsem odstrilel cca 50 ran, (spatne pocasi), ale nehnulo se to ani o desetinu mm 

- jirkausti
- Kontaktovat uživatele:
narazil jsem na tyto stránky s diabolami Predator:
http://www.predatorpellets.com/testimonials.htm
a nevím co si mám o tom myslet. Lov vzduchovkou?
Není to jen nějaká nevkusná "klamavá reklama"?
Taky jsem koukal že na krabičce je logo JSB. To se vyrábí u nás?
Jirka
http://www.predatorpellets.com/testimonials.htm
a nevím co si mám o tom myslet. Lov vzduchovkou?

Taky jsem koukal že na krabičce je logo JSB. To se vyrábí u nás?

Jirka
JSB jsou "nase" ceske, jsou to jedny z nejlepsich diabol co se da sehnat na ceskem trhu, ale tot vse. To co je na tech foto... no coment. Pokud je to streleno vzduchovkou, tak je to opravdu "sila" (ani nahodou do 16J, coz je povoleno u nas bez nutnosti vlastnit ZB). Byt to nejaka .22 LR tak tomu verim...
- jirkausti
- Kontaktovat uživatele:
ale mě taky zarazilo to logo JSB na té krabičce. To oni vyrábí? Na jejich stránkách o tom nic není a ani to nenabízejí. Na té krabičce je také www.predatorpellets.com , ale to jsou nějaké americké stránky. Tak jsem z toho docela zmatenej...