NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Pěkná úprava, pokusím se to pak udělat u toho kalibru 5.5 co mám a uvidíme.
A ještě jedna zpráva, budu včera mi došli objednané tlakové láhve 2x2l (vojenský potápečský přístroj) bez tlakové zkoušky a cena i s dopravou přišla na 710,-Kč.
Takže , už jenom udělat tlakovky, to mi udělá kámoš v práci, takže pohoda. Jak jsem koukal na cenu air systému a koukl se na zásobnik pro CZ a porovnal jak to vypadá, tak si asi připlatím a půjdu do toho zásobníku na CZ, stejně bych ho časem koupil, kvůli vzhledu.
A ještě jedna zpráva, budu včera mi došli objednané tlakové láhve 2x2l (vojenský potápečský přístroj) bez tlakové zkoušky a cena i s dopravou přišla na 710,-Kč.
Takže , už jenom udělat tlakovky, to mi udělá kámoš v práci, takže pohoda. Jak jsem koukal na cenu air systému a koukl se na zásobnik pro CZ a porovnal jak to vypadá, tak si asi připlatím a půjdu do toho zásobníku na CZ, stejně bych ho časem koupil, kvůli vzhledu.
Re: NORCONIA CO 2 puška QB 78 ráže: 4,5mm (.177)
regis24 si borec, tvoje úpravy sú nielen funkčne ale aj vkusné.
Po par hodinach usilovneho brouseni...

Pod vrstvou barvy a laku je docela pekny drevo - tim vic me s*rou ze to tak patlaji.Kdyby to nechali bez toho tak udelaji lip.Asi zkusim zbrousit i pazbu 78ky,treba tam vykoukne taky pekny prkynko.Kdo neni linej si trochu zablbnout se smirkem muze vyzkouset svoji pazbu,hnedych QBcek je uz dost!
P.S.: Diky "drat"e za povzbuzeni.

Pod vrstvou barvy a laku je docela pekny drevo - tim vic me s*rou ze to tak patlaji.Kdyby to nechali bez toho tak udelaji lip.Asi zkusim zbrousit i pazbu 78ky,treba tam vykoukne taky pekny prkynko.Kdo neni linej si trochu zablbnout se smirkem muze vyzkouset svoji pazbu,hnedych QBcek je uz dost!
P.S.: Diky "drat"e za povzbuzeni.
Regi24, tak jsi právě naplánoval muj víkend
))))
Smirglu máme dost a vubračni brusku možna taky někde najdu
)))
Hlavně tu pažbu zanesu ke kamošloví na frezku a upravim pažbu QB, na zaměřovač je moc nízko,ale 3 dobré řezy nějaké nastavitelný mechanizmis a bude to hned lepší

Smirglu máme dost a vubračni brusku možna taky někde najdu

Hlavně tu pažbu zanesu ke kamošloví na frezku a upravim pažbu QB, na zaměřovač je moc nízko,ale 3 dobré řezy nějaké nastavitelný mechanizmis a bude to hned lepší
Ja jsem si pro usetreni rucniho brouseni koupil do vrtacky gumovy kotouc pr.125mm a na nej se pridelavaji kulate smirky.Stalo to stovku,smirek 7,-Kc za kus.Hrubost kolem stovky na zbrouseni laku byla ok.Spotreba na celou pazbu byla 4 kousky.Vrtacku jsem upnul do sveraku a pazbu capnul do ruky - obracene jsem to zkousel taky,ale nedelalo se to dobre.
Sám budu potřebovat povzbuditregis24 píše: P.S.: Diky "drat"e za povzbuzeni.

CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
Jak koukam tak jit na to jenom se šmirglem v ruce by byla pěkná fuška, ještě že máme tu techniku
Potřebuji poradit, chci vyrobit přední špunt na zásobník s manometrem a quick-fillem a nějak mě opustila múza
a nemůžu to vymyslet aby to nebylo moc dlouhé. Nějaká malůvka by se hodila. Díky.
a nemůžu to vymyslet aby to nebylo moc dlouhé. Nějaká malůvka by se hodila. Díky.

Dobrý den.
Jako uživatel na 99% procent rozhodnutý koupit si tuhle pušku mám několik (možná stupidních dotazů). Chci si koupit pušku INDUSTRY BRAND QB79 z aukra od JOKERKZe, ráže 4,5mm
Dotaz:
Je nějaký rozdíl oproti Norconia QB78 kromě plnícího pinu?
Dají se použít i 12g bombičky? (je rozdílná délka zásobníku na CO?)
Jaké je zpracování od výrobce INDUSTRY BRAND?
Jaké jsou zkušenosti s prodejcem JOKERZ?
Díky všem.
Martin
Jako uživatel na 99% procent rozhodnutý koupit si tuhle pušku mám několik (možná stupidních dotazů). Chci si koupit pušku INDUSTRY BRAND QB79 z aukra od JOKERKZe, ráže 4,5mm
Dotaz:
Je nějaký rozdíl oproti Norconia QB78 kromě plnícího pinu?
Dají se použít i 12g bombičky? (je rozdílná délka zásobníku na CO?)
Jaké je zpracování od výrobce INDUSTRY BRAND?
Jaké jsou zkušenosti s prodejcem JOKERZ?
Díky všem.
Martin
CZ200 Green (tuned), QB78/79 4,5mm (tuned), S.P.A 700W, QB79 5,5mm, LOV 21 (CO2), Crossman W357 (CO2), Umarex Long Lever (CO2), Umarex Colt SAA (CO2)
Ach jo,zas dokola...
V podstate vsechny otazky uz tu jsou nekolikrat zodpovezeny,dalsi (hlevne ten rozdil mezi 79 a 78) je videt z kazdeho obrazku pusky....
Zasadni rozdil je v tom,ze na 79ku se pripojuji paintball lahve o prumeru max. 2" (cca 53mm).Do 78ky se strkaji 12g bombicky,pripadne se pri pouziti jine koncovky zasobniku da plnit COckem z hasicaku(kyvet,paintball lahvi).Je nějaký rozdíl oproti Norconia QB78 kromě plnícího pinu?
Bombicky se daji pouzit pouze kdyz koupis redukci na 1 bombicku - nesmysl. 79ka zadny zasobnik nema.Dají se použít i 12g bombičky? (je rozdílná délka zásobníku na CO?)
Trochu divna otazka - jiny vyrobce neni...Zpracovani je proste cinske,takze je lepsi to trochu dodelat - ale kdyz ji vyndas z krabice tak je mozne hned strilet.Jaké je zpracování od výrobce INDUSTRY BRAND?
Jen ty nejlepsi.Jaké jsou zkušenosti s prodejcem JOKERZ?
V podstate vsechny otazky uz tu jsou nekolikrat zodpovezeny,dalsi (hlevne ten rozdil mezi 79 a 78) je videt z kazdeho obrazku pusky....
K tomu odstraňování barvy, už jsem to psal k pažbám, Já barvu sundal nožem do zlamovacího nože nebo se to dá i kouskem skla. S tím lakem co je na QB 79 to vypadá jako z plastu, je to takové hladké a bez jakékoliv anomálie až člověk pátrá zda to ten plast fakt není!!!!! 

My nemáme peníze, my jsme delegace!
to: regis24
Díky za rychlou a přesnou odpověď. Je mi jasný, že to tu už asi bylo, ale je tu fakt dost. Díky taky za dobrou a spoustu věcí shrnující stránku: http://qbtune.webnode.cz/
Možná by neškodilo tam hodit i pár dalších základních věcí, aby se už nikdo nemusel ptát
Vzhledem k tomu, že hodlám jít do přestavby na vzduch (časem) a nehodlám investovat do CO2 (hasičák, plnění, paintball lahve) - tak to zatím vyhrála QB78 - klasika
Zatím provoz na CO2 12g a pak PCP.....
Díky za rychlou a přesnou odpověď. Je mi jasný, že to tu už asi bylo, ale je tu fakt dost. Díky taky za dobrou a spoustu věcí shrnující stránku: http://qbtune.webnode.cz/
Možná by neškodilo tam hodit i pár dalších základních věcí, aby se už nikdo nemusel ptát

Vzhledem k tomu, že hodlám jít do přestavby na vzduch (časem) a nehodlám investovat do CO2 (hasičák, plnění, paintball lahve) - tak to zatím vyhrála QB78 - klasika

Zatím provoz na CO2 12g a pak PCP.....
CZ200 Green (tuned), QB78/79 4,5mm (tuned), S.P.A 700W, QB79 5,5mm, LOV 21 (CO2), Crossman W357 (CO2), Umarex Long Lever (CO2), Umarex Colt SAA (CO2)
Ten web se chytam trochu aktualizovat,mam nejaky fotky a upraveny clanky.
Dneska jsem dodelal prepousteni na COcko,uz jsem to sem jednou daval,tohle je malinko pozmeneny tak se to trosku zkratilo a zjednodusilo.Asi zrusim tu zatku s paintball pinem co jsem doted delal,tohle je sice trochu pracnejsi,ale mnohem hezci.
Foto:
http://lhavl.sweb.cz/qb/vyroba/plneni_CO2/DSC_0196.jpg
http://lhavl.sweb.cz/qb/vyroba/plneni_CO2/DSC_0200.jpg
Dneska jsem dodelal prepousteni na COcko,uz jsem to sem jednou daval,tohle je malinko pozmeneny tak se to trosku zkratilo a zjednodusilo.Asi zrusim tu zatku s paintball pinem co jsem doted delal,tohle je sice trochu pracnejsi,ale mnohem hezci.
Foto:
http://lhavl.sweb.cz/qb/vyroba/plneni_CO2/DSC_0196.jpg
http://lhavl.sweb.cz/qb/vyroba/plneni_CO2/DSC_0200.jpg
Tak víkedn je skoro tady a já si o víkendu zase konečne zastřílím. A pokusím se nějak upravit aspoň zatím pažbu,protože na tom QB to je na optiku opravdu moc nížko. A jestli se budu nudit, tak se ze šmirglem vrhnu na tu pažbu
))))

Ja jsem delal stavitelnou licnici jednoduse takto:

Kousek plastu z odpadni HT trubky a horkovzdusna pistole.
Kousek plastu z odpadni HT trubky a horkovzdusna pistole.