pistole makarov
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak jsem se dosud na tuponosé wolfy spoléhal při nošení a dnes jsem zjistil, že jsou po půl roce nošení v zásobníku různě po kapsách asi hyn. Sámý pšouk a čmoud, z osmi ran 3x nepřebito, 2x zpříčená nábojnice v okénku, 7. kule zůstala v hlavni. Tu 8. zahodim! Asi s celou krabicí? Jak ve zlym snu. První zásobník a hajdy domu. PM jsem od žlutého nespáleného svinstva a té kule v hlavni čistil celý večer. Co to bylo? Výroba 04-06 (nevím co z toho je rok a měsíc). Před cca rokem vyzkoušeny ke vší spokojenosti. Pověst taky super. Ach jo 

Re: pistole makarov
Mám doma sice jen jednu krabičku Wolfů,ale v zásobníku je tahám taky. Budu muset udělat kontrolní testík,abych věděl jestli v té "spolehlivosti" jedu taky. Strach nemám,ale v životě není o překvapení nouze.. 

No to mne děsíte! Já jsem s Wolfem (tedy popravdě - v této zbrani ani s ničím jiným) nikdy nezaznamenal jediný problém a teď slyším toto...
Tak pánové, čerstvá informace. Do fa.ALFA-PROJ Brno dorazila nová várka, TOP STAV komplet 2 zásobníky, pouzdro vytěrák 6.550,- ostatní dle stavu od 5000,- Tak kdo ho chtěl má možnost.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
A právě sem se díval na BVS tak mají taky, 4.800,-
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Na stránkách Zeleného sportu inzerují dovoz PM za 3600 během června. Teď se tam objevilo, že už jsou na cestě. Jeden kousek už mám objednaný přes pražskou firmu Beareka. Jsem celej natěšenej...
šak víš, je to krasavec a ta spolehlivost...
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
Chlapi, chci si Makarova koupit jako svoji první lásku. Ale jak jsem sjížděl po intenetu, je to s náboji nějak plochoje. Co vy na to, mám do toho jít?? 

běž do toho
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
sekera: čemu říkáš plochoje? Cena okolo 4,50 zase není tak hrozná. Je to srovnatelné s lugerem. Uvidím, kolik toho vystřílím a možná zainvestuju do matric, už přebjím dvě ráže, tak další už nebude moc velká zátěž. Jako trošku problém bych viděl střely...
Střely nejsou žádný problém
http://www.zbranenaobjednavku.cz/strana ... iltr=&asc=

In vino veritas...
Díky za tip...
Petr75: Bohužel v nejbližší prodejně v mém okolí stojí náboje 6,30. A jezdit do Loun přes celou republiku mi náboje nezlevní.Když jsem se ptal,proč jsou tak drahé, tak mi řekli , že si je u nich nikdo nekupuje. Tak a jsem v pytli.
Ramires: Díky za tip, Pro mě bohužel nepoužitelný.
Ramires: Díky za tip, Pro mě bohužel nepoužitelný.
http://zbrane.subrt.cz/pistolove-naboje/ cena makarovů bude na dotaz, tak to zkus 

Nejde!Prostě NNe
dají se sehnat i jinde než jen v obchodě, dej inzerát koukej po inzerátech, ptej se kde se dá. běžně se pohybují 3- 3.5 ale dá se i míň. záleží kolik toho chceš střílet.
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,