Blue_L píše:
Vladano ako si spokojny s tou OX pruzinou?
Zatím si nestěžuju, sílu to má pořád velkou, ale nemám porovnání - s obyčejnou. Ani na čem změřit úsťovku. Bohužel jsem teď už druhej tejden nemocnej, tak ani nemůžu ven ji zase vyzkoušet, občas si dám ránu na 10m v bytě (vědět to mladá, tak mě zabije

). Prkno už je dávno naskrz, zajímavé, jak se ty JSB RS ve dřevě trhaj, hlavička je jedna placka a "chvostík" utržený do tvaru kroužku

. Po zásahu do plechu jsou i na 50m diabolky úplně na hadry, ten lapač můžu už pomalu vyhodit, je po 100 ranách dost zohybanej.. Jinak co psali jinde zde na fóru, kdy na delší vzdálenost jim vadí, že diabolku 5,5mm vidí v letu, nic takového jsem nepozoroval s žádným střelivem (ani těžším).
Podobné články jsem našel pozdě, až co jsem tu pružinu objednal, možná bych ji asi nekupoval, ale už je tam. Rozebírat flintu nebudu, pokud je pravda co říkal puškař, tak si na to radši netroufám

. Ale každá pružina se zkracuje, to je normální... Jinak flinta zatím nemá ani 1000 ran, pružina vyjma prvních 50 ran je dle subjektivního názoru stále stejně silná.
--- Weihrauch HW97k .22 s pružinou OX accelerator + Hawke 4-12x40 AO IR + JSB RS ---
Vz. 47, Hatsan 100, Slávia 631, Lov 21, Crossman 357 6"
Holek .22 WMR, CZ 75B 9mm, Walther PPK 7.65, Bersa Thunder 22, perkus Rem. .36, .44 a Colt Sheriff .44 ;)