NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ja viem ja som len reagoval na to, kde to predávajú.
QB 78 De luxe .177
Crosman 1377c .177
CZ 200 S Hunter .177, custom pažba
Hatsan AT 44W LW .177
SPA PP700S A .22
QB 78 De luxe .177
Crosman 1377c .177
Re: NORCONIA CO 2 puška QB 78 ráže: 4,5mm (.177)
Aha,tak promin,nepochopil jsem to. 

Já osobně, už čekám jak na trní, kdy mi dorazí nová hračka.
Láhve na plňení jsou už taky objednané, jenom musím sehnat air systém, nikdy není skladem a bude až příští týden. Takže bude dost času na úpravu
Láhve na plňení jsou už taky objednané, jenom musím sehnat air systém, nikdy není skladem a bude až příští týden. Takže bude dost času na úpravu
Dokonceni toho co jsem vcera zacal:
http://lhavl.sweb.cz/qb/vyroba/plneni_C ... 0508_m.JPG
http://lhavl.sweb.cz/qb/vyroba/plneni_C ... 0509_m.JPG
http://lhavl.sweb.cz/qb/vyroba/plneni_C ... 0510_m.JPG
Nemam moznost to na COcko vyzkouset,na vzduchu je to funkcni.
http://lhavl.sweb.cz/qb/vyroba/plneni_C ... 0508_m.JPG
http://lhavl.sweb.cz/qb/vyroba/plneni_C ... 0509_m.JPG
http://lhavl.sweb.cz/qb/vyroba/plneni_C ... 0510_m.JPG
Nemam moznost to na COcko vyzkouset,na vzduchu je to funkcni.
- medvedi-tlapa
- Kontaktovat uživatele:
for regis za kolik to dokazes udelat a na jakou lahev to pridelavas slo by to na paintboll lahve
Nerozumim.Tohle se pouziva na prepousteni CO2 z hasicaku do zasobniku QBcka.
Pokud myslis jak prepustit CO2 z paintball lahve do QBcka tak na to staci nova koncovka s plnicim pinem a na paintball lahev se da origo paintbalova sestava.
Pokud myslis jak prepustit CO2 z paintball lahve do QBcka tak na to staci nova koncovka s plnicim pinem a na paintball lahev se da origo paintbalova sestava.
Dnes dorazila nová QB79v 5,5mm. Jen tak z hecu jsem nasadil tu versatilku co jí říkají puškohled otevřel krabičku polských diabolek u kterých sem si nebyl vůbec jistej jestli to jsou diabolky bebo kousky olověnýho drátu uprostřed promáčklýho kleštěma a jal jsem se s touto sestavou střílet. Po chvíli jsem se z dvaceti metrů posunul na deset protože sem měl rozptyl na terči tak že A4 byla posypaná po celé ploše jak od červotoče. No nakonec se mi podařilo vylákat z takto zakoupeného setu soustřel na deseti metrech asi 5cm. Kdybych si to koupil jako nestřelec a důvěřoval tomu že kukr je použitelný tak by mě to asi od dalších pokusů odradilo. Další postřeh je že mám QB78 ale NORCONIA z roku07 a musím říct že kvalita zpracování je podstatně lepší než u tohoto AIR RIFLE. Norconia má povrch hladší a "zbraňovější" otřepy téměř nebyly vše bylo začištěné a tím pádem nevzniklly viditelné místa po odjehlení bez černění. Nepíšu to jako stěžování ale jako postřeh že už to neni co to bylo. Tato nová je opravdu jen jako základ na přestavbu. Na CO2 mi to z ní lítalo těma polskýma diabolkama 157-169m/s
QB Home made PCP a další
www.mopako.estranky.cz
www.mopako.estranky.cz
Juhuuu dneska dorazila QB79 5.5
)))
Už aspoň vim kdo koupil tu druhou
)))))

Už aspoň vim kdo koupil tu druhou

Já jí koupil a teprve potom jsem sem dal echo že je k mání druhá.
QB Home made PCP a další
www.mopako.estranky.cz
www.mopako.estranky.cz
Já ji hned po te informaci objednal.
Ale jeste jsem nemel možnost z ní vystrelit, k tomu se dostanu az o vikendu, uz se na to docela tešil, ale veci na to abych to mohol provozovat na vzduch budou až přístí týden, tak se budu muset spolehnout na to CO2 co k tomu dodali, jsem docela zvedavý, kolik ran se z toho bude dat vystrelit
Ale jeste jsem nemel možnost z ní vystrelit, k tomu se dostanu az o vikendu, uz se na to docela tešil, ale veci na to abych to mohol provozovat na vzduch budou až přístí týden, tak se budu muset spolehnout na to CO2 co k tomu dodali, jsem docela zvedavý, kolik ran se z toho bude dat vystrelit
Tipuju tak kolem stovky
QB Home made PCP a další
www.mopako.estranky.cz
www.mopako.estranky.cz
Oprava: to nové QB79 není air rifle ale INDUSTRY BRAND, nevím jak sem to vyplodil.
QB Home made PCP a další
www.mopako.estranky.cz
www.mopako.estranky.cz
Včera jsem se jen tak koukl na ty Diabolky co k tomu poslali a málem mi vypadli oči z důlku.
Takovy maras jsem ještě neviděl, z 30 diabolek co jsem vyrahl, byla dobra jenom jedna.
Počítám, že s temito diabolky nechám střílet leda tak mladoukterá zraň ani neudrží. Takže bude docela jedno kde se trefí.
Ke střílení se dostanu až o víkendu, ta se pak podělím o zážitky. Včera jsem se na to koukl a první dojem je takový, že je hodně lehká zpracovní na první pohled docela jde, ještě jsem se nekoukal, ale na střeva ,to je v plánu dneska.
Jinak na tom QB je pažna opravdu na prd jesli tam člověk chce mít zaměřovačm na normalní mířidla je dobrá ,ale na zaměřovač je moc málá,ale to se dá hodně rychle napravit, lehkou úpravou pažby.
Takovy maras jsem ještě neviděl, z 30 diabolek co jsem vyrahl, byla dobra jenom jedna.
Počítám, že s temito diabolky nechám střílet leda tak mladoukterá zraň ani neudrží. Takže bude docela jedno kde se trefí.
Ke střílení se dostanu až o víkendu, ta se pak podělím o zážitky. Včera jsem se na to koukl a první dojem je takový, že je hodně lehká zpracovní na první pohled docela jde, ještě jsem se nekoukal, ale na střeva ,to je v plánu dneska.
Jinak na tom QB je pažna opravdu na prd jesli tam člověk chce mít zaměřovačm na normalní mířidla je dobrá ,ale na zaměřovač je moc málá,ale to se dá hodně rychle napravit, lehkou úpravou pažby.
Zas jeden vyplod sobotniho odpoledne....:

Diky jednoduchosti zmeny raze u QBcka jsem si proste z AR2079 v .177 udelal behem chvile cal .22 a jeste jsem to strcil do svoji pazby - protoze my levaci si proste s tou peknou pazbou co ma AR2079 nezastrilime, a ja mel dneska hroznou chut
Nesedi to tam uplne idealne - myslim na pohled,chce to trochu zkratit "telo" az k ventilu a pak to bude ok.Porad nevim jestli tam dat zasobnik z CZ200 nebo z Hatsana - spis vyhraje ten Hatsan.

Diky jednoduchosti zmeny raze u QBcka jsem si proste z AR2079 v .177 udelal behem chvile cal .22 a jeste jsem to strcil do svoji pazby - protoze my levaci si proste s tou peknou pazbou co ma AR2079 nezastrilime, a ja mel dneska hroznou chut

Nesedi to tam uplne idealne - myslim na pohled,chce to trochu zkratit "telo" az k ventilu a pak to bude ok.Porad nevim jestli tam dat zasobnik z CZ200 nebo z Hatsana - spis vyhraje ten Hatsan.
Teď tam máš ten Hatsan? Už jsi vyřešil ty závity?
My nemáme peníze, my jsme delegace!