Abych řek pravdu, nemám představu, jaký vliv může mít montáž na přesnost, skoro mi přijde neskutečný, že by duralová mohla i na doraz dotažená takto lítat. Koupil jsem dvojdílnou masivní duralku (ACCUSHOT / LEAPERS - RGPM-25M4). Když to tu tak čtu, skoro až si říkám, že jsem radši měl koupit ocelovou od CZ UB, kterou mi tu místní prodejce nabízel.. I z toho důvodu jsem dnes vytáh pušku a výsledek je na obrázcích. Byl jsem na louce už s cca 30cm vzrostlou trávou (absolustně nevhodné, ale zatím není kde jinde), přes puškohled jsem viděl víc zeleno než bílý terč, foukal zprava silnější vítr (trochu zanášelo), přesto se povedl docela slušný výkon.
Poprvé stříleno na 30 metrů - 11 ran, vleže, s oporou (puška zapřená o kousek prkna). Překvapivé jsou ty dvě "trefy" vpravo, přisuzuji to spíš nějaký trávě, doufám, že to není chyba sestavy puškohled/montáž. Asi kus tý louky budu muset posíct..
Jinak - ten plechový lapač z 1mm silného plechu je po asi 40 ranách slušně zohybanej, po jednej krabičce ho budu asi moci vyhodit.. chjo

--- Weihrauch HW97k .22 s pružinou OX accelerator + Hawke 4-12x40 AO IR + JSB RS ---
Vz. 47, Hatsan 100, Slávia 631, Lov 21, Crossman 357 6"
Holek .22 WMR, CZ 75B 9mm, Walther PPK 7.65, Bersa Thunder 22, perkus Rem. .36, .44 a Colt Sheriff .44 ;)