P?edovky

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Smazaný uživatel 3736
Re: předovky Ardesa

Příspěvek od Smazaný uživatel 3736 » 09 dub 2010 20:25

Na jednom videu som videl, ako chlapík nabíjal tak, že dal namazaný flaster a namiesto gule dal nenamastenú strelu Maxiball (samozrejme podkalibrovú). Skúšal už niekto niečo podobné, hoci aj s inou strelou? :?:
Žeby náhrada za sabot? :D

triska1

Příspěvek od triska1 » 09 dub 2010 21:11

RB rider - SZ na Evolution
Smazaný uživatel 3736

Příspěvek od Smazaný uživatel 3736 » 11 dub 2010 12:59

Naši zahraniční inline kolegovia riešia naozaj zaujímavý problém, "plávajúcu hlaveň". Pochvaľujú si to a vraj sa aj zlepšila presnosť. Je tam dokonca aj Evolution. O Evolutione je tam popísaného dosť aj na inú tému. :D
http://thepowerbeltforum.powerguild.net ... me-t25.htm
kolos

Příspěvek od kolos » 11 dub 2010 21:07

Nekde jsem cetl ze na predovkach byto melo byt na pevno,jasi myslim ze vliv na presnost to ma jak doladim optiku tak hned vyskousim.
Poradtemi mamEVOLUTION jak rozebrat zaver nechci to ponicit dam si radsi poradit dik.
monccou

Příspěvek od monccou » 11 dub 2010 21:59

Tak schválně jestli si to dobře pamatuju :D

Vyjmeš jej s pušky. Na kameni úderníku je ze spoda červík na imbus. Ten povolíš a částečně vytočíš ven. Na čele úderníku je osazení a v něm drážky. Do drážek vložíš klíč od pušky (takovej ten plíšek, ale širokej šroubovák je mnohem vhodnější a praktičtější) a vyšroubuješ úderník z kamene. Pozor ať ho bicí pružina nevystřelí ven. Nakonec imbusem povolíš a vyšroubuješ víčko na zadku závěru. Dobrý je poznačit si polohu kamene na dříku úderníku. Jaký to jsou imbusy si už nepamatuju, ale mam pocit že 2,5 a 5-ka?

Rozborka neni zrovna moc dobře vyřešená, protože vyjmutím úderníku se mnění jeho chod a síla úderu na zápalku, takže je potřeba ho vždy seřídit.
"PO ČEM STŘÍLÍTE?" "PO ČEM SE DÁ!"

„Jsou dvě důležitá pravidla přestřelky: vždycky podvádět, a vždycky vyhrát.“ Clint Smith
kolos

Příspěvek od kolos » 12 dub 2010 18:24

To;monccou dik.
Smazaný uživatel 3736

Příspěvek od Smazaný uživatel 3736 » 17 dub 2010 22:46

Inlajnisti, mohli by sme si dať voľakedy nejaké stretnutie, keď bude pekne a konečne teplo. Je tu dosť rôznych "streleckých skupín" ktoré sa stretávajú, len my sme osamelí strelci. Nemusí ísť o žiadnu vážnu súťaž, len o pohodové stretnutie. Niečo podobné raz plánoval Duffioso, preto ma to teraz napadlo. Takéto stretnutia si robia aj vzduchovkári, malorážkári.. :D
romi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romi » 18 dub 2010 09:06

martin1976 píše:Inlajnisti, mohli by sme si dať voľakedy nejaké stretnutie, keď bude pekne a konečne teplo. Je tu dosť rôznych "streleckých skupín" ktoré sa stretávajú, len my sme osamelí strelci. Nemusí ísť o žiadnu vážnu súťaž, len o pohodové stretnutie. Niečo podobné raz plánoval Duffioso, preto ma to teraz napadlo. Takéto stretnutia si robia aj vzduchovkári, malorážkári.. :D
Jsem skeptik, několik lidí se přihlásí a mizivé množství přijede...
Kdo by přijel na Severní Moravu?
Jaký termín by vyhovoval ?
Byl by ochoten zaplatit zálohu předem např. 50Kč? - Jako pojistku, že přijede....
O jaké služby by byl zájem ???

:D :D
xBIZONx

Příspěvek od xBIZONx » 18 dub 2010 12:22

severna morava je ok,najlepsie august (srpen) ,ak by bola strelnica mimo mesta a nablizku moznost napr.kempovat.od nas 2ludia.
Smazaný uživatel 3736

Příspěvek od Smazaný uživatel 3736 » 18 dub 2010 13:27

RoMi,
máš pravdu, vždy sa nájde niekto z ďaleka, alebo niekto komu termín nevyhovuje. Ale ako to robia vzduchovkári, predovkári a ďalší? Keď pozerám na fotky z ich zrazov, býva ich tam naozaj veľa. Ja by som sa potešil aj keby nás tam bolo iba 5 pohodových záujemcov.

Akurát som včera kúpil novú montáž na optiku na môj Evolution. Tá originál je naozaj nafigu. Teraz môžem dať konečne optiku dole bez toho, aby som ju musel za každým nastrelovať. :D
Mám týždeň dovolenky, môžem nastavovať a experimentovať s novými strelami.
montáž: http://www.ulozisko.sk/obrazky/282144/Montaz.jpg
romi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romi » 18 dub 2010 15:09

xBIZONx píše:severna morava je ok,najlepsie august (srpen) ,ak by bola strelnica mimo mesta a nablizku moznost napr.kempovat.od nas 2ludia.
Je to jednoduché střílet chodím pravidelně každou sobotu odpoledne, na střelnici je asi 14 střeleckých 50m pozic.
Jsou soboty, kdy jsem jediným návštěvníkem, střelnice je venkovní - moc pěkné prostředí, myslím ,že není třeba dopředu žádná rezervace :) . Vstupné je lidové 50Kč za celé odpoledne. Podívejte se na www.mapy.cz lokace
Loc: 49°39'16.489"N, 18°8'56.662"E . Ubytování /levné/ se určitě najde. Kdyby byl opravdu zájem, přemluvím správce střelnice at přijde dopoledne, pak budeme mít soukromí zaručené. Ale jak jsem psal v předcházejícím příspěvku,....nikdo nepřijde :D
Smazaný uživatel 3736

Příspěvek od Smazaný uživatel 3736 » 18 dub 2010 15:34

50 Kč za pol dňa? To mám potom jedno či idem na našu strelnicu, alebo na vašu. Cesta+strelnica u nás=cesta+strelnica u vás. To, že je dobré mať čo najmenej divákov za chrbtom schvaľujem. Preto najradšej u nás chodím cez týždeň doobeda. Idem to pozrieť na mape, tú vašu strelnicu. Majú aj nejakú stránku? Ak máš RoMi fotky odtiaľ, tak mi pošli. Dá sa tam aj niečo uvariť na liehovom variči? Je tam také "stanovisko"? :lol:
Vlaďas

Příspěvek od Vlaďas » 18 dub 2010 19:51

50/půl dne. Tiše závidim. Já platim 100 za hodinu. Sice střelnice je luxusní, ale peněz je to dost. Na druhou strnu, kdyby to bylo levný, tak jsem tam furt a moc bych toho neudělal :)
Slavia 631, Ardesa Deerhunter, CZ 75D Compact
LegioIX

Příspěvek od LegioIX » 19 dub 2010 13:47

Přijedu kdykoliv kamkoliv :)
Ardesa Vortek call .50
romi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romi » 19 dub 2010 20:05

V sobotu natočím a dám na you tube...
Odpovědět