Jinak dobry subsoniky jsou CCI a s 452 se dostanes na 3cm ops. Magtechy jsou hodne tichy ale nepresny. Z 453 ops 6cm na 50m.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Myslivost má u nás tisíciletou tradici a svoje názvosloví! "Píp" už Hašek napsal sedum kulí jako v Sarajevu... a neměl na mysli ty tvoje zhovadilosti.harpplayer píše:Ad1) "Kule" má pes...nebo jiný nekastrovaný samec. Náboj má střelu neboli projektil.
A tímto je myšleno, že když to tady vzali do ruky odborníci jako ty, tak zlikvidovali vše a ne jen zbrojní průmysl. Bylo nemyslitelné, že by se dali dříve koupit takové předražené šmejdy jako dnes. Vzpomínám na doby kdy patrona Sellier&Belot cal. 8X58S stála 1,08 Kčs. Vyráběli se tří druhy, celoplášť, poloplášť a expanzivní, stačilo nastřelit jeden druh a ostatní šli "díra do díry." Chvástáš se, že jsi odborník na zbraně, to, co víš o zbraních ty, si klidně vrazím do oka a ani o tom nebudu vědět. V dobách kdy si začal říkat hovnu papů jsem toho věděl neskonale víc nežli víš teď.harpplayer píše:Ad2) Když flinta jde jiným směrem, než je zamířeno, je něco na ho.no, buď mířidla, nebo flinta, nebo ten mezikus mezi pažbou a zemí.
Tady nešlo o rady pytlákům - ostatně, co vy by ste mohli starýmu hajnýmu poradit???Sidewinder píše:Jsem rad, ze tu neni zajem radit pytlakum a pomahat jim timto k pachani nepravosti .. at uz to nas trestni rad kvalifikuje jakkoli. Radeji se vratme k tematu..
To je také pravda, ale od čeho je odvozen název kulovnice, či kulová nebo broková hlaveň ? Tyto výrazy se používají, pokud jsem se dočetl i v odborné literatuře.harpplayer píše:Ad1) "Kule" má pes...nebo jiný nekastrovaný samec. Náboj má střelu neboli projektil.