Diabolky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
no standart su hrozne nikdy viac ja mam gammo pro gunter cal.177 to su dobre?
Re: Diabolky
nic moc ale skus je porovnat s JSB a uvidíš jestli sou dobré
Slavia 634 4.5 mm + Delta optical 4x32AO
Všechno je dobré a přesné, dokud člověk poprvé nezkusí online soutěž. 

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
chlapci...potreboval by som od vas radu.....mam a najviac pouzivam JSB Exact 4,52....zasiel som u nas do polovnictva a pani mi oznamila ze objednala JSB Exact co som chcel ako minule ale chcela aj nieco ine(dealer nepozna co to znamena RS) tak objednala Heavy...ze su troska tazsie....ja ich vyskusane nemam tak sa chcem spytat ci ich pouzivate a naco su vhodne......krabicka stoji 7,50€
vzduchovka cal.4,5
Ja strilim Heavy,zda se mi ze s nimi mam lepsi soustrel.Jenze vzhledem k memu "umeni" to vubec nemusi byt pravda.No ale mam je nakoupeny,tak strilim.Jsou tezsi,takze leti o neco pomaleji,u me konkretne to dela cca 15m/s.
souhlas s vendousem.nic jineho nez JSB JSB JSB....................opravdu jen JSB.taky se me zdali gamo nej ale kdyz poridis lepsi flintu tak cekas lepsi nastrel a on nikde.cim to asi kdyz jinym to jde?ze by diabolkama ?zkusim JSB a vidim ze uz nechci nic jineho............ 

Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
- vendous
- Kontaktovat uživatele:
To skullmann: Někteří střílí jen heavy protože mají lepší soustřel, ale musí se trochu víc nadsazovat při větších vzdálenostech
Venca a Zuzka (Zuzule
)

Já mám taky JSB heavy jsou výborné na delší vzdálenosti protože je tolik neovlivní vítr ale na krátké vzdálenosti se mi osvědčili spíše extacty
Slavia 634 4.5 mm + Delta optical 4x32AO
vdaka...asi si zajtra zajdem kupit jednu krabicku a vyskusam jak to lieta....(ja hlupak...vymyslam ze jake JSB a pritom niekto si nema kde kupit ziadne JSB
)

vzduchovka cal.4,5
A za kolik bys ty Predátory jako chtěl??? Vendousi?
- Daystate Merlyn
zadarmo + DPH + Clo 

AirArms S410 .22 NS Diamond 10-50 x 60
AirArms TX200 MKIII .22 Delta Tit.6-24x42
Hatsan AT44W .22 Delta 4,5-30x50
AirArms TX200 MKIII .22 Delta Tit.6-24x42
Hatsan AT44W .22 Delta 4,5-30x50
- vendous
- Kontaktovat uživatele:
To Merlyn: Co to plácáš jaké DPH a clo, jede přeci do Anglie.
Nehledě na to bych je nechtěl zadarmo a stojí 9.90Ł což není ani 300kč,
no a jelikož tam stejně jede tak by mohlo stačit 350kč.
Doufám že to chápeš a nesnaž se ze mě dělat socku která chce vše zadarmo.
Všichni tady všude nadávají na české prodejce že si přihazují velké peníze na optice, puškách i doplňkách. Že chtěj prostě rychle zbohatnout, to vadí i mě. No a co je teda tohle, vždyť je to to samé. Chtít vydělat 100kč na jedné krabičce diabol není taky málo.
PS:
) ale cena 350kč pro kluky z fora by byla OK
Nehledě na to bych je nechtěl zadarmo a stojí 9.90Ł což není ani 300kč,
no a jelikož tam stejně jede tak by mohlo stačit 350kč.
Doufám že to chápeš a nesnaž se ze mě dělat socku která chce vše zadarmo.
Všichni tady všude nadávají na české prodejce že si přihazují velké peníze na optice, puškách i doplňkách. Že chtěj prostě rychle zbohatnout, to vadí i mě. No a co je teda tohle, vždyť je to to samé. Chtít vydělat 100kč na jedné krabičce diabol není taky málo.
PS:
Já bych je nechtěl (mám je levnějiA za kolik bys ty Predátory jako chtěl??? Vendousi?

Venca a Zuzka (Zuzule
)