CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
To pilku, mě se ten stojan docela zamlouvá, ale, kde je to ostatní jako stolek, lavice nebo něco na sedění, puška flaška atd? To vše se nedá přenést naráz do míst kde sřílíš pokud tam nezajedeš až na místo autem. Tady na foru je téma střelecké lavice. Píše o nich Kubajz, mrkni na to.
Re: CZ200S
Dovolím si opovedět za piku , na fotce to není moc vidět ale střílí se z terasy kde je stůl ,židle, přístřeší a je vzdálena asi 6 metrů od tepla kuchyně
horší je to s flaškou , kdo by s takovou krávou tahal do patra. 

CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
Bol som v obchode a pocul som ako predajca rozprava zakaznikovy ze ak chce cz 200s tak si musi kupit pumpu a flasu. S pumpou natlakuje flasu a potom s flase kartusu.
Po otazke zakaznika ci sa neda priamo pumpovat kartusa, odpoved predajcu bola NIE, z flaše...
Co vy na to?
Po otazke zakaznika ci sa neda priamo pumpovat kartusa, odpoved predajcu bola NIE, z flaše...

Co vy na to?
SPA CP1-M 4,5mm
Slavia 618
Slavia 630
Slavia 634 + NS Mountmaster 6x40AO (Delta entry IR 6x32AO)
HW100S Bullpup + HAWKE SID.TAC.30IR 8.5-25x42
Slavia 618
Slavia 630
Slavia 634 + NS Mountmaster 6x40AO (Delta entry IR 6x32AO)
HW100S Bullpup + HAWKE SID.TAC.30IR 8.5-25x42

Umarex850 Airmagnum .177+plnenie
to nebyl prodejce ale .....
Měl by jít dělat někam jinam, takto kazí obchod.
Nebo že by chtěl vydělat m.j. na prodeji pumpy, která se moc neprodává.

Měl by jít dělat někam jinam, takto kazí obchod.
Nebo že by chtěl vydělat m.j. na prodeji pumpy, která se moc neprodává.
Přesně tak jak říká Drát.
Střelnice z balkonu je jen takový zimoviště
Ikdyž plně dostačující do 95m
A tahat láhev se vzduchem 19 schodů do patra,když váží 76kg,mno udělal sem to jen jednou,víckrat už nee.
Střelnice z balkonu je jen takový zimoviště

A tahat láhev se vzduchem 19 schodů do patra,když váží 76kg,mno udělal sem to jen jednou,víckrat už nee.
177
22
25
22
25
A nema nahodou dlouhou hadici a netlačí to přes ni ?
Zelenač
Zelenač
Už jsem to sem dával,ale...
Měl jsem strach,když jsem dělal držák na kameru,respektive foták,že to bude špatný,bude to vyset jen na optice a že by to mohlo dělat nějaký bordel.Dal jsem pod to ještě podpěru o pažbu a ani se to nehne....
Nástřel to nemení,prostě parááááááááda.
Jinak hever se konat nebude,protože by to bylo zase o nějaké to kilo těžší a to nechci,člověk to vezme do jedný ruky,do druhý láhev a jde se.
Flinta v tom krásně drží,diabolo taky a je výběr střeliva po ruce
Měl jsem strach,když jsem dělal držák na kameru,respektive foták,že to bude špatný,bude to vyset jen na optice a že by to mohlo dělat nějaký bordel.Dal jsem pod to ještě podpěru o pažbu a ani se to nehne....
Nástřel to nemení,prostě parááááááááda.
Jinak hever se konat nebude,protože by to bylo zase o nějaké to kilo těžší a to nechci,člověk to vezme do jedný ruky,do druhý láhev a jde se.
Flinta v tom krásně drží,diabolo taky a je výběr střeliva po ruce

177
22
25
22
25
Zdravím. Tak dnes som si doniesol svoju AA 200S SF. Je to klasika celopažba. Ešte idem kúpiť optiku ale najskôr si asi dočítam celú tému o optikách. Ach nech už je po snehu. 

To ti nezávidím
To máš počteníčko na pěkně dlouho...
Taky sem řešil nový sklo,ješte že Drát poradil,spíš rovnou vybral,tímto mu chci poděkovat,DÍKY.

Taky sem řešil nový sklo,ješte že Drát poradil,spíš rovnou vybral,tímto mu chci poděkovat,DÍKY.
177
22
25
22
25
Mě to trvalo přes měsíc, se všemy vlákny a příspěvky prokousat a ještě déle se v tom vyznat..frenky1 píše:... Ešte idem kúpiť optiku ale najskôr si asi dočítam celú tému o optikách. Ach nech už je po snehu.

A pak ještě nějaký čas, než mě z toho přestala třeštit hlava !!
Nedělej to, nakonec zjistíš, že je to stejně ztráta času..
Je jenom málo věcí, na kterých poměrně dost lidí shoduje při výběru optiky.
A to je puškohled v kategorii do 8000.-Kč
Tuto kategorii většinově vyhrává Delta Titanium 4-16x42 MilDot, nebo Delta Titanium 6-24x42 MilDot.
viz. http://www.binox.cz/puskohledy-titanium/
Jinak je to opravdu pro masochisty se tím prokousávat..

Léčíme nákazu - "Pěkně KULKOU po KULCE".....
http://vscharlie.rajce.idnes.cz/
http://vscharlie.rajce.idnes.cz/
Zdravím, uvažujem nad CZ200 S FS Colour, a mám pár otázok.
Koľko rán vydrží ten tlakový kontajner na 1 naplnenie?
K tomuto prevedeniu dávajú aj puškohľad 4x32, nejaké postrehy ohľadom jeho kvality?
Stačí tam puškohľad Delta 4x32AO Alebo to už chce nejaký variabil?
Koľko rán vydrží ten tlakový kontajner na 1 naplnenie?
K tomuto prevedeniu dávajú aj puškohľad 4x32, nejaké postrehy ohľadom jeho kvality?
Stačí tam puškohľad Delta 4x32AO Alebo to už chce nejaký variabil?
- vendous
- Kontaktovat uživatele:
Nevím to uplně přesně ale tuším že se zde někde píše asi 40-50 ran a optiku bych doporučil určitě trochu větší. Do 30m je sice použitelná ale není to žádný zázrak
Venca a Zuzka (Zuzule
)

Na jeno naplnění, pokud máš regulátor, je to asi 50 konsistentních výstřelů. Optiku samozřejmě co nejsilnější, osobně bych pod 6-24x50 AO nešel. Zvětšení 4 x je pro tuto flintu na dvě věci ...