CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Velice/zajímavé čtení/.To opravdu mezi zákonem ČR a SR je pouze jeden Joule??? Ale je pravda, když jsem šel koupit větrovku o síle cca 25J,tak mě ji bez zbrojáku nechtěli prodat.
Re: CZ200S
Pokud by někdo měl zájem o opravdu vypečenou pažbu, máme pažbaře, který to už na CZ 200 umí
.. CCa 20 km od havlíčkova Brodu, opravdu epesní záležitost...

Opravdu moc pěkné, a co cena?Neodradí můj zájem? Umí také pro leváka?
Ahojte, po mesiaci som bol na chvilku potrenovat a zistil som ze ustova rychlost oproti poslednemu vyletu bola 180m/s. Vetrovka je s regulatorom 4,5mm nastavena na 238m/s. Strielam len s exactami. uz sa mi to stalo niekolko krat. Vypustil som zasobnik, vycistil tesnenia, trosku doladil pruzinku bicieho mechanizmu a opat bolo vsetko skoro OK, teda rychlost okolo 232m/s. Vyssia uz nesla nastavit. Podmienky zhruba rovnake okolo 0 ale stalo sa to aj v lete. Vystupny tlak z regulatora nemam moznost zmerat a ani som s nim pri rozoberani nic neprestavoval. Mam podozrenie na vystupny tlak z regulatora. Komoru, hlaven a kanalik som tie preveril, su ciste.
4,5 5,6 7,65 9
Ta rychlost 180ms je +- stejná pri 190bar jako při 110bar, nebo se výrazně mění ? Napiš mi sem nebo SZ jaké těsnění jsi při tom čistil. Unavená pružina to být nemuže, jelikož je to dost nereálné a hlavně by to bylo trvalé.
Pažba vypadá pěkně... Jaká je cena?
BTW: Proč sklápíš Harrisky do zadu? Jsou dělané tak, aby se sklápěli dopředu, že pak při rozložení mají větší stabilitu, resp. se Ti nemůžou "podkopnout"...
BTW: Proč sklápíš Harrisky do zadu? Jsou dělané tak, aby se sklápěli dopředu, že pak při rozložení mají větší stabilitu, resp. se Ti nemůžou "podkopnout"...
Cogito ergo armatus sum.
to hanusek: móc pěkný, vysyp nějaký podrobnosti 

Tesnenie som cistil to ktore zakryva malinku dierku - to co tesni nastavovaci srobik. Napadla ma vsak este jedna vec. Vetrovku som dva dni nechal na radiatore (vzdy ked pridem z vonku tak vyutieram a dam vysusit. Mohol pri tom vyschnut olej, ktorym je namazany valcek bicej pruzinky a ostatne ustrojenstvo. Pri cisteni som nemal poruke olej na zbrane co pouzivam tak som tam dal taky bezny na stroje. Pri teplotach okolo 0 uz by mohol byt celkom tuhy neviem ci to moze mat az taky vplyv na vykon.
Regulator reguluje - pri tlaku 190 - 90 bar vykon rovnaky, potom postupne klesa. Ani minimalny tlak 90Bar pri ktorom zacne vykon klesat sa teda nezmenil. Len ustova rychlost klesla o 50m/s. V regulatore necistoty neboli len som ho rozobral skotroloval polohu regulacneho srobu a opat zlozil. Vystupny tlak z neho zmerat neviem tak ho s istotou nemozem vylucit. Este ma napada ze sa unavila bicia pruzinka (posobenim teploty radiatora) alebo sa stiahli tesniace gumicky v ustrojenstve. V kazdom pripade je to alchymia.
Regulator reguluje - pri tlaku 190 - 90 bar vykon rovnaky, potom postupne klesa. Ani minimalny tlak 90Bar pri ktorom zacne vykon klesat sa teda nezmenil. Len ustova rychlost klesla o 50m/s. V regulatore necistoty neboli len som ho rozobral skotroloval polohu regulacneho srobu a opat zlozil. Vystupny tlak z neho zmerat neviem tak ho s istotou nemozem vylucit. Este ma napada ze sa unavila bicia pruzinka (posobenim teploty radiatora) alebo sa stiahli tesniace gumicky v ustrojenstve. V kazdom pripade je to alchymia.
4,5 5,6 7,65 9
Člověče, s tím sklápěním ti ani nevím
...Nějak jsem si na to zvyknul- na vzduchovce, na MaO, na Sa58... a nějak mi to neva. Ale zkusím to naopak, logiku to má!
Ad pažba- prostě šikovný chlap, který dělá super pažby za super prachy- ta moje okolo 6000 CZK, což je na to, jak je vymazlená, a na to, že to je vlastně prototyp, na míru, takže si musel koupit přípravky, třeba na tlakovou nádobu- to normální puška prostě nemá-opravdu good, když to srovnám s jinýma profíkama.. Bohužel čekání je na nějaký ten pátek... ale tohle se mi rozhodně vyplatilo:)...

Ad pažba- prostě šikovný chlap, který dělá super pažby za super prachy- ta moje okolo 6000 CZK, což je na to, jak je vymazlená, a na to, že to je vlastně prototyp, na míru, takže si musel koupit přípravky, třeba na tlakovou nádobu- to normální puška prostě nemá-opravdu good, když to srovnám s jinýma profíkama.. Bohužel čekání je na nějaký ten pátek... ale tohle se mi rozhodně vyplatilo:)...
Z toho co píšeš to vypadá, že regulátor stále dává tlak okolo 100bar. Problém bych spíš viděl v tom bicím mechanizmu. Myslím že Alexxxus, zde měl příspěvek ohledně mazání, kdy se mu myslím stala podobná věc, že mazivo zatuhlo. U toho bicího ústrojí hraje role každé zadrhnutí. Já osobně ho vždy vyčistím a namažu a pak na něj třeba půl roku nešahám a zatím jsem neměl problém.
Téma je zde:
http://forum.gunshop.cz/kdo-maze-ten-je ... BEe%20jede
Téma je zde:
http://forum.gunshop.cz/kdo-maze-ten-je ... BEe%20jede
-
Tak jsem namontoval nabíječ od AA trochu seřídil podle rady Altarose a je to paráda.K tomu tlakový regulátor a čekám jen na lepší pčasí abych si to užil
CZ 200s 4,5 NS 12x50
AA S400 Valiant 10x44
AA S400 Valiant 10x44
Tak jsem si udělal tento stojan na stříleni http://cz.fotoalbum.eu/piku/a411632/00000002
Práce cca na 2,5hod a bylo.Když jsem střílel,tak jsem si větrovku podkládal čím bylo po ruce,plastovým kanystrem atd
Tohle je jednoduchý,vzhled sice nic moc,ale svuj učel to plní velice dobře.
Zkoušel jem z toho střílet na 60m a výsledek mě teda hodně překvapil

Práce cca na 2,5hod a bylo.Když jsem střílel,tak jsem si větrovku podkládal čím bylo po ruce,plastovým kanystrem atd

Tohle je jednoduchý,vzhled sice nic moc,ale svuj učel to plní velice dobře.
Zkoušel jem z toho střílet na 60m a výsledek mě teda hodně překvapil

177
22
25
22
25
To by šlo ale dej místo přední podpěry hever z favorita dá se koupit do 300 kč budeš potom rychleji přeměřovat.
Gamo CFX-Weihrauch 3-9-40,Weihrauch Hw 100 S-Falcon Merlin 4,5-18-56,AA S400 MTC Viper 10-40.
Taky jsem o tom přemýšlel,zbyli mi z doby kdy sem měl 605 dva hevery
Uvidíme jestli přijde nějaké vylepšení

Uvidíme jestli přijde nějaké vylepšení

177
22
25
22
25
Tak som konecne prisiel na to, preco mi klesla ustova rychlost. Doma som najskor dal par skusobnych ran a na pocudovanie ustova rychlost 247m/s (vonku 232m/s) Pravdepodobne sa ohrialo mazivo a valcek bicieho mechanizmu isiel lahsie. Tak som rozobral valcek, vycistil vnutro mierne namazal olejom na zbrane (namiesto oleja na sijacie stroje
), popustil biciu pruzinku a vykon bol hned taky ako mal byt. Vsimol som si vsak tiez ze valcek obcas mierne zadrhne. Prejavi sa to tak ze kazda 20 rana je uletena o 10-20m/s. Ak by sa dala este vylepsit konzistencia, tak rezervu vidim prave v uprave bicieho valceka a jeho puzdra (teflonova alebo mosadzna vlozka?). V kazdom pripade bici valcek mazat len niecim "fajnovym" a minimalne ale to je uz v inom vlakne.

4,5 5,6 7,65 9