CZ200S

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Silencer
Moderátor
Re: CZ200S

Příspěvek od Silencer » 12 led 2010 18:02

O tom to právě je. Igi chtěl asi poukázat jednak na tu kvalitu fotografie a jednak na tu kvalitu řezbářské práce, která z té fotky ani není vidět :lol: :wink:
Při tomhle přístupu by "custom" označení nemohl použít nikdo, nebo pouze ten, kdo si pušku postaví sám od posledního šroubku. Vždycky na něčem stavíš. A pokud jediný co ti zůstane originál je hlaveň a tělo zbraně, tak to podle mě custom puška je. Vše ostatní je dodělávaný - klička, spoušť, kompík, pažba, objímka hlavně, pažba atd. I když spoustu věcí řešíš dodavatelsky - někde koupíš fošnu, někdo ti udělá zádlab, zbytek uděláš sám. Soustružník dodá nahrubo obrobený součástky, ale dobrousit, doleštit a sesadit to musíš sám, povrchovku zase pošlaš udělat někam, ale pořád je zatím spousta práce a lítání. Zase tak jednoduchý že by sis něco nechal poslat z deseti e-shopů a pak to doma zbastlil za hodinu dohromady to není.

Grinch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grinch » 12 led 2010 18:27

Tak zkusim zareagovat:

Pojem custom - to u me znamena to, ze to nikde jinde nesezenes a ze to nalezi pouze tomuto majiteli. Nemuzes jit do kramu a rici chci tohle, sahnou do regalu, vyberes si z 10ti kusu a jdes domu a mas radost.

Je jasne ze na 200ce mam regulik od Altarose, QF od Josefa a zelezo ze zbrojovky a pazbu ze mi delal kamarad. To je jasne, ale rekni mi Alexxxi, kde se vzal napad, tvary, doladovani uchopu, zadlabu, ... bez toho by to nebylo ne?

Co se tyce navrhu pazby od pocatku do konce tak za tim si stojim ja. To, ze nemam 90% procent bytu dilnu plnou soustruhu, dlat, nebozezu nebo pilniku, siceje moje skoda ale aspon bydlim v peknym cistym a utulnym bytecku. To ze jako mestsky a panelakovy dite, ktery do konce 8iletyho gymplu bylo sprt se samyma jednickama a pak vlezlo do armady, pricemz diky pracovni dobe po vetsinu pouzitelnych hodin dne je volnyho casu akorat tak na rodinu a ne na to jezdit pres pul republiky do dilny s minimalnim vybavenim, sem se jaksi nikdy nenaucil valcit soustruhem jako kniplem...

A to ze jsem doslova kibicoval a prudil kamarada s neustalyma pripominkama atd (nastesti to bral jako vyzvu a sam mel mrte vecnych pripominek a uprav) snad neni naskodu ne? Taky si doma nehackujes spodary a radeji si je koupis v krame podle sveho vyberu ne?

A ohledne toho falcouna - nikdo neubira Alexxxovi kompika ani seriovy QF, momentalne zaziva ale falcoun mensi upgrade na TDR, takze uz to taky nebude seriovka :)

Jinak k tem fotkam - nebyl cas a pekny pocasi na foceni, az bude, pribudou poradne fotky a ne krizovky pri 40W svetle
Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 12 led 2010 20:50

Kluci prosim vykaslete se na to ..

To Grinch: Puska je to pekna, ale myslim, ze bude stacit jedna fotka a odkaz na stranky - kdo bude mit zajem, ten si to najde a popripade si pozada o fotky dalsi..

To Alex: I kdyby tu byla jedna stejna fotka na peti ruznych strankach, porad bude jeji prinos podstatne vetsi nez je prinos Tvych poslednich prispevku! Pokud mas nejake osobni pripominky, posilej je prosim pres SZ!
dalajlamax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dalajlamax » 12 led 2010 20:55

thx Sid
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 12 led 2010 21:05

2 Igi79 děkuji.
2 Sidewinder Děkuji nastotísíckrát
2 Grinch Omlouvám se milionkráte.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Grinch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grinch » 12 led 2010 21:10

2Sid - dekuji nastotisickrat
2Alexx - promin, polepsim se
Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 12 led 2010 21:40

Chtěl jsem jen prapůvodně říci. TOTO. Těším se vždy že se dočtu o jakékoliv vzduchně něco nového. Vždy jsme zklamán když tam je jen fotka z jiného úhlu. Došlo mně že i jíní také čekají že si přečtou poučnou věc a ona tam je debata mezi mnou a někým. Sorry všem.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
kilvak

Příspěvek od kilvak » 16 led 2010 16:48

Nabiječ od AA je fajn věc,ale trošku mi dře podavač o spodní stěnu bubínku.Jako by byl bubínek moc nahoře a trošku mi to dře a občas se to zasekne tak,že musím zatahat,tam a nazpátek...
nikomu z vás se tohle nestalo?????????
Mám ho uplně nový.Na to,že jsem za to dal 1090 kč sem čekal,že to bude bez problémů...
Co s tím...máte někdo otisklý podavač o spodek každé komory?????Řešili jste to někdo?????
Dík za každou radu.
Asi udělám to,že mírně zapiluju spodní část těla podavače.
Jo a když nabíjím,tak musím podavač(ve zbrani) tlačit jakoby celý doprava kličkou.
Když tam nabíječ nemám,tak to podává normálně.
Podavač o "o" kroužek v nabiječi nedře.Mám to v 5.5 mm.
Díky za každou radu nebo zkušenost.
Mějte se.
Altaros

Příspěvek od Altaros » 16 led 2010 19:00

Z levé strany zespoda na nabíječi je díra v které je červík, který stačí trochu vyšroubovat a celý bubínek sedne dolů, je určený právě pro dokonalé seřízení bubínku do osy nabíječe. Stačí mít příslušný imbus, který je možná dodáván s nabíječem, to už si přesně nepomatuji. Oněch 1100Kč je nádherná cena, hodně lidí ho kupovalo ještě nedávno za víc jak 2násobek včetně mě.
kilvak

Příspěvek od kilvak » 16 led 2010 19:13

Díky moc:-)škoda že to v návodu nenapsaly.Zkusím to a dám echo.
Takže štelovat spodním šroubkem....
DÍK MOC
frenky1

Příspěvek od frenky1 » 20 led 2010 09:12

Zdravím, mám problém. Chcel som si kúpiť CZ 200 FS na Slovensku, ale nikto mi ju nevedel zabezpečiť-(maloobchodný predajcovia) :twisted: Písal som email dodávatelovi do Martina-jediný velkoobchod na Slovensku- a tam mi povedali, že verziu CZ 200s majú 15J , ale verziu FS iba ,,16J,,-na zbroják a aj to na objednávku a odkázali ma na maloobchodnú predajňu!!! :evil: Písal som preto priamo do zbrojovky, či tam nemajú 15J FS, a či si ju môžem objednať. Odpoveď: Nevieme-nemáme-obrátte sa na naše predajne!!! :twisted: :twisted: :twisted: . Píšem mail do Uherského Brodu či nemajú 15J SF-odpoveď: NIE len 16J!!! Ale ža mi ju pokojne predajú aj keď som zo Slovenska! Má niekto skúsenosti ako je to z políciou na Slovensku? Som zmätený- Slovenský dovozca mi vie doviesť iba 16J verziu ale predajca mi ju nepredá ak nemám zbroják! (ten nemám :P ), ak mi ju ale predajú v Brode (16j) musím ju na Slovensku prihlásiť? prosím o radu. Ďakujem
Canadair

Příspěvek od Canadair » 20 led 2010 09:35

Neviem čo tu panikáriš, v pondelok sme tam - http://www.merkuria.net/index.php?main_ ... cts_id=546 - kúpili 3 kúsky týchto nádherných vetroviek, prešlo to skúšobňou, máš na to papier, žiadny zbroják nepotrebuješ. A na boku máš nastavovaciu skrutku, tak ak ťa to bude veľmi trápiť tak si to trebars nastavíš na 12J. Pre teba zvlášť nebudú vyrážať 15J na vzduchovku, aby si mal dobrý spánok. Dôležité je ako to strieľa v skutočnosti. Ten výkon sa aj tak mení podľa toho, akú maš ťažkú diabolku. :wink:
frenky1

Příspěvek od frenky1 » 20 led 2010 10:04

To chápem :mrgreen: Ale prečo mi ju nechcú predať v obchode a vyhovárajú sa na zbroják??? Ja len neviem čo mám potom povedať fízlovi ktorí bude iniciatívny blbec a bude vidieť na boku vyrazené 16J?
Canadair

Příspěvek od Canadair » 20 led 2010 10:40

Neviem v akom obchode ti ju nechceli predať, ale tam kde som ti dal odkaz nám ju ochotne predali. Na boku môžeš mať vyrazené čo chceš, dôležité je na koľko J je v skutočnosti naladená !!! Ak ak ťa policajt prichytí, že strielaš tam kde nemáš, niekoho ohrozuješ alebo porušuješ zákony, tak im bude jedno či to má 7,5 - 12 - 14J, alebo to máš cez zákonný limit, budeš v prúseri. Normálne ak by mal podozrenie na prekročenie limitu na tvojej vzduchajde, musí ti zmerať úsťovú rýchlosť na tej tvojej vzduchovke, nebudú sa riadiť nápisom vyrazeným na boku zrani. Už ma kontrolovali viac krát policajti, ľudia majú mobili a sú aktívni a uvedomelí. Ale nikdy nepozerali čo ma vzduchovka vyrazené na boku, nevyzerali že by tomu aj vôbec rozumeli. Uistili sa akurát či je to fakt vzduchovka a či pri tej mojej záľube nikoho neohrozujem, pozdravili sa a odišli, no problém.
frenky1

Příspěvek od frenky1 » 20 led 2010 10:44

Tak som ju objednal v Merkurii. Air Arms CZ 200 S. Nieje to problém. Ďakujem Canadair.
Odpovědět