Tak zkusim zareagovat:
Pojem custom - to u me znamena to, ze to nikde jinde nesezenes a ze to nalezi pouze tomuto majiteli. Nemuzes jit do kramu a rici chci tohle, sahnou do regalu, vyberes si z 10ti kusu a jdes domu a mas radost.
Je jasne ze na 200ce mam regulik od Altarose, QF od Josefa a zelezo ze zbrojovky a pazbu ze mi delal kamarad. To je jasne, ale rekni mi Alexxxi, kde se vzal napad, tvary, doladovani uchopu, zadlabu, ... bez toho by to nebylo ne?
Co se tyce navrhu pazby od pocatku do konce tak za tim si stojim ja. To, ze nemam 90% procent bytu dilnu plnou soustruhu, dlat, nebozezu nebo pilniku, siceje moje skoda ale aspon bydlim v peknym cistym a utulnym bytecku. To ze jako mestsky a panelakovy dite, ktery do konce 8iletyho gymplu bylo sprt se samyma jednickama a pak vlezlo do armady, pricemz diky pracovni dobe po vetsinu pouzitelnych hodin dne je volnyho casu akorat tak na rodinu a ne na to jezdit pres pul republiky do dilny s minimalnim vybavenim, sem se jaksi nikdy nenaucil valcit soustruhem jako kniplem...
A to ze jsem doslova kibicoval a prudil kamarada s neustalyma pripominkama atd (nastesti to bral jako vyzvu a sam mel mrte vecnych pripominek a uprav) snad neni naskodu ne? Taky si doma nehackujes spodary a radeji si je koupis v krame podle sveho vyberu ne?
A ohledne toho falcouna - nikdo neubira Alexxxovi kompika ani seriovy QF, momentalne zaziva ale falcoun mensi upgrade na TDR, takze uz to taky nebude seriovka
Jinak k tem fotkam - nebyl cas a pekny pocasi na foceni, az bude, pribudou poradne fotky a ne krizovky pri 40W svetle