Diabolky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
..
Naposledy upravil(a) Asot dne 27 pro 2009 02:32, celkem upraveno 1 x.
Re: Diabolky
Tiež v tom nevidím problem však večšina znás mame zbrojne preukazy.
to ale nestaci, musis mat registrovanu tu zbran, a to by si ako majitel ZP mal vediet ked pises "vecsina z nas...", cize aj ty mas ZP...
Vzduchovku nemam registrovanu je problem z nej vyžmýkať 15J.
objednal som si stratony jumbo 5,5 a mojmu qb78 nejak nechutia, vzdial 20m, tri streli idu jedna do druhej a štvrtá 7cm hore vľavo
, dve streli presne do stredu a tretia 5cm hore vpravo
a zhruba takto dookola.. ja že čo to je s qbčkom
vystrelil som asi 30diabolo a nechápal som.
neskor som za išiel strieľať, ale dal som osvedčené exact heavy a čo strela to stred

neskor som za išiel strieľať, ale dal som osvedčené exact heavy a čo strela to stred

Uvítal bych stratony 5,52 (4,52). Ale tak... 

koupil jsem Boxery 500ks krabičku jen tak na zkoušku a potom jsem se kouknul na www stránky Kovohutí Příbram. V tabulce váhy diabolky mají uvedeno: 0,545-0,686g. To je 26% tolerance od krajních hodnot! Dost síla, je to možný?? To mi připomíná jeden ruský prospekt na spalovací motor ještě z totalitní doby který uváděl výkon motoru 7koní + - 0,5koně
Vlastně lepší než tolerance Boxerů
Ale jinak je zajímavý že mi v HW97 lítají celkem přesně, střílím z ruky na 10m, tak asi proto. V mém případě je chyba střelce větší než diabolky, jsem sebekritický
Až dojdou stejně se zase vrátím k osvědčeným Exactům 4,51. To váhové rozpětí mě nicméně pobavilo.

Ale jinak je zajímavý že mi v HW97 lítají celkem přesně, střílím z ruky na 10m, tak asi proto. V mém případě je chyba střelce větší než diabolky, jsem sebekritický

Beru zpět svůj předchozí příspěvek, diabolky Boxer jsou strašný, vyhozený peníze. Měl jsem asi štěstí na prvních pár diabolek při prvním střílení, teď jsem si picnul podruhé a 3cm rozptyl na 10m! už jsem myslel že mám něco s optikou nebo mám tak gramlavý ruce a nasadil jsem pro kontrolu staré dobré JSB exact, to se nedá srovnat vlastně dá, skoro jednou dírou. Moje rada pro neznalé - nekupujte Boxery!
.............................a nic z kovohuti 

Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Nic nového pod sluncem, tradičně se drží tradice o tradiční (ne)kvalitě 

Prosím, můžete někdo změřit přesně délku diabolky JSB RS 5,5mm?
Klasické JSB Jumbo jsou 7,35mm dlouhé, potřebuji do staré flinty trošku kratší 5,5mm.
Optimální by mohla být délka kolem 6,80mm až 6,90mm.
Nebo nějaké s rovnou hlavičkou - a nemusí to být od JSB
Klasické JSB Jumbo jsou 7,35mm dlouhé, potřebuji do staré flinty trošku kratší 5,5mm.
Optimální by mohla být délka kolem 6,80mm až 6,90mm.
Nebo nějaké s rovnou hlavičkou - a nemusí to být od JSB
Kovohutě .... - no v případě velké, opravdu velké krize možná jednu vyzkouším