Tracy mám doma už skoro rok, nějaké to olovo z laufu taky vylítalo. Většinu jsem toho nastřílel jen na krátko na těch 12m, něco málo ale i na 50m což mě hodně překvapilo. Na těch 12m není problém dělat soustřely které jdou jednou dirkou, když se střelec snaží, na těch 50m jsem měl soustřel jako cca pětikoruna. Co do přesnosti i výkonu jsem velice spokojenej. Pažba pěkně sedí, její design se mi líbí. Opracování jak dřeva tak železa je na špičkové úrovni (jak zevnitř tak zvenku). Za celou tu dobu jsem neměl jediný problém, nikdy nic nedrhlo, vše chodí čistě, hladce. Tak ale toto tu bylo řečeno hodněkrát, jen potvrzuji...
Jako první věc co jsem dělal bylo přidělání adaptéru na Harrisky... Koupil jsem 2R od Harrisu ale nakonec jsem šroub stejně dělal novej a do destičky jsem přeřezával závit (nemám Withworth závitníky) a to proto, že jsem nechtěl prodlabat půlku pažby, zbytečně by byla pažba oslabená... Destičku doporučuji zadlabat přímou bruskou s malou frézkou-

druhá řada odspoda, prostřední... Šlo to samo...
Zadní očko se přidělá taky lehce, stačí navrtat tuším 3mm vrtákem a našroubovat...
Pokud chce někdo rozebrat tuto pušku a má AT tak to není problém. Sice pušky od JSB by neměli mít AT ale třeba pro ty, co si to koupili v BAR....
Boční AT krytka na šroubku výkonu lze odstranit tak, že do středu odvrtáte dírku 2mm (stačí do hloubky 2-3mm) a naklepnete do té dírky bit torxu T9, pak vytočit klasicky doleva. Funguje to, materiál to není nikterak kvalitní... Hlavně se tam nesnažte naklepnout imbus!
Spodní 2 (resp. 3) šrouby mají takovou "čepičku", tu stačí odvrtat 8mm vrtákem v prostředku, pak se dostanete na šrouby. Možná se čepička protočí a vypadne celá, což je nejlepší... Ta 3. čepička je na šroubu co je na manometru, ale je to to samé (já jsem to nechal být)...
Já jsem AT odstraňoval jen proto, že jsem měnil Classic (400m, 242ccm) kartuši za XtraFAC (520mm, 314ccm) kartuši. Je to bez problému. Stačí vypustit tlak, odšroubovat svrchní 4 a spodní 2 šrouby na pouzdru závěru, pak v rukách vytočit kartuši od mechanismu-jde to lehce. Na demontáž přední koncovky s QF jsem si nechal udělat takovéto udělátko:

Ty dva čepy zapadnou do dírek který jsou v čele té zátky, jsou vidět až po sundání "osmičky" na hlavni, samozřejmě.
Pak vše dát zpět opačně než při rozebírání. Je to jednoduchý mechanismus, není moc co pokazit.
Jenom jsem místo origo osmičky musel udělat osmičku která je na vnějšu kartuše a na hlavni (na hlavni je opět v "o" kroužkách, na kartuši "natvrdo" přichyceno 2 červíkama). Osmička viz:

Z cca 80 ran teď dám asi 100ran na jedno naplnění...
Pak už akorát bych rád doporučil doplňky od RowanEngineering-
www.rowanengineering.com
Já sám jsem si koupil jejich 8 raný zásobníček (pro .177) a plně stavitelnou spoušť. Zásobníček se sice sám neotáčí ale to ho nikterak nesráží. Kvalitně udělaný, vše přesně slícované, bezchybná funkce. Spoušť po vyladění na sebe je úžasná a i líp vypadá
Spoušť-

Zásobníček-
Pokud bude mít někdo nějaké dotazy nacokoliv jen pište, od toho je forum
Jen pár nových fotek současné sestavy:

A tady víc fotek v lepší kvalitě:
http://www.mojefotky.cz/fotoalba/fotoal ... _id=402100Cogito ergo armatus sum.