AA S400 classic
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ano, ta z JSB obsahuje všechno, je tam toho několikrát víc, včetně šroubů a bazmeku na otáčení zásobníčku pro AA S410 nebo 510...
Cogito ergo armatus sum.
Re: AA S400 classic
Hledám majitele AA S400,410,510, který by byl ochoten poskytnou na víkend svoji pušku pro instalaci regulátoru. Chtěl bych provést testy na dvou různých puškách, abych měl větší jistotu a představu o chování. K těmto testům mi právě jedna chybí. Ideálně pokud by byla z JSB, tedy bez AT.
Mohl bych ji osobně převzít v Liberci, Jičíně, nebo pomocí pošty. Stačí samotná větrovka bez optiky.
Bližší info přes SZ.
Mohl bych ji osobně převzít v Liberci, Jičíně, nebo pomocí pošty. Stačí samotná větrovka bez optiky.
Bližší info přes SZ.
Ahoj Altaros.
Len "vyzvedam" ci prebehlo testovanie regulatora na S410 / S510 a pripadne s akym vysledkom dopadlo.
Vdaka za info.
Len "vyzvedam" ci prebehlo testovanie regulatora na S410 / S510 a pripadne s akym vysledkom dopadlo.
Vdaka za info.
Anschutz 64 MPR + "BIG Nikko" 10-50x60 + BKL + Harris 1A2
w w w . s p o r t o v a s t r e l b a . s k
www.ssk-gemerskapoloma.sk
Mám hotové 3 kusy se kterými jsem víceméně spokojený, když sem je testoval na 200. Test na S 510 by snad měl také přijít brzy. Bohužel druhou flintu jsem nesehnal, rezpektivě se nikdo ani neozval. Proto jsem si objednal nutný díl AA, abych mohl dodělat uchycení přesně podle tohoto dílu.
No, skoda, ze nebyvam blizsie. Rad by som Ti pozical moju AA S510 na testovanie. Ale som zo Slovenska a to je pre Teba trochu "od ruky" . Ale na konecny vysledok testovania si rad pockam, kedze vazne uvazujem o regulatore pre S510. Daj potom info. Vdaka.
Anschutz 64 MPR + "BIG Nikko" 10-50x60 + BKL + Harris 1A2
Tak aktuálně by test měl proběhnout tento víkend, tak uvidím, zda ta práce měla svůj význam.
2Altaros: Už víš předběžně kolik bude pro AA stát ten regec?
Jinak, našel jsem toto:
http://www.strelecky-portal.cz/e-shop/b ... -5-mm.html
Co je to zač? AA to na webu nemá... Má to být biathlonová verze, je vidět, že nemá klasickou kličku, ale taky že nemá ani klasik páčku co má S510 (že by na klasik páčce byl přidělán jen ten váleček?), jiná pažba (podoba s MPR), lišta v předpažbí, stavitelná lícnince, 3 držáky v předpažbí na zásobníky.
Co si o tom myslíte, nějaká novinka? Co se mi "nezdá" je její název... Proč AA S400 Biatlon, když je to opakovačka-desetiranka, která (IMHO) vychází ze skloubení 510 a 410? Jsem si myslel, jestli není překlep v názvu, ale i na boku pušky je to napsáno...
Zajímavá alternativa, shodit dioptr a šup na to s optikou a může to být taky dobrý.
Jinak, našel jsem toto:
http://www.strelecky-portal.cz/e-shop/b ... -5-mm.html
Co je to zač? AA to na webu nemá... Má to být biathlonová verze, je vidět, že nemá klasickou kličku, ale taky že nemá ani klasik páčku co má S510 (že by na klasik páčce byl přidělán jen ten váleček?), jiná pažba (podoba s MPR), lišta v předpažbí, stavitelná lícnince, 3 držáky v předpažbí na zásobníky.
Co si o tom myslíte, nějaká novinka? Co se mi "nezdá" je její název... Proč AA S400 Biatlon, když je to opakovačka-desetiranka, která (IMHO) vychází ze skloubení 510 a 410? Jsem si myslel, jestli není překlep v názvu, ale i na boku pušky je to napsáno...
Zajímavá alternativa, shodit dioptr a šup na to s optikou a může to být taky dobrý.
Cogito ergo armatus sum.
Škoda že je to tak daleko..Altaros píše:Mám hotové 3 kusy se kterými jsem víceméně spokojený, když sem je testoval na 200. Test na S 510 by snad měl také přijít brzy. Bohužel druhou flintu jsem nesehnal, rezpektivě se nikdo ani neozval. Proto jsem si objednal nutný díl AA, abych mohl dodělat uchycení přesně podle tohoto dílu.

Chtěl jsem nabídnout svoji, ale pak vzhledem k vzdálenosti jsem to vzdal a doufal, že se ozve někdo blíž.
P.S: A do pláče mám daleko..

Naposledy upravil(a) VSCharlie dne 10 bře 2010 20:06, celkem upraveno 2 x.
Léčíme nákazu - "Pěkně KULKOU po KULCE".....
http://vscharlie.rajce.idnes.cz/
http://vscharlie.rajce.idnes.cz/
Hlavně se nerozplakej. Prostě nikdo nebydlí dost blízko a chápu, že se nikomu (stejně jako Tobě) nechce štrachat na poštu a ještě jim svěřit miláška. Regulátor neřeším, ale kdybych po něm zatoužil, tak ho koupím, až bude dostupný. Regulátor domu, penízky z domu. Co je na tom nefér?
Air Arms S410 Classic Beech .177 & Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot
Já těm lidem rozumím, taky nerad dávám svoji z dohledu,ale už se to řeší, tak zatím již dalšího nehledám. Časem snad pořídím nějakou AA za účelem testů a laborací.
Apevia
Záleží poté na ceně jakou dohodnu s výrobcem, ale osobně si myslím že by se mohl pohybovat okolo 2100Kč
K té nově AA biatlon se mi zdá že se angličani inspirovali CZ a degradují svoji pušku. Pryč je rychloplnění a jestli sem si správně všimnul tak i manometr. Pro ten biatlon to asi není takový problém, ale pro normální střílení mi to příde hodně nepraktické.
Apevia
Záleží poté na ceně jakou dohodnu s výrobcem, ale osobně si myslím že by se mohl pohybovat okolo 2100Kč
K té nově AA biatlon se mi zdá že se angličani inspirovali CZ a degradují svoji pušku. Pryč je rychloplnění a jestli sem si správně všimnul tak i manometr. Pro ten biatlon to asi není takový problém, ale pro normální střílení mi to příde hodně nepraktické.
Nevím no, chtělo by to víc infa ohledně té Biatlonky... Ale zdá se mi, že má regulátor? Resp. kartuše nejde přímo do zbytku těla a je tam nějaký mazikus?
Cogito ergo armatus sum.
Ten stříbrný mezikus je pravděpodobně pouze zátka kartuše. Oni totiž zvolili podobný systém jako na cz, kdy se kartuše vyšroubuje, ale plní se zepředu. Podle manuálu to tak vypadá. Museli tam dát další kousek trubky, aby měli kam pak zašroubovat tu kartuši, jelikož původní tělo má vnější závit a dělat nový systém s novým tělem se jim očividně nechtělo, proto ten mezikus. Možné je ale všechno, z toho rozkresu toho moc nevykoukám.
edit:
Tak manometr je vepředu jako u cz, přehlédnul jsem jeden obrázek a tím pádem plnění tedy bude as opravdu zezadu.
edit:
Tak manometr je vepředu jako u cz, přehlédnul jsem jeden obrázek a tím pádem plnění tedy bude as opravdu zezadu.
A jo, máš pravdu... Už to taky vidím, dík za nakopnutí 
Jinak páčka bude asi stejná jako u S510?

Jinak páčka bude asi stejná jako u S510?
Cogito ergo armatus sum.
- odstrelovac1
Zdravím větrovkáře, ted už mám jasno moje další puška bude od AA, ted už jenom přemýšlím zdali větrovku S4OO nebo Prosporta...cenově až na doplnky jsou skoro na stejné urovni, navíc větrovka je prý větrovka, těžko se sní bude moct PS měřit i přezto že má pevnou hlaven....stále ještě zvažuji do jaké jít..i Prosport ma kvůli sve jednoduchosti při nabijení svoje...
tak poradte ....tak či tak uvažuji o cal 22, protože by z větší časti sloužila na škudce....