Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Zamčeno
palong74
Re: Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)

Příspěvek od palong74 » 06 pro 2009 16:55

chlapi uz to stacilo neeeeeee :? budte civilizovanííííííííííííííí

Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
echo

Příspěvek od echo » 06 pro 2009 16:59

vsetko pekne poporiadku. najprv musia dospiet! :evil:
Smazaný uživatel 5179

Příspěvek od Smazaný uživatel 5179 » 06 pro 2009 17:11

Ok. Škodná u mě znamená zvíře které nejen škodí(škodí v podstatě vše něčemu pro obživu) ale škodí lidem! Ale navíc je ještě neužitečné a také nebezpečné(roznášení nemocí popř. parazitů). AIRGUNDERATIZER. 8) 8) 8)
Jürgen

Příspěvek od Jürgen » 06 pro 2009 17:21

A jsme u toho Petanusi :!: Ty koukáš jen na nás lidi,ale mi nejsme ani zdaleka tak bezbraní jako ta drobná zvěř tam venku :!: Jestli ti je úplně jedno že Krkavcovití venku vybíjej malý bezbraný zvířata a ptáky. :twisted: Tak věř že se najdou i lidi kterým to jedno neni.A stím se smiř :!:
odstrelovac1

Příspěvek od odstrelovac1 » 06 pro 2009 17:26

Ano v tomhle máš pravdu.....měl jsem ale na mysli,že Vrána je škodná v tom smyslu,že pácha škody především na drobné užitkové zvěří(kachna,bažant a zajic) a to především na jejich mladatech a hnizdech....z toho se pak jednoduše vyvozuje že škodí taktéž lidem(myslivcům),kteří se o užitkovou zvěř starají a pak ji i loví....jako adept o tom něco málo vím.. :wink:
H@nz

Příspěvek od H@nz » 06 pro 2009 17:39

Normálně na vyhrocené situace moc nereaguju ale dnes mám celkem náladu :) Takže můj názor na tuto situaci je takový: hoši vy co tady debatujete o střílení jiných tvorů než o jakých je založeno tohle vlákno (neřeším nějaké trestní jednání apod.) a popuzujete tím ostatní - nemůžete si své zkušenosti a poznatky řešit přes soukromé zprávy? Myslím že by se tímto způsobem vyhovělo oběma stranám. Protože ta debata zde pak k ničemu nevede i když občas se i zasměju :) Myslím že už dalších reakcí není potřeba že každý kdo na to měl nějaký názor k tomu svoje napsal a není potřeba zaplácávat toto vlákno dál. Co vy na to?
Smazaný uživatel 5179

Příspěvek od Smazaný uživatel 5179 » 06 pro 2009 17:53

Ano, taky mě to se re a tímto se omlouvám všem, že reaguji, když on jaksi na SZ nereaguje. Jistě máte pravdu. :oops:
odstrelovac1

Příspěvek od odstrelovac1 » 06 pro 2009 17:54

Jsem rád že jsi to napsal,pokud si ale přečteš pozorně celé vlákno,tak zjistíš že téma odstřel škůdcu(potkani,..) se zde né vždycky zachová..sem tam se najdou i články z lovu holubu,strak.atd.... a ty jsou tady daleko dřív než jsem si zde vůbec založil účet... :lol:Já už se hádat s nikým nechci,ale pokud napišu něco o vranach apod tak si myslím že to není nic špatného a pokud se někomu zda že to tady nemá co dělat,tak at si nejdříve přečte celé vlákno,aby viděl že tady nejsem žádná vyjímka :!: :!: :!:
kesi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kesi » 06 pro 2009 17:55

Za poslední dva dny jsem napsal určitě více než 20 SZ, opravdu na tom není nic těžkého. :mrgreen:
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Robo77

Příspěvek od Robo77 » 06 pro 2009 18:06

odstrelovac1 píše:Ano v tomhle máš pravdu.....měl jsem ale na mysli,že Vrána je škodná v tom smyslu,že pácha škody především na drobné užitkové zvěří(kachna,bažant a zajic) a to především na jejich mladatech a hnizdech....z toho se pak jednoduše vyvozuje že škodí taktéž lidem(myslivcům),kteří se o užitkovou zvěř starají a pak ji i loví....jako adept o tom něco málo vím.. :wink:
Neviem prečo svoju chorú úchylku zakrývaš ochranou zvierat, verím že keby neboli po ruke vrany tak by si strieľal po tom čo by sa práve naskytlo... (lastovičky a pod... ako poniektorý tu) Ak si presvedčený ochranár tak prikrmuj a stavaj vtáčie búdky ak nie tak nemel o ochrane zvierat žvásty a priznaj farbu ako chlap...
H@nz

Příspěvek od H@nz » 06 pro 2009 18:12

Já v podstatě neřeším po čem se tady střílí a nějakou případnou trestní odpovědnost apod. ale zdá se mi že tu jsou na moc stranách za sebou napsné zbytečnosti. A aby to nebylo ještě na více stranách tak by to chtělo už nějak utnout a vést nějakou konstruktivní debatu. Je fakt že rozepřím apod. se vyhnout nedá ale ať to není na polovině stránek celého tématu. To je celé.

A než jsem tenhle příspěvek odeslal tak mě předběhl tady kolega Robo77 a máme to tu zase :D
odstrelovac1

Příspěvek od odstrelovac1 » 06 pro 2009 18:14

Máš smolu,stavění budek a zakrmování ptáku mi není cizi..s těmi vlaštovkami a pod jsi směšný...vůbec mě neznáš a nevíš co střílím,takže je to tak trochu křivé obvinění :!: .......tady je vidět kdo se zase začíná do koho navážet.....
Robo77

Příspěvek od Robo77 » 06 pro 2009 18:30

odstrelovac1 píše:Máš smolu,stavění budek a zakrmování ptáku mi není cizi..s těmi vlaštovkami a pod jsi směšný...vůbec mě neznáš a nevíš co střílím,takže je to tak trochu křivé obvinění :!: .......tady je vidět kdo se zase začíná do koho navážet.....
Ja nezačínam z ničím ale nedalo mi to nereagovať, bol to môj prvý príspevok na túto tému a toto bude posledný, nemám potrebu tu pretláčať svoj názor a vnucovať ho iným mal som iba potrebu vyjadriť svoj názor...
PS: Ochranu zvierat si vyloží každý tak ako mu to práve vyhovuje (napr.: Volavka biela je pre rybárov škodná, pritom je to zákonom chránený druh... a pod. )
Daystate Merlyn

Příspěvek od Daystate Merlyn » 06 pro 2009 18:39

Kluci taky mám rád zvířátka, ale tady to vlákno se tak jmenuje Odstřel škůdců.... tak o čem by se tady mělo diskutovat jak ,,nestřílet,, škůdce nebo to nějak nechápu ... a pak se tady člověk alspoň i zasměje jaký jsou tady lovci, stejně se prd trefí s těma jejich flintama co... :P
AirArms S410 .22 NS Diamond 10-50 x 60
AirArms TX200 MKIII .22 Delta Tit.6-24x42
Hatsan AT44W .22 Delta 4,5-30x50
Jürgen

Příspěvek od Jürgen » 06 pro 2009 20:37

Myslím že tohle mluví za vše :!:

Vrány v plné parádě:!: :twisted: :!:
Zamčeno