Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
chlapi uz to stacilo neeeeeee
budte civilizovanííííííííííííííí

Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Re: Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)
vsetko pekne poporiadku. najprv musia dospiet! 

Ok. Škodná u mě znamená zvíře které nejen škodí(škodí v podstatě vše něčemu pro obživu) ale škodí lidem! Ale navíc je ještě neužitečné a také nebezpečné(roznášení nemocí popř. parazitů). AIRGUNDERATIZER.

A jsme u toho Petanusi
Ty koukáš jen na nás lidi,ale mi nejsme ani zdaleka tak bezbraní jako ta drobná zvěř tam venku
Jestli ti je úplně jedno že Krkavcovití venku vybíjej malý bezbraný zvířata a ptáky.
Tak věř že se najdou i lidi kterým to jedno neni.A stím se smiř 

- odstrelovac1
Ano v tomhle máš pravdu.....měl jsem ale na mysli,že Vrána je škodná v tom smyslu,že pácha škody především na drobné užitkové zvěří(kachna,bažant a zajic) a to především na jejich mladatech a hnizdech....z toho se pak jednoduše vyvozuje že škodí taktéž lidem(myslivcům),kteří se o užitkovou zvěř starají a pak ji i loví....jako adept o tom něco málo vím.. 

Normálně na vyhrocené situace moc nereaguju ale dnes mám celkem náladu
Takže můj názor na tuto situaci je takový: hoši vy co tady debatujete o střílení jiných tvorů než o jakých je založeno tohle vlákno (neřeším nějaké trestní jednání apod.) a popuzujete tím ostatní - nemůžete si své zkušenosti a poznatky řešit přes soukromé zprávy? Myslím že by se tímto způsobem vyhovělo oběma stranám. Protože ta debata zde pak k ničemu nevede i když občas se i zasměju
Myslím že už dalších reakcí není potřeba že každý kdo na to měl nějaký názor k tomu svoje napsal a není potřeba zaplácávat toto vlákno dál. Co vy na to?

Ano, taky mě to se re a tímto se omlouvám všem, že reaguji, když on jaksi na SZ nereaguje. Jistě máte pravdu. 

- odstrelovac1
Jsem rád že jsi to napsal,pokud si ale přečteš pozorně celé vlákno,tak zjistíš že téma odstřel škůdcu(potkani,..) se zde né vždycky zachová..sem tam se najdou i články z lovu holubu,strak.atd.... a ty jsou tady daleko dřív než jsem si zde vůbec založil účet... :lol:Já už se hádat s nikým nechci,ale pokud napišu něco o vranach apod tak si myslím že to není nic špatného a pokud se někomu zda že to tady nemá co dělat,tak at si nejdříve přečte celé vlákno,aby viděl že tady nejsem žádná vyjímka

Za poslední dva dny jsem napsal určitě více než 20 SZ, opravdu na tom není nic těžkého. 

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Neviem prečo svoju chorú úchylku zakrývaš ochranou zvierat, verím že keby neboli po ruke vrany tak by si strieľal po tom čo by sa práve naskytlo... (lastovičky a pod... ako poniektorý tu) Ak si presvedčený ochranár tak prikrmuj a stavaj vtáčie búdky ak nie tak nemel o ochrane zvierat žvásty a priznaj farbu ako chlap...odstrelovac1 píše:Ano v tomhle máš pravdu.....měl jsem ale na mysli,že Vrána je škodná v tom smyslu,že pácha škody především na drobné užitkové zvěří(kachna,bažant a zajic) a to především na jejich mladatech a hnizdech....z toho se pak jednoduše vyvozuje že škodí taktéž lidem(myslivcům),kteří se o užitkovou zvěř starají a pak ji i loví....jako adept o tom něco málo vím..
Já v podstatě neřeším po čem se tady střílí a nějakou případnou trestní odpovědnost apod. ale zdá se mi že tu jsou na moc stranách za sebou napsné zbytečnosti. A aby to nebylo ještě na více stranách tak by to chtělo už nějak utnout a vést nějakou konstruktivní debatu. Je fakt že rozepřím apod. se vyhnout nedá ale ať to není na polovině stránek celého tématu. To je celé.
A než jsem tenhle příspěvek odeslal tak mě předběhl tady kolega Robo77 a máme to tu zase
A než jsem tenhle příspěvek odeslal tak mě předběhl tady kolega Robo77 a máme to tu zase

- odstrelovac1
Máš smolu,stavění budek a zakrmování ptáku mi není cizi..s těmi vlaštovkami a pod jsi směšný...vůbec mě neznáš a nevíš co střílím,takže je to tak trochu křivé obvinění
.......tady je vidět kdo se zase začíná do koho navážet.....

Ja nezačínam z ničím ale nedalo mi to nereagovať, bol to môj prvý príspevok na túto tému a toto bude posledný, nemám potrebu tu pretláčať svoj názor a vnucovať ho iným mal som iba potrebu vyjadriť svoj názor...odstrelovac1 píše:Máš smolu,stavění budek a zakrmování ptáku mi není cizi..s těmi vlaštovkami a pod jsi směšný...vůbec mě neznáš a nevíš co střílím,takže je to tak trochu křivé obvinění.......tady je vidět kdo se zase začíná do koho navážet.....
PS: Ochranu zvierat si vyloží každý tak ako mu to práve vyhovuje (napr.: Volavka biela je pre rybárov škodná, pritom je to zákonom chránený druh... a pod. )
- Daystate Merlyn
Kluci taky mám rád zvířátka, ale tady to vlákno se tak jmenuje Odstřel škůdců.... tak o čem by se tady mělo diskutovat jak ,,nestřílet,, škůdce nebo to nějak nechápu ... a pak se tady člověk alspoň i zasměje jaký jsou tady lovci, stejně se prd trefí s těma jejich flintama co... 

AirArms S410 .22 NS Diamond 10-50 x 60
AirArms TX200 MKIII .22 Delta Tit.6-24x42
Hatsan AT44W .22 Delta 4,5-30x50
AirArms TX200 MKIII .22 Delta Tit.6-24x42
Hatsan AT44W .22 Delta 4,5-30x50
Myslím že tohle mluví za vše
Vrány v plné parádě:!:

Vrány v plné parádě:!: