P?edovky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak na tohle jsem narazil při brouzdání netem.
http://underhammers.blogspot.com/
http://underhammers.blogspot.com/
no konecne som aj ja hackol problem s montazou,kupil som tu celu co maju u brymovej na Buckhuntera pro,sadne jak uliata len je problem ze druhy par dierok je dalej nez su vyvrty,zatial to mam len na prvu dvojicu srobou,neviete niekto ci to postaci ?? drzi to jak cert,ale rozmyslam ze ju rozpilujem na dve a zapustim aj tie druhe tak jak sa maju...najlepsi bonus bol ze my brymova posle weaver,imbusak ale sroby nikdy
nastastie tam pasuju sroby z montaznych kruzkou len ich treba o 2mm skratit... inak mam taku amatersku otazku aky je rozdiel medzi kliestami a kokilami,co z toho p[otrebujem na odlievanie?

STRIELAT ZVIERATA JE HOMO ...
Murdock,
skús pozrieť stránku výrobcu strieľ v Topoľčanoch (www.ares-gun.sk). Posiela aj na dobierku, cenník si pýtaj. Má síce strely iba z tvrdého olova, takže buď budeš strely silnejšie natláčať (čo ti po mojich skúsenostiach neodporúčam), alebo si urobíš nejakú sabot kombináciu, alebo guľa+flaster. Ja tam kupujem iba guličky, alebo pištoľové strely do sabotov. Strely REAL si odlievam, aj to len v lete keď sa mi chce.
Ináč ich dávam priamo na prach, poriadne namazané líthiovkou Castrol LMX.
Najlepšie bude kúpiť si REAL kliešte a máš pokoj. Takto si môžeš odliať hocikedy. Keď objednáš samotné strely z Prahy a priráta sa ti poštovné podľa váhy balíka, tak to bude pekne predražené. A ešte tŕpnuť v akej budú "kvalite".
skús pozrieť stránku výrobcu strieľ v Topoľčanoch (www.ares-gun.sk). Posiela aj na dobierku, cenník si pýtaj. Má síce strely iba z tvrdého olova, takže buď budeš strely silnejšie natláčať (čo ti po mojich skúsenostiach neodporúčam), alebo si urobíš nejakú sabot kombináciu, alebo guľa+flaster. Ja tam kupujem iba guličky, alebo pištoľové strely do sabotov. Strely REAL si odlievam, aj to len v lete keď sa mi chce.

Najlepšie bude kúpiť si REAL kliešte a máš pokoj. Takto si môžeš odliať hocikedy. Keď objednáš samotné strely z Prahy a priráta sa ti poštovné podľa váhy balíka, tak to bude pekne predražené. A ešte tŕpnuť v akej budú "kvalite".
Dnes som si bol troška zastrieľať z Philadelphie. Výsledky v terči nič moc. Tak ma napadlo skúsiť "účinok v cieli" na niečom zaujímavejšom. Keďže som niekde čítal že sa guľa vystrelená z Philadelphie odrazila od drevenných dverí, mal som trocha obavy. Našiel som kus dosky hrubej asi 3cm, dal som ju do vzdialenosti 15 metrov, pre istotu troska naklonil keby sa tá guľa naozaj odrazila a vystrelil som. Pre Philadelphiu tá doska nebol žiadny problém. Je pravda že používam hrubší flaster a nabíjanie ide dosť ťažko. Možno preto vzniká väčší tlak pri výstrele. To by skôr vedeli povedať skúsenejší. Ináč je s tou pištoľkou riadna zábava.. 

Diky za infos martin1976,pocul som ze tou litiofkou je dobre mazat aj dnovy sroub.ja sa uz nemozem dockat strelnice,len ma uz druhy tyzden klaaati choroba,tak si zatial seeetko pripravujem.bohuzial mam len kupene akoze REALy od brymovej,klieste este ne,a tie od brymovej,fuuu teda "kvalika"...asi tak 7-10 z 50 sa da pouzit.Ja som tiez rozmyslal nad tou Philou ako pistolovou alternativou, ale ja tym bocnym zamkom moc neverim,niekto tu pisal ze sa mu pri prvom pokuse odlomil tak poskulujem po buckhunterovy.tebe funguje spolahlivo?
Murdock,
s tou Philadelphiou je naozaj veľa zábavy. Dnes som sa rozhodol že ju musím obetovať, lebo chcem zase niečo nové. Takže ju idem predať s komplet príslušenstvom a náhradnými dielmi, hneď pripravená na strieľanie (inzerát v Burze). Už dosť dlho pozerám po pištoli Buckhunter. Rozmýšľam aj o inej pištoli v menšej ráži na presnejšiu terčovú streľbu. Niesom ešte celkom rozhodnutý.
No a čo sa týka tých strieľ REAL, najlepšie to bude asi odlievať. Hneď som si myslel že tá kvalita kúpených bude mizerná.
Dnový šrób mažem grafitovou vazelínou, to mám už odskúšané. Ale ešte sa mi nestalo aby som nevedel po 30-tich výstreloch odtiahnuť šrób. Možno najbližšie skúsim aj ja líthiovku, menej špiní. Vždy pred strieľaním dostatočne natriem aj vnútro púzdra záveru v okolí zápalky, lepšie sa to potom čistí od napečených spalín.
s tou Philadelphiou je naozaj veľa zábavy. Dnes som sa rozhodol že ju musím obetovať, lebo chcem zase niečo nové. Takže ju idem predať s komplet príslušenstvom a náhradnými dielmi, hneď pripravená na strieľanie (inzerát v Burze). Už dosť dlho pozerám po pištoli Buckhunter. Rozmýšľam aj o inej pištoli v menšej ráži na presnejšiu terčovú streľbu. Niesom ešte celkom rozhodnutý.
No a čo sa týka tých strieľ REAL, najlepšie to bude asi odlievať. Hneď som si myslel že tá kvalita kúpených bude mizerná.
Dnový šrób mažem grafitovou vazelínou, to mám už odskúšané. Ale ešte sa mi nestalo aby som nevedel po 30-tich výstreloch odtiahnuť šrób. Možno najbližšie skúsim aj ja líthiovku, menej špiní. Vždy pred strieľaním dostatočne natriem aj vnútro púzdra záveru v okolí zápalky, lepšie sa to potom čistí od napečených spalín.
Aj pri odlievaní doma to občas nevyjde, sám som si to vyskúšal,ale neoplatí sa kupovať , radšej na tom doma pracovať, skúšať. Lee-čka sú super kliešte, pri troche zručnosti to ide dosť presne do terča. Myslím REAL .
Inak ten buckhunter sa mi páči, ergonomická pištolka, trochu ťažká. Ja by som teraz bral jednoznačne underhammer 40 .Čo vy na to?
Inak ten buckhunter sa mi páči, ergonomická pištolka, trochu ťažká. Ja by som teraz bral jednoznačne underhammer 40 .Čo vy na to?
Underhammer by mala byt kvalitka,ci uz ardesa alebo pedersoli,a asi to aj bude presne,ked som k tomu cital popisy....ale za tie peniaze by som asi bral Pedersoli Howdach,nemozem si pomoct ale ta zbran ma pritahuje
rozmyslam medzi nou a buckhunterom=ten moderny vzhlad rucneho dela sami paci,ale zatial nesju loowe na to 

9gr Vezuvit + 320gr REAL?? Musel by som byť riadne nasratý, aby som pri takejto kombinácii mal odvahu stlačiť spúšť.
Ja mám zrezanú striekačku, do nej si na začiatok presne navážim prach, nastavím a potom už len zarovno sypem a dávam do skúmaviek. Keď mám všetky skúmavky plné, tak nakoniec ešte všetky navážky prevážim. Moja váha sa automaticky vypína po 20 sekundách, takže to musím takto riešiť.

Ja mám zrezanú striekačku, do nej si na začiatok presne navážim prach, nastavím a potom už len zarovno sypem a dávam do skúmaviek. Keď mám všetky skúmavky plné, tak nakoniec ešte všetky navážky prevážim. Moja váha sa automaticky vypína po 20 sekundách, takže to musím takto riešiť.
Bola to riadna šupa, potom som radšej s opatrnosti dával len jednu odmerku. Vyskúšal som to pár krát aj v stoji, to bolo už v pohode, tak zhruba ako 30-06 keď sa pripravíš ale v sede človeče...Tieto mašiny zvládnu v pohode aj 150 gr, podľa manuálu Traditions. Teraz to mám vyskúšané aj v praxi .Spoľahol som na údaj "dáva 3 g" Dnes po prevážení mi skoro zastalo srdce. Tiež už mám pripravené skúmavky a tak podobne, na začiatku mi toto stačilo .Je to ako keď som dal kamošovi čo strieľal vzduchovku na strelnici buchnúť s 2 1/2 palc. rugera 357m , po valci sa smial ako super to strieľa a v očiach hrôza .