Mal? odst?elova?ka

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 19 říj 2009 18:58

Losovatelna polozka bez losovani by nebylo ono :lol:

Pokud nekdo¨nemate radi tacek, nebo treba smajliky (vid Tome?), tak navrhnete nejakou dalsi, patou losovatelnou polozku .. kdyz jich budeme mit pet, tak je pravdepodobnost, ze se vylosuje tacek, zase o kus mensi!

A verim, ze trikrat za sebou tacek uz urcite nebude .. to by byla pravdepodobnost 1:125, kdyz bude tech losovatelnych polozek pet .. jesti ale budou jen ctyri, tak to mame 1:64! .. a jak vime, tak 1:27 se nam uz podarilo vylosovat! :wink:

Vaskent
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vaskent » 19 říj 2009 19:03

jen pro krytiky co krytizuji vymezování pravidel... čim meně jednoznačná ta pravidla budou tim to bude horší. Všichni víte že do tohoto sportu nevidim, ale pokud se vaš sport bude rozvíjet dále a přibívat nadšenci pro tuto střelbu, dřive či později se objeví nějaký kutil co bude chtit obejit pravidla. Nebude to defakto obejitímm pravidel, ale spíše využití mezer v nich. K němu přibude další a další.... A nebude to tak že si znechutíte střelbu pravidly, ale tim že vam to znechutěj takovíto aktivní blbci.... Takže na Vašem místě bych se staral o to, aby pravidla byla jednoznačná a nedali se překrucovat k obrazu svemu.... Jak jsem pochopil vy si dělate svoje pravidla, tak se zapojte aktivně do jejich rozvoje....
Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza » 19 říj 2009 19:08

OK, tak třeba pokud bude jedna položka vylosována 2x tak ji pro příště z losování vyhodit....to jsme pokud vím taky debatili.
geoserver.rajce.net
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 19 říj 2009 19:14

Los je prostě los a v tom je jeho kouzlo. Tudíž by neměl být nijak uměle ovlivňován.
Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza » 19 říj 2009 19:21

Tak si na jednu misku vah dej "LOS" a na druhou stranu atraktivitu...víš moc dobře, že s tím táckem jenom provokuju...ale co je pro "soutěž" lepší? Mít 4 x za sebou tácek, nebo i jiné, dle mého atraktivní disciplíny, jako je třeba již zmiňovaný Bobr, Rukojmí v oknech, atd...? Já bych prostě LOS zrušil a udělal to cyklický. To by dle "mého" atraktivitě prospělo. Pro mě osobně je losování pruda a mít stejnou disciplínu 2 x po sobě je opruz. Těch soutěží do roka zas tolik není.
geoserver.rajce.net
mot

Příspěvek od mot » 19 říj 2009 19:24

Fráňovi nešlo o nejednoznačnost pravidel ale o jejich přitahování,což chápu.
Vaskent
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vaskent » 19 říj 2009 19:25

myslim že v tomto maji pravdu obě strany,.... ale osobně netušim k čemu bych se přiklonil...

trochu z jineho soudku. Na co doplácí sportovní střelba je její obecní popularita. Jak to s popularitou MaO vypada? Jasně je to disciplína v plenkách, ale i tak, jak se na to kouká veřejnost co nema se střelbou moc společného? a snažite se to nějak zpopularnit nebo to nechavate svemu vyvoji?
mot

Příspěvek od mot » 19 říj 2009 19:35

Honza: Já bych to losování třeba i ponechal ale zařadil bych do něj položky,které se líbí(proto MaO snad střílíme). Nevím o nikom,komu se líbí např. "smajlíci".Robert mi slíbil,že když vymyslím za ně náhradu,tak je zruší. :lol: Kouří se mi z hlavy ale ještě jsem nic kloudnýho nevymyslel. Ale snažím se!!!!!
Kladivo

Příspěvek od Kladivo » 19 říj 2009 20:12

Ahoj,každá losovatelná má něco do sebe,i smajlíci.Co zkusit přidat 3krát 3 rány -stoj klek leh-bez čehokoliv jak propaguje Harp .Co vy na to.
mkouba

Příspěvek od mkouba » 19 říj 2009 20:24

Koukal jsem na minule rocniky a jako dobra losovatelna polozka mi prijdou sirky. Deset ran, deset sirek. A dal bych je blizko sebe, aby ti s levnejsi vybavou mohli alespon zasahnout sousedni sirku, kdyz uz netrefi tu na kterou miri :idea:
Air Arms EV2 MK III
Vaskent
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vaskent » 19 říj 2009 20:28

a neni odstřelovačka pravě o oné přesnosti? neztratilo by to timto na oné kráse přesnosti?
Kladivo

Příspěvek od Kladivo » 19 říj 2009 20:37

I odstřelovač se(snad) může dostat do takto nestandartní situace.A jakožto losovatelná ne zas tak často.
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 19 říj 2009 20:53

Reformatori neserte mi :wink:

Kdyz jsme MaO zacali stavet, tak jsme meli za cil, postavit zabavnou soutez pro nas vsechny .. a ted najednou mi prijde, ze uz soutez mate a chcete si ji upravit jen pro sebe .. mne se nelibi smajlici - zrusit .. mne zase tacek .. zrusit .. ja jsem trikrat zasebou posral kolecka - zrusime je .. mne se nelibi losovani - zrusime ho ..

HO... :!:

Soutez uz je hotova a prioritou je, aby zustala jaka je pro vsechny, kteri se na ni jiz pripravili a hodlaji ji strilet .. a to po dlouhe roky!

Takze pocitejte s tim, ze zustane losovatelna polozka, tacek, smajlici, tyce, zidle a vsechno ostatni tak jak je .. veskere zmeny pravidel jsou jen kosmeticke a jsou delany pouze v zajmu zkvalitneni souteze ..

Jinak moc dekuji za konstruktivni napady, ktere jsem dostal mailem od Michala Bendy .. a nebo ktere zde napsal Kladivo a mkouba ..

K tem sirkam - vyrazeny byly prave proto, ze vyzaduji prilis moc od vybaveni - optika s velkym zvetsenim a tenkou zamernou osnovou .. a presnost na extremni urovni, takze jejich znovu zavedeni se branim.

Zato napad 3x3 - to se mi libi .. zkusim to rozvest a promyslet, ale to bby se mi libilo. Jediny zadrhel vidim v tom, jak budeme jednoduse a ve dvou lidech kontrolovat, ze si nekdo neda misto 3x3 ran z kazde polohy .. 6x z lehu a pak 3x za stoje do valu ..?

Nejake napady...?

To Vaskent: O soutezi se mezi streleckou verejnosti vi .. lidi trochu odrazuje narocnost souteze a uroven, jakou ma dnesni spicka, ale dost lidi uz dokazalo, ze se s tim poprat da a verim, ze jich bude cim dal vic. Jinak pokud jde o propagaci, tak beru jakekoli dobre namety .. v tuto chvili se napriklad zpracovava clanek o lize 2009 do Strelecke Revue - jako tomu bylo minuly rok..
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 19 říj 2009 20:59

A já se přidávám, reformátoři! HO..., kulový a s mašličkou. :lol: Jak říkával otec Hajna: "Komu se to nelíbí, ať si vymyslí vlastní... Buehehe :twisted: :lol: :D :D A my jsme vymysleli - a Vám se to nejdřív beze zbytku líbilo. Takže klíííídek, hombres.
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 19 říj 2009 21:08

Kliiiiid.. to by nebyl Honza, aby vecne nerejsnil :wink:

Jinak ten napad s vyrazenim dvakrat opakovane polozky neni zas tak spatny .. zajistilo by se tim prostridani, a neprisli bychom tim o nic .. k zamysleni :idea: :?:
Odpovědět