Reformatori neserte mi
Kdyz jsme MaO zacali stavet, tak jsme meli za cil, postavit zabavnou soutez pro nas vsechny .. a ted najednou mi prijde, ze uz soutez mate a chcete si ji upravit jen pro sebe .. mne se nelibi smajlici - zrusit .. mne zase tacek .. zrusit .. ja jsem trikrat zasebou posral kolecka - zrusime je .. mne se nelibi losovani - zrusime ho ..
HO...
Soutez uz je hotova a prioritou je, aby zustala jaka je pro vsechny, kteri se na ni jiz pripravili a hodlaji ji strilet .. a to po dlouhe roky!
Takze pocitejte s tim, ze zustane losovatelna polozka, tacek, smajlici, tyce, zidle a vsechno ostatni tak jak je .. veskere zmeny pravidel jsou jen kosmeticke a jsou delany pouze v zajmu zkvalitneni souteze ..
Jinak moc dekuji za konstruktivni napady, ktere jsem dostal mailem od Michala Bendy .. a nebo ktere zde napsal Kladivo a mkouba ..
K tem sirkam - vyrazeny byly prave proto, ze vyzaduji prilis moc od vybaveni - optika s velkym zvetsenim a tenkou zamernou osnovou .. a presnost na extremni urovni, takze jejich znovu zavedeni se branim.
Zato napad 3x3 - to se mi libi .. zkusim to rozvest a promyslet, ale to bby se mi libilo. Jediny zadrhel vidim v tom, jak budeme jednoduse a ve dvou lidech kontrolovat, ze si nekdo neda misto 3x3 ran z kazde polohy .. 6x z lehu a pak 3x za stoje do valu ..?
Nejake napady...?
To Vaskent: O soutezi se mezi streleckou verejnosti vi .. lidi trochu odrazuje narocnost souteze a uroven, jakou ma dnesni spicka, ale dost lidi uz dokazalo, ze se s tim poprat da a verim, ze jich bude cim dal vic. Jinak pokud jde o propagaci, tak beru jakekoli dobre namety .. v tuto chvili se napriklad zpracovava clanek o lize 2009 do Strelecke Revue - jako tomu bylo minuly rok..