Diabolky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nahodou, kovohute jsou luxusni a nedocenene.
jako modelar jsem s nima za totace vyvazoval hazedla a vetrone.
Jen nevim, proc delaji jine tvary nez kulicky, kdyz to modelarum je k nicemu?
Jinak HWcku nejvic chutna JSB EXACT RS (266ms = cca 16J) od zari muzete vsichni vyzkouset.
Diky srazu a podpore od JSB jsme mohly prohnat hlavnema drive.
jako modelar jsem s nima za totace vyvazoval hazedla a vetrone.
Jen nevim, proc delaji jine tvary nez kulicky, kdyz to modelarum je k nicemu?
Jinak HWcku nejvic chutna JSB EXACT RS (266ms = cca 16J) od zari muzete vsichni vyzkouset.
Diky srazu a podpore od JSB jsme mohly prohnat hlavnema drive.
Chlapy, uz dva dni tu hladam ocelove broky obalene umelinou.
Niekde som ich videl a neviem ich najst, diabolkove vlakno som presiel cele, ked to tu niekto videl prosim hodte sem LINK. dik...
Niekde som ich videl a neviem ich najst, diabolkove vlakno som presiel cele, ked to tu niekto videl prosim hodte sem LINK. dik...

SPA CP1-M 4,5mm
Slavia 618
Slavia 630
Slavia 634 + NS Mountmaster 6x40AO (Delta entry IR 6x32AO)
HW100S Bullpup + HAWKE SID.TAC.30IR 8.5-25x42
Slavia 618
Slavia 630
Vyloženě
Myslíš vyloženě broky? Broky jsem neviděl, jen "pseudodiabolky"-ocelové špičaté (po většinou) jádro v plastu...
Cogito ergo armatus sum.
Počujte. je mozne ze ked sa diabolky nahreju-ropalia na silnom slnku ze to ma vplyv na nástrel?
stalo sa mi totiž to ze som prisiel na strelnicu a zacal som strielat. vsetko islo vyborne. az ked som zacal strielat s diabolkami ktore boli polozene-otvorene na slnku. zacalo mi to dopadat o 3 cm nizsie ako predtym.
ked som ich skusil tak boli pomerne horuce.
dal som ich do tiena a fukal na ne a zase to strielal ako predtym ked vychladli.
je to možné? alebo sa mi len marilo.
stalo sa mi totiž to ze som prisiel na strelnicu a zacal som strielat. vsetko islo vyborne. az ked som zacal strielat s diabolkami ktore boli polozene-otvorene na slnku. zacalo mi to dopadat o 3 cm nizsie ako predtym.
ked som ich skusil tak boli pomerne horuce.
dal som ich do tiena a fukal na ne a zase to strielal ako predtym ked vychladli.
je to možné? alebo sa mi len marilo.
súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
aj mne to tak pripadalo ze mohli zvecsit objem a isli tazko cez hlaven.
padali skvor.
zaujimave.
tak dalsia skusenost zacinajuceho odstrelovaca
strelivo drzat v tieni. spolu s flintou.
padali skvor.
zaujimave.
tak dalsia skusenost zacinajuceho odstrelovaca

strelivo drzat v tieni. spolu s flintou.

súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
takovej rozdíl já mám v diabolkách: http://dedpaj.galerie.cz/#53371321 nechce se tomu ani věřit.
rozdíly v diabolkách
Vlastním Hatsana MOD85 s puškohledem walther 6x42. Vzduchovku jsem zastřeloval s diabolkami JSB MATCH S100. Po několika hodinách jsem byl spokojen a vše končilo v černém... 9-10 v závislosti na (ne)schopnostech střelce:) To mi ovšem nedalo a objednal jsem na zkoušku různé diabolky (GAMO pro hunter a TS10, Kovohutě - boxer). A byl jsem opravdu překvapen. přesnost o poznání horší se všemi uvedenými diabolkami. Dokonce jsem začal podezřívat puškohled, že nedrží nástřel - naládoval jsem zpět S100 a rána byla přesná. na 12-15m půlím diabolkami s100 cigarety. Udělat to samé např boxerem nebo ts10? Ne. Odteď jedině JSB
Dnes som si bol vyzdvyhnut na poste diabolky z Merkurie - objednal som v pondelok a vcera uz boli tu na poste. Zabalili to super - krabicky obalene kartonom a cele obmotane lepiacou paskou a to cele napasovane do obalky z bublinkovej folie. Nikde nic nehrkalo, nelietalo. Osobne som spokojny.
Všetkým prajem pekný deň
IZ-22 uprava, Haenel 49a, Slavia 630, Lov 21, Zoraki HP-01 Ultra, Umarex 850 + Nikko Mountmaster 4-12x50AO
IZ-22 uprava, Haenel 49a, Slavia 630, Lov 21, Zoraki HP-01 Ultra, Umarex 850 + Nikko Mountmaster 4-12x50AO
- marekzcke
- Kontaktovat uživatele:
a co by ste poradili cloveku co by rad kupil vacsie mnozstvo diabolo?
nemusi to byt balene v krabickach. povedzme 2kg olova v jednej krabici tj. cca 4000 kusov. snad by to vyslo aj lacnejsie a do roka sa to da lahko minut.
Alebo az to nepojde v takom malom mnozstve zobrat toho 20kg (40.000 kusov) a podelit sa ferovo so znamymi.
oplati sa to riesit?
nemusi to byt balene v krabickach. povedzme 2kg olova v jednej krabici tj. cca 4000 kusov. snad by to vyslo aj lacnejsie a do roka sa to da lahko minut.
Alebo az to nepojde v takom malom mnozstve zobrat toho 20kg (40.000 kusov) a podelit sa ferovo so znamymi.

oplati sa to riesit?
Aj mne tak dosli ale 2ks no jedna krabicka z toho bola poskodena aj cez karton cca 1/3 daboliek krivé.cagiva píše:Dnes som si bol vyzdvyhnut na poste diabolky z Merkurie - objednal som v pondelok a vcera uz boli tu na poste. Zabalili to super - krabicky obalene kartonom a cele obmotane lepiacou paskou a to cele napasovane do obalky z bublinkovej folie. Nikde nic nehrkalo, nelietalo. Osobne som spokojny.

SPA CP1-M 4,5mm
Slavia 618
Slavia 630
Slavia 618
Slavia 630