H?mmerli Hunter Force 900 Combo
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
tak a šup šup na vrabce.
ale nie ozaj srandujem.
daj trening a supni sem nejaky poriadny terč.
ak by sa ti zdali tie čo tu chalani používaju na online strelbu tu máš vo velkosti klasickeho vzduchovkoveho terča.
http://www.wall.sk/~sidewinder/TriDuby_Ivco/Terc/
len stiahneš a vo worde vytlačíš.

ale nie ozaj srandujem.
daj trening a supni sem nejaky poriadny terč.
ak by sa ti zdali tie čo tu chalani používaju na online strelbu tu máš vo velkosti klasickeho vzduchovkoveho terča.
http://www.wall.sk/~sidewinder/TriDuby_Ivco/Terc/
len stiahneš a vo worde vytlačíš.
súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
-
...
no ja by som s radostou vymenil moju HF900 za QB78 ... ale zas som otom tak premyslal a asi si dokupim QBcko samotne knej ... predsa jedna pruzinovka sa zide ked nebudem mat cas lietat vselikde kvoli CO2
-
...
no ja som skusal s mojou hamerlinou uz kade co ... terce ma prestali bavit po 2 hodinach ... bo na vecsiu vzdialenost s optikou 6x42 triafat do maleho tercika je pruser .... mal som aj niaku velku operenu potvoru na muske ale nemal som to srdce vystrelit a asi nikdy mat nebudem ... proste by mi bolo luto toho vtacika kedze som uz videl co to spravi s vrabcom ked ho netrafis presne do hlavy a je to fuj
... jedine ze by ma dedo zavolal ze mu skorce alebo ina haved nici urodu vtedy ok... najradsej by som likvidoval ale potkany ... lenze bez nocneho videnia a vo vysokej trave budu akurat tak likvidovat oni mna ... a na tych 2 potkanov co mame na chate investovat 10k to radsej nech tam obhryzu tu jednu paradjku/zemiak 
co ma ale najviac bavi je na 20-30 metrov strielat do hraciek z kinderka
to je hotovy raj ..ked to tak trafite s JSB ultra heavy a ono sa to rozleti
taak hotova radost ... nieco ako sniprovat nackov/amikov v niakej call of duty 
inak som ju mal aj rozobranu .. som ju riadne vycistil/namazal a uz ide pekne hladko ... predtym po niakych 30-50 vystreloch sa dalo citit ako ta spruzina vnutri rezonuje ale teraz je to v poho ... rozobral som ju tak za 5 minut ale ked ztadial vypadla jedna kovova suciastka ktora drzi piest pri nabiti (nabijacik ci ak sa to vola) tak mi trvalo aj dobrych 5 hodin kym som nato prisiel podla obrazka ako to zmotovat... lebo kym ste tam dali spravne tu jednu suciastku stacila sa vam rosypat poistka..spust... atd
aaale nakoniec som to zmakol a teraz by som ju poskladal do 20 minut urcite .. celkom je to dobry pocit ked clovek vie ako ta masinka cela funguje
..
mozno v buducnosti ju niak vytunujem ze si dam zohnat niaku megasuper silnu spruzinu alebo upravim piest ale to bude az potom co kupim QB78.... a ked sa mi to nebude ciet tak jednoznacne prechadzam na AA FAC alebo malorazku ... kedze niesom financne obmedzeny ale zase vyhodit 30k za vsetko a potom si stym raz do roka pinknut je moooc luxux aj premna

co ma ale najviac bavi je na 20-30 metrov strielat do hraciek z kinderka

inak som ju mal aj rozobranu .. som ju riadne vycistil/namazal a uz ide pekne hladko ... predtym po niakych 30-50 vystreloch sa dalo citit ako ta spruzina vnutri rezonuje ale teraz je to v poho ... rozobral som ju tak za 5 minut ale ked ztadial vypadla jedna kovova suciastka ktora drzi piest pri nabiti (nabijacik ci ak sa to vola) tak mi trvalo aj dobrych 5 hodin kym som nato prisiel podla obrazka ako to zmotovat... lebo kym ste tam dali spravne tu jednu suciastku stacila sa vam rosypat poistka..spust... atd

mozno v buducnosti ju niak vytunujem ze si dam zohnat niaku megasuper silnu spruzinu alebo upravim piest ale to bude az potom co kupim QB78.... a ked sa mi to nebude ciet tak jednoznacne prechadzam na AA FAC alebo malorazku ... kedze niesom financne obmedzeny ale zase vyhodit 30k za vsetko a potom si stym raz do roka pinknut je moooc luxux aj premna