H?mmerli Hunter Force 900 Combo
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Asot: vdaka za radu. no neplanujem vobec davat silnejsiu pruzinu.
zatial mi to staci ohladne prestrelovania.
a ide mi hlavne o presnost do 30m takze v pohode.
ked sa struna casom unavi alebo praskne tak potom budem nieco zhanat.
zatial mi to staci ohladne prestrelovania.
a ide mi hlavne o presnost do 30m takze v pohode.
ked sa struna casom unavi alebo praskne tak potom budem nieco zhanat.
súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
Doplnam dnesne ziskane poznatky za ktore tymto Dakujem Jeremovi 555 ktory mal so mnou ochotu a strpenie...namerane vysledky Combrom
Sharp vs Hamerli
strelivo Umarex
Hamerli 198,7m/s
Sharp
1 pumpa 85,1m/s
2 pumpy 147,3m/s
3 pumpy 177,4m/s
4 pumpy 192,4m/s
5 pump 209,4m/s
6 pump 219,4m/s
7 pump 224/7m/s
8 pump 240,5m/s
9 pump 244,1m/s
10 pump 253,1m/s
11 pump 254,8m/s
Teraz nech si spravi kazdy sam usudok...
Sharpka na 5 pump prekonava Hamerli o 10,7m/s
na 4 pumpy je od Hamerli pomalsia o 6,3m/s
vaha diabolky je 0,516g
Sharp vs Hamerli
strelivo Umarex
Hamerli 198,7m/s
Sharp
1 pumpa 85,1m/s
2 pumpy 147,3m/s
3 pumpy 177,4m/s
4 pumpy 192,4m/s
5 pump 209,4m/s
6 pump 219,4m/s
7 pump 224/7m/s
8 pump 240,5m/s
9 pump 244,1m/s
10 pump 253,1m/s
11 pump 254,8m/s
Teraz nech si spravi kazdy sam usudok...
Sharpka na 5 pump prekonava Hamerli o 10,7m/s
na 4 pumpy je od Hamerli pomalsia o 6,3m/s
vaha diabolky je 0,516g
Prosím Vás veľmi, mám problém keď nabíjam Vzduchovku (hammerli hunter force 750 combo) tak ju natiahnem, klikne (90stupňov) a pustím tak mi hlaveň vráti späť(vzduchovka sa nenabije). vyzerá to tak že asi nezacvakne spružina! Je čistonová a strieľal som z nej 15 diaboliek a potom mi to urobilo! neviem prečo! čo to môže byť? prosím pomôžte
Tu: http://www.merkuria.net/index.php?main_ ... 2f29c81714
Reklamace a vrácení peněz! Popř. výměna za (úplně
) jinou vzduchovku pokud by to šlo 
Vrátit tovar jde do 14ti dnů také (myslím že ode dne kdy Ti ji zaslali), ale zboží prej má být nepoužité a chtěj 10% z ceny

Reklamace a vrácení peněz! Popř. výměna za (úplně

Vrátit tovar jde do 14ti dnů také (myslím že ode dne kdy Ti ji zaslali), ale zboží prej má být nepoužité a chtěj 10% z ceny

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
JJ, tři strany zpět tady před ní varujeme. S tím že je to varování zbytečné, že si to stejně lidi budou dál kupovat. A potvrdilo se. Lidi to dál kupují...
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
prepáčte. ALE.
ja viem minimalne o dvoch ludoch co ju majú, moj brat a kamarát Mioro a nemaju snimi problém. samozrejme par drobností, ale to vsetci viete ze sa vyskitne aj u tych drahších.
vzduchovky asi nerobi jednotlivec doma na kolene a nevenuje sa kazdej zvlášť. bude to zrejme pasova vyroba a nam nezostava nic ine len dufat ze natrafime na tú vydarenú. brácho a Miro mali stastie. iny zase nie.
tak ako x-ludí predomnou mali stastie na hatsana bez prasknuteho tesnenia a ja nie.
alebo sa mylim.
ja viem minimalne o dvoch ludoch co ju majú, moj brat a kamarát Mioro a nemaju snimi problém. samozrejme par drobností, ale to vsetci viete ze sa vyskitne aj u tych drahších.
vzduchovky asi nerobi jednotlivec doma na kolene a nevenuje sa kazdej zvlášť. bude to zrejme pasova vyroba a nam nezostava nic ine len dufat ze natrafime na tú vydarenú. brácho a Miro mali stastie. iny zase nie.
tak ako x-ludí predomnou mali stastie na hatsana bez prasknuteho tesnenia a ja nie.
alebo sa mylim.
súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
presne tak tovar kupeny na nete sa da do 14 ni vratit bez udania dovodu... (a o tych 10% by sa dalo polemizovat, myslim že je to nejaky celoeuropsky zakon...)
na reklamaciu mas 2 roky zaruku nezavysle od toho ako si tovar kupil...
a na tej tvojej bude chyba niekde v poistkovom mechanizme, cize veeeelky bacha... aspon ze ti pri tej lamacke nema kde prsty ucvaknut ako u podaktorych okienkom nabijanych zbrani z "nemecka" (made in peoples republic of china), jedine ti to po hube moze dat ked to vyskoci...
holt hammerli ze švýcar už nebude...
no ked sa ti lubi reklamuj ju a daju ti druhu... takto to spravis este 2x a mas narok na odstupenie od kupnej zmluvy
(my sa uz postarame o to aby to bolo vzdy na tu istu zavadu
)
na reklamaciu mas 2 roky zaruku nezavysle od toho ako si tovar kupil...
a na tej tvojej bude chyba niekde v poistkovom mechanizme, cize veeeelky bacha... aspon ze ti pri tej lamacke nema kde prsty ucvaknut ako u podaktorych okienkom nabijanych zbrani z "nemecka" (made in peoples republic of china), jedine ti to po hube moze dat ked to vyskoci...

holt hammerli ze švýcar už nebude...
no ked sa ti lubi reklamuj ju a daju ti druhu... takto to spravis este 2x a mas narok na odstupenie od kupnej zmluvy

- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)