UMAREX - 850 AirMagnum
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
aha, takze aj ta redukcia na 2 co2 je vlastne tlakova nadoba do ktorej sa tie co2 vypustia po zasrobovani?
Tu redukciu som videl predavat samostatne, ale na tej Airmagnum classic je uz od novoty, a zrejme ju nieje mozne odmontovat prec a dat tam 88g bombicku? - to len taka hypoteza zo zaujimavosti
Cize na tu Airmagnumku classic by stacilo uz len dokupit ten ventil a plnit..
rozmery sedia s rozmermi ventilu na QB78, alebo tam pasuje nejaky iny?
Tu redukciu som videl predavat samostatne, ale na tej Airmagnum classic je uz od novoty, a zrejme ju nieje mozne odmontovat prec a dat tam 88g bombicku? - to len taka hypoteza zo zaujimavosti

Cize na tu Airmagnumku classic by stacilo uz len dokupit ten ventil a plnit..
rozmery sedia s rozmermi ventilu na QB78, alebo tam pasuje nejaky iny?
Dnes dorazili kyvety a ventily z Drulova, vsetko pekne zabalene:
kyveta - 200 KC
Plniaci ventil (z hasicaka do kyvety) - 134 KC
Vsuvka Umarex 850 (pre priame napojenie kyvety do U850) - 165 KC
postovne na slovensko 245 KC
kurz bol 25,290
a slovenska posta si este vzala sadzbu 4,98 EU
Od zaslania mailu do Drulova az po dorucenie balika ubehlo 7 dni.
Kua uz mi len ten umarex chyba
kyveta - 200 KC
Plniaci ventil (z hasicaka do kyvety) - 134 KC
Vsuvka Umarex 850 (pre priame napojenie kyvety do U850) - 165 KC
postovne na slovensko 245 KC
kurz bol 25,290
a slovenska posta si este vzala sadzbu 4,98 EU
Od zaslania mailu do Drulova az po dorucenie balika ubehlo 7 dni.
Kua uz mi len ten umarex chyba

Všetkým prajem pekný deň
IZ-22 uprava, Haenel 49a, Slavia 630, Lov 21, Zoraki HP-01 Ultra, Umarex 850 + Nikko Mountmaster 4-12x50AO
IZ-22 uprava, Haenel 49a, Slavia 630, Lov 21, Zoraki HP-01 Ultra, Umarex 850 + Nikko Mountmaster 4-12x50AO
Dnes prisiel balik z Merkurie. Objednal som v pondelok, takze dodavka do troch dni
. Zatial som len vybavil a poctivo cital dokumenty co s tym prisli. Vsetko vyzera byt ok, len zaver nejak drhne
snad sa to rozbeha. Puskohlad je Nikko Stirling Mountmaster 4-12x50AO z Opticwarehouse.com. Povodne som chcel 3-9x40AO, ten som si aj objednal ale nemali skladom, objednali mi ho a bohuzial(vlastne dobre
) im tovar zadrzali na colnici. Neboli schopni mi ho dodat tak mi ponukli 4-12x50AO za rovnaku cenu. Nechal som to poslat segre priamo do anglicka a ta mi ho priniesla. Tkaze cely kuker ma vysiel na 55 euro
Idem odpalit pribalenu 88g patronu a pribalene umarex didzibolky nech sa zabehne

Idem odpalit pribalenu 88g patronu a pribalene umarex didzibolky nech sa zabehne

Všetkým prajem pekný deň
Asi na tom zas tak nezáleží, ale četl sem tu že je lepší používat střelivo od jednoho výrobce (je to dobré v tom že potom prý můžeš klidně čistit hlaveň až po mnoha tisících výstřelech) - pro nás JSB, už tam vidím nachystaný dvě škatulky
Pěkné COčko

Pěkné COčko

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
-
Ja som tento víkend na chvľu nahodil starú(originálnu)pažbu. A spätne nechápem, ako som mohol s ňou normálne strieľať. Nevedel som ju poriadne ani chytiť. Ale asi som rozmaznaný. Pôvodne som chcel ešte niečo málo na pažbe doladiť, ale akosi nevyšiel čas.
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
-
Najčastejšie sed a opora. Plánujem ešte doplniľ posuvnú botku z Haenellky, doteraz tam mam povodnu Umarex. Ďalšia vec je, že s custom pažbou je zbraň o hodný kus ťažšia a netrpí trasom.
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
NIKDY NEROZOBERAJTE SAMOTNY ZAVER
vyleti malinkata pruzinka a este mensia ocelova gulicka co isti packu v hornej a spodnej polohe. Som rad ze som to vobec nasiel a pokial sa mi to asi po hodine podarilo vratit spat tak som to stratil este asi 4 krat co to vyletelo mimo handru co som mal cez hlavu aby to neulitlo
fakt je to masaker dostat to tam 

vyleti malinkata pruzinka a este mensia ocelova gulicka co isti packu v hornej a spodnej polohe. Som rad ze som to vobec nasiel a pokial sa mi to asi po hodine podarilo vratit spat tak som to stratil este asi 4 krat co to vyletelo mimo handru co som mal cez hlavu aby to neulitlo

Všetkým prajem pekný deň
Mam dotaz:
Pri pouziti redukce z Drulovu se mi nedari, aby kyveta tesnila. Trochu uchazi - je to slyset- a samozrejme je CO2 za cas pryc. Jak zjednat napravu? Ucinil jsem pouze jeden pokus, potrebuji radu.
Nechtel jsem zatim dotahovat redukci "na krev" napr. trubkovym klicem, zkusil jsem ji nasroubovat na kyvetu a oboji zasroubovat do zbrane. Spatne? Poradte nekdo, prosim.
Pri pouziti redukce z Drulovu se mi nedari, aby kyveta tesnila. Trochu uchazi - je to slyset- a samozrejme je CO2 za cas pryc. Jak zjednat napravu? Ucinil jsem pouze jeden pokus, potrebuji radu.
Nechtel jsem zatim dotahovat redukci "na krev" napr. trubkovym klicem, zkusil jsem ji nasroubovat na kyvetu a oboji zasroubovat do zbrane. Spatne? Poradte nekdo, prosim.
ako pise jerem555, vyber zelezo z pazby, nasrobuj redukciu do zeleza, dotiahni klucom. Ja som to normalne dotiahol klucami, jednym som drzal ventil a druhym som dotahoval redukciu. Ta teflonova paska je tam naozaj zbytocna, ved ten zavit ledva zakryje tie bezpecnostne dierky po obvode ventilu na zbrani a daleko pred zavitom to tesni tesnenie - skor by som dal nejaky loclite do zavitu aby sa nahodou nepovolila redukcia ked budes vyberat kyvetu inak to vyfuci vsetko do prdele 
Kyvetu na redukciu netreba dotahovat silou...len tak z lahka a tesnenie s jeremom
mazeme tiez silikonovym olejom ktory nezere gumu, staci len navlhcit. Namaz aj tesnenie v puske ked budes davat redukciu.
A NIE ZE TA NAPADNE ROZOBRAT ZAVER!
:D

Kyvetu na redukciu netreba dotahovat silou...len tak z lahka a tesnenie s jeremom

A NIE ZE TA NAPADNE ROZOBRAT ZAVER!

Všetkým prajem pekný deň