Mal? odst?elova?ka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Odborník na zbraně
Pokud někdo nechce utrácet za Anschütz ty hříšný peníze, na www.zelenysport.cz p.Rudolf nabízí za velmi rozumný peníze starší Walthery. Nejspíš to bude výkup z nějakýho německýho klubu. Nevím, v jakým jsou stavu, ale dle obrázku by to mohla být slušná alternativa o cihlu vejš než Suhl 150. Tyhle flinty v minulosti úspěšně závodily s Anschütz 54. Tu tam taky inzerují, ale s kamarádem Qwerem jsme se shodli na tom, že to, co je na obrázku model 54 s nevětší pravděpodobností nebude. Chtělo by to individuální prohlídku u firmy.
Jo, a navíc tam měl (nevím jestli to stále platí) šrotovný 3.000,- Kč za přivezenou legální byť nefunkční palnou zbraň na sešrotování.
Jo, a navíc tam měl (nevím jestli to stále platí) šrotovný 3.000,- Kč za přivezenou legální byť nefunkční palnou zbraň na sešrotování.
-
- Odborník na zbraně
Vím, že to s MaO až tak dalece nesouvisí, proto se předem omlouvám, ale když zde byla řeč o obchodnících se střelivem přidám jeden postřeh: Byl jsem nucen se poněkud blíže zabývat čištěním zbraně a tak jsem se dostal k čisticí sadě Tetra Gun. Docela dobrá věc, ale - na Střeleckém portálu "V AKCI" za 659,- Kč, na krámě v Gun Shopu 450,- Kč. Rozdíl marže přes 2 stovky na 1 sadě, tomu říkám vejvar. A pak si někde objednejte náboje... Tfujtajxl vespolek....

Timto dekuji Harpovi za dobry tip a udelal jsem si 300km vylet do Slatiny
Vybral jsem tam lepsi kousky a horsi tam nechal.. Walther i Anschutz (Match54) vypadaji dobre, jen pazby jsou u obou slusne poskrabany. Zelezo je v pohode, u Anschutz dokonce vypada, jako kdyby z toho nebylo vubec strileno. Nemuzu se dockat az s nima vyrazim na strelnici.

Vybral jsem tam lepsi kousky a horsi tam nechal.. Walther i Anschutz (Match54) vypadaji dobre, jen pazby jsou u obou slusne poskrabany. Zelezo je v pohode, u Anschutz dokonce vypada, jako kdyby z toho nebylo vubec strileno. Nemuzu se dockat az s nima vyrazim na strelnici.

Air Arms EV2 MK III
-
- Odborník na zbraně
Teda ten Anschütz je úplně jinej než byl publikovanej na stránkách Zelenýho sportu - lepší. Tohle je bez jakýkoli pochyby čistokrevná 54. Když k tomu připočítám toho Walthera, kterej je, jak když mu suhlka z vokna vypadne - hezkej páreček. Blahopřeju k přírůstku! Teď to chce ještě kvalitní optiku, dobrý krmení a hlavně dobrý čištění - žádný italský kartáče - pěkně značkovej Hoppe´s, Kleen Bore, Tetra Gun a taky čisticí prostředky od takovejch firem. Žádný wédéčko a Ballistol. Čištěním můžeš zbraň zhodnotit nebo zkurvit. Jo a pokud budeš chtít měnit charakter nebo odpor spouště, běž s tím za odborníkem a nenech si do toho vrtat od kdejakýho pučmidráta, kterej tvrdí, že už to jednou v životě viděl nastavovat.
Sportovec: Za 13k, no neber to
Harp: no ony ty ostatni nebyly vzhledove nic moc. Byly vic jety a myslivecka pazba taky pro Mao neni idealni. Na druhou stranu nemusej strilet hur nez ty co jsem koupil a staly polovic.. Jo a ta inzerovana Anschutz se lisila pazbou, zelezo vypadalo stejne. I na hlavni mela vyrazeno Match54

Harp: no ony ty ostatni nebyly vzhledove nic moc. Byly vic jety a myslivecka pazba taky pro Mao neni idealni. Na druhou stranu nemusej strilet hur nez ty co jsem koupil a staly polovic.. Jo a ta inzerovana Anschutz se lisila pazbou, zelezo vypadalo stejne. I na hlavni mela vyrazeno Match54
Air Arms EV2 MK III
Chci se zeptat
Potřeboval jsi na to nákupní povolení? Jaká je to kategorie?
-
- Odborník na zbraně
Je to presne jak pise MKouba. Duralova celist na strane klestiny, tam ani byt nemusi. Kazda moje vetrovka i malorazka ma siri 11mm rybiny jinou. A na to je prave idealni Kzk montaz. Po napasovani na konkretni 11mm rybinu asi neni uplne v zakrytu osa zeleza a puskohledu ale jedna se o nepatrne nesouososti.