NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
2Zabijak: Máš pravdu, QBéčko nepatří mezi tlouštíky mezi vzduchovkami. Celá je i taková maličká proti jiným. Je na ní minimum dílů a navíc nemusí být tak robustní jako větrovky protože pracuje s nižším tlakem.
Ptáš se jestli má hmotnost vliv na střelbu. Ano má. Jenomže na každou střelbu je něco výhoda a něco nevýhoda navíc každému z nás vyhovuje něco jiného. Mě třeba vyhovuje při střelbě ve stoje lehčí flinta, jednoduše s třemi kily s míří ve stoje líp než s šesti. A naopak na střelbu v leže je lepší těžší flinta protože leží na zemi, střelec potom svými pohyby tolik neovlivňuje klidový stav zbraně před výstřelem. QBéčko sem taky měl, a proti A510 je to velký rozdíl.
Rámcově je to ale tak že každému vyhovuje něco jiného.
Ptáš se jestli má hmotnost vliv na střelbu. Ano má. Jenomže na každou střelbu je něco výhoda a něco nevýhoda navíc každému z nás vyhovuje něco jiného. Mě třeba vyhovuje při střelbě ve stoje lehčí flinta, jednoduše s třemi kily s míří ve stoje líp než s šesti. A naopak na střelbu v leže je lepší těžší flinta protože leží na zemi, střelec potom svými pohyby tolik neovlivňuje klidový stav zbraně před výstřelem. QBéčko sem taky měl, a proti A510 je to velký rozdíl.
Rámcově je to ale tak že každému vyhovuje něco jiného.
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Air Arms ProSport
Slavia 631
Pouzivam 6x10 a kdyz se dobre zkosi hrany u tech otvoru, tak neni zadny problem i s opetovnym nasazovanim. Nekolikrat jsem to po sobe rozdelaval a tesneni je stale v poradku. Je sice problem to navleknout na hlaven, ale s pomoci dvou provazku nebo dratu to jde snadno. Pro zkoseni hran jsem pouzil mikrobrusku.
Jak
Jak píše Honda... Neříkal jsem, že je to originál, ale dost dobře tam sedí a těsní, všude je mají (s některýma rozměrama je problém v klasické prodejně "Vodo, topo, plyn" a objednávat z netu se mi nechtělo) jen jdou hůř nandat, ale stačí kužel, nebo jak říká kolega provázek či drát...
Cogito ergo armatus sum.
plnění z kyvety
Kolik dáte ran po naplnění pušky z kyvety - s odpojenou kyvetou?
Případně, vážil někdo kolik do pušky nateče g CO2?
díky za info
D.
Případně, vážil někdo kolik do pušky nateče g CO2?
díky za info
D.