NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
plnění
hasičák mám od táty plnej, kde ho budu plnit zatím nevím, ale přes známý hasiče to půjde.
Není
Není problém nechat naplnit sněhový hasičák... U nás když byl klasickej s tyčkou tak jsem musel čekat cca týden, plnili mi vlastní a když byl upravovanej pro CO-čka (na sváření) a byl bez trubičky, tak to fungovalo výměnou, čili hned jsem měl lahev. Žádné problémy a 6kg hasičák cca 250Kč...
Cogito ergo armatus sum.
Tak pánové, nevím, jak jste tam na tu hlaveň narvali 10*6 těsnění..já to dělal s největší opatrností a pokaždé mi to těsnění prasklo. Bylo koupené teda v mototechně, tak kdo ví, jak bylo staré.. Ale stejně se mi to 10*6 zdá ukrutně malé. No a to 3*1 snad seženu v Brně. Tady v Pardubicích se to nedá.
těsnění
mrknu doma na pytlík, co mě tam napsali, páč jsem vzal jedno původní a po změření mě dali stejný, ani nevím velikost, koupil jsem jich 6, kdybych tu hlaveň zase sundaval a těsnění zk....l
v té agroprodejně v brně je nejlepší přinést svoje starý, i prasknutý a oni si je změří.
v té agroprodejně v brně je nejlepší přinést svoje starý, i prasknutý a oni si je změří.
Originál těsnění hlavně doma poměřím. Fitinky na topení od IVARU mají přesně ten rozměr jako origoš. Pasuje tam i O-kr 10*6, ale pozor, existuje ve dvou variantách. Síla 1,9 se nehodí, je tam potřeba dát 2,2 a do drážek natáhnout pomocí provázku, všechny otvory je potřeba odjehlit jinak je vekerá snaha marná.
omluva
Omlouvám se tímto dahovi 11 a všem ostatním za klamné tvrzení,že ventil hasičáku co2 a víčko 3/4 coule má rozlišný závit. opravdu ten závit je TOTOŽNY! Jenom jsem měl při zkoušení poškozené víčko,i když bylo úplně nové! A pro ty co mají hasičák nového typu s páčkou. Tam jde lehce našroubovat půlka topenářského šroubení 3/8 coule. Ten kus s převlečnou maticí a závitem. potom už může každý pokračovat dál podle svého umění.
Ventil na hasičáku je mosazný,je malinko do kužele.
Topenářská roura je železná a zcela rovná.
Schválně hádej,který ze závitů půjde do hajzlu-ze kterého polezou šponky
Jestli redukce z Drulova za 234kč za to nestojí
http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t ... &start=990
Topenářská roura je železná a zcela rovná.
Schválně hádej,který ze závitů půjde do hajzlu-ze kterého polezou šponky

Jestli redukce z Drulova za 234kč za to nestojí

http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t ... &start=990
těsnění
Na hlaveň kupuju těsnění 9x2, tj. 9x13 jak píše Honda.
Na závěr cal. 5,5 - 3x2 - to tam bylo, ale chtělo by to asi 3x2,2 páč mě to trošku kolem té tyčky fouká.
Na závěr cal. 4,5 - 3x1,2 - těsní dokonale.
Jiný těsnění jsem zatím nepotřeboval.
Na závěr cal. 5,5 - 3x2 - to tam bylo, ale chtělo by to asi 3x2,2 páč mě to trošku kolem té tyčky fouká.
Na závěr cal. 4,5 - 3x1,2 - těsní dokonale.
Jiný těsnění jsem zatím nepotřeboval.
hasičák
tak jsem ten špunt sundal a špony nikde. řešil jsem to tím špuntem proto, že jsem kupoval rychlospojku a plnící pin na paint flašky. pin přijde na flintu - má v sobě zpětnej ventil a samec co zbyl z rychlospojky zby na hasičák.
Kdo plní kyvety, tomu bych taky doporučil tu drulováckou redukci,
ale kdo plní paintballový flašky a nechce kupovat plnění za litr, tak to může vyřešit jak já.
I kdyby to špony dělalo tak mě to bude fuk, páč by si to po pár sundáních našlo svoji cestu.
Kdo plní kyvety, tomu bych taky doporučil tu drulováckou redukci,
ale kdo plní paintballový flašky a nechce kupovat plnění za litr, tak to může vyřešit jak já.
I kdyby to špony dělalo tak mě to bude fuk, páč by si to po pár sundáních našlo svoji cestu.