H?mmerli Hunter Force 900 Combo
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
tak dnes som si ju prikupil k mojej Sharpke...prve dojmy spracovanie ujde,ale tazka na hlaven a kope ako slak,s presnostou sa neda porovnat so Sharpkou s ktorou strielam na 10m zapalky napichane v doske,skusil som s HH900 ale neni sanca nejak,nie som zvyknuty na ten kopanec pri vystrele tak neviem ako dlho sa u mna ohreje.
Doplnam porovnanie prieraznosti doska asi smrek 23mm Sharpka na 10pump skusana Hamerli klasika strielane diabolo box .Sharpka dosku prestrelila Hamerli chybalo asi 5mm ,hlavne asi 3cm od dosky.Na 3m strielane rozdiel v hlbke vstrelu na zapalke 5mm...dirka zo Sharpu na 10 pump je o 5mm hlbsie ako z Hamerli.

Troufám si říct že takováto kontrola nebo srovnání průraznosti na smrkové desce je úplně k ničemu, o ničem to prostě nevypovídá. Dřevo není homogení materiál, nemá všude stejnou tvrdost ani hustotu. Takže jestli vystřelíš na jedno místo silou 10J a na druhé místo s 16J třeba jen o 2 cm vedle a které bude mít trochu jinou strukturu tak výsledek může být úplně stejný. Prostě test k ničemu. To už jsou lepší ty zlatý stránky fakt
Sorry za OT...

Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Air Arms ProSport
Slavia 631
Troufám si říct že takováto kontrola nebo srovnání průraznosti na smrkové desce je úplně k ničemu, o ničem to prostě nevypovídá. Dřevo není homogení materiál, nemá všude stejnou tvrdost ani hustotu. Takže jestli vystřelíš na jedno místo silou 10J a na druhé místo s 16J třeba jen o 2 cm vedle a které bude mít trochu jinou strukturu tak výsledek může být úplně stejný. Prostě test k ničemu. To už jsou lepší ty zlatý stránky fakt
Sorry za OT...

Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Air Arms ProSport
Slavia 631
Ano som si toho vedomy zial nemam k dispozicii Zlate stranky a chcel som porovnat pokial ich mam obe k dispozicii.Ale ked som skusal na pozink plech strelit tam taktiez ide hlbsie Sharpka na 10 pump a plech je klasika 0.5mm klampiarsky pozink.A do tej dosky som nestrielal len raz ale porovnanie z 3m s tlmicom-bez tlmica na Sharpke a stale bol rozdiel vstrelu asi 5mm...asi nahoda teda ze to drevo bolo vzdy meksie tam kde som strelil Sharpkou 

Chrust sa najedol hubovej polievky.
v pohode chalani len sa tu zase nezačnime ondiať.
ja osobne tiez rad strelim do hocicoho a potesi ma ked to prestrelim.
no ako som mal porovnat moj Hatsan je o dost slabsi od Hammerli takze som zosmutnel.
no a na terč strielam skvor tak s povinnosti lebo sme si zalozili malu rodinnu sutaž. tak aby som moc nezaostaval.

v pohode chalani len sa tu zase nezačnime ondiať.

ja osobne tiez rad strelim do hocicoho a potesi ma ked to prestrelim.
no ako som mal porovnat moj Hatsan je o dost slabsi od Hammerli takze som zosmutnel.
no a na terč strielam skvor tak s povinnosti lebo sme si zalozili malu rodinnu sutaž. tak aby som moc nezaostaval.
súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
- vendous
- Kontaktovat uživatele:
No v první řadě má pravdu Kubin, dřevo je hodně neprůkazný materiál, každej kousek se chová trochu jinak.
Za druhé souhlasim i s Chroustem, vzduchovka je taky na přesnost.
Takže zkus taky přesnost na deset pumpnutí, já bych řek že na deset pump tam budeš mít víc než 16 J a přesnost bude na prd. Takže sice prostřelíš tebou vybraný předmět ale nesmíš si ho dát moc daleko aby ses ještě taky trefil.
Hlavně mě hned nekamenujte, ale můj názor je jednoduchej. Zkus si na chronu kolik máš J na kolik pumpnutí a pak srovnávej.
Takže zkus taky přesnost na deset pumpnutí, já bych řek že na deset pump tam budeš mít víc než 16 J a přesnost bude na prd. Takže sice prostřelíš tebou vybraný předmět ale nesmíš si ho dát moc daleko aby ses ještě taky trefil.
Hlavně mě hned nekamenujte, ale můj názor je jednoduchej. Zkus si na chronu kolik máš J na kolik pumpnutí a pak srovnávej.
Venca a Zuzka (Zuzule
)

Kdyby měl chrono nebo hradla tak nebude přece střílet do prkna.
2 petrex - Nemusí to bejt zrovna Zlatý stránky ale třeba nějakej katalog kterej bude mít aspoň 600 stran např. Quelle nebo Sebrané spisy V. I. Lenina nebo slep izolačkou hromadu kartonů .
2 petrex - Nemusí to bejt zrovna Zlatý stránky ale třeba nějakej katalog kterej bude mít aspoň 600 stran např. Quelle nebo Sebrané spisy V. I. Lenina nebo slep izolačkou hromadu kartonů .
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
Také rád Hatsanem 125 ničím materiályivco píše: ja osobne tiez rad strelim do hocicoho a potesi ma ked to prestrelim.

Jinak, dej si do Hatsana silnou pružinu cca 3,5mm drát, v Kozapu se dá něco koupit a bude to pecka, uvidíš.. kam se bude Hammerli hrabat.
S tímhle prostřelíš 0,6mm pozink Hatsanem na 30m http://www.wojoczek.cz/diabolky-magnum- ... ab306424ea
drát: Super trefný příspěvek, někomu to dá rozum, jinému ne
vendous: Vidíš, jak jsem na bratry hodný...

skusal som len na 30m desat pump par krat lebo je to fakt drina napumpovat tolko ale ked s tym trafim umely stupel tak snad nejaka ta prestnost tam bude,vecsiu vzdialenost som neskusal lebo cez ten kuker co na tom mam toho moc vidiet nieje uz ani na tych 30m,jo zabudol som,skusal som aj 50 so sharpkou ale len na vicko od 0,7dcl pohara,sice som ho ledva videl ale trafit sa dalo.vendous píše:No v první řadě má pravdu Kubin, dřevo je hodně neprůkazný materiál, každej kousek se chová trochu jinak.

Naposledy upravil(a) petrex dne 31 črc 2009 20:02, celkem upraveno 2 x.
keby mam nieco take k dispozicii tak hned skusim a nebudem skusat do dosky strielatdrát píše:Kdyby měl chrono nebo hradla tak nebude přece střílet do prkna.