Teda přátelé, vy snad máte net v autě a klepete ty příspěvky za jízdy...

Závody naprosto precizně připravený - to jste nám, hoši z Borku zase nasadili laťku pěkně vysoko. Hlavně jsem byl unešenej tou partou lidí správně švihnutejch laufem do palice, která ten závod dokázala perfektně připravit a dotáhnout organizačně do konce. Vím, že tahle disciplína klade obrovský nároky na organizátory a s počtem účastníků nároky stoupají. O to větší hlubokosklon patří všem, kteří se na průběhu podíleli. Parta rozhodčích pracovala (alespoň pokud mohu posoudit) precizně a bez kiksů - někteří pánové z ČSS by si mohli vzít příklad (viz zveřejněné terče Honzy V. z, tuším, posledního kola Českého poháru).
Konkurence byla značná a překvapilo mě, na jak vysoké úrovni se na Jihu střílí polohy (což jsem podcenil). Bylo by obrovskou chybou Jihočechy podceňovat - jdou do toho jako do plnohodnotné sportovní disciplíny a hlavně - jejich výkony mají PRUDCE STOUPAJÍCÍ ÚROVEŇ !!!
Jsem potěšen, že disciplína, která původně vznikla jako trucpodnik, má solidní základy a stoupající počet zájemců. Spokojeně konstatuji, že je to především o lidech, kteří se chopili organizace závodů. Bez nich by tahla disciplína byla jen jednou z mnoha myšlenek v mý hlavě.
Mimochodem, kluci z Branný, nechcete si někdy přijet s námi vystřelit? Rádi Vás mezi sebou uvítáme. Pravidla jsou jasná, neomezující, parta pohodová, disciplína náročná. Třeba se Vám mezi námi začne líbit.