Zdarec Kesi. Jak jsi to krucipísek našel? Už jsem skoro zapomněl, že to existuje

Ta věc vznikla před rokem jako příklad webu (chtěl jsem klukovi ukázat, co se dá za pár desítek minut splácat) a nenapadlo mne honem jiné "théma". Tak se mi moc nesměj. Je to fakt jen ukázka, nic prezntovatelného.
Ale to nic. Jiná věc je, že jsem o svoji přemilou lásku Ingeborg málem přišel, či ji pochroumal. Hlupák jsem nedával pozor, uklouznul a sjel po zadku (mokrá tráva) z asi dvoumetrového srázu u potoka. Kufrem jsem praštil o zem až to zadunělo a hlavně me zamrazilo, že stejně jsem udeřil s flaškou o momentálním tlaku jen málo pod 300 barů... Fuj.
Naštěstí jsem asi dva týdny předtím vyměnil svůj původní kufr od FX:
za tenhle:
http://www.arms-cz.cz/katalog-podle-vyr ... yrobce=127
Jenomže jsem jej koupil klasicky u Aeronu, tedy ne za 2825,- (edit - plus poštovné), nýbrž za rozumných 1140,-. Ten původní od FX nebyl špatný (za 430,- Kč až úžasný), ale moc se mi v něm mačkala optika. Ale ten pád by možná flinta, či optika odnesla. Nedejbože, kdybych ji měl jen v nějakém pouzdru. V novém kufru se Ingeborg ani nehnula.
Ještě taková perlička, pan Suchomel mi dovezl kufr cestou za nějakou prací až domů, abych jej stihnul použít pro cestu na dovolenou a ošidil mne o celých 10,- Kč (což mi před pár dny sám napsal a jak jsem též zjistil na jejich webu, který teď nefunguje)!!! A pak někomu věřte!!!