len telo pušky bolo nie jak krivo osadené do pažby čo som troska napravil vpredu som to troska podložil papierikom medzi drevo a telo pušky tak už je to lepšie nešuchá ani nabíjací mechanizmus
dám potom niekde foto už to ani nevyzerá na pohľad krivo
mam trosku pocit že to kompletovali niekde inde a tam to od fušovali
ešte som ju nemal čas rozoberať tak neviem ako to vizera z vnútra ale mam pocit že to pokašľal cinanko čo to skladal no proste od oka nemal meter po ruke
skúšal som optiku je super akurát to zaostrovanie ide trosku ťažšie ale to sa asi časom rozhýbe na tej rybine drží dobre pozerá sa cez ňu dobre dá sa pekne štelovať, tak som ju troska nastavil a bol si zastrieľať len tak na plechovky a fľaše tak na 20 25metrou, v stoji je naozaj ťažká ale čo rana to rozbitá fľaša nie dierka ale komplet na sálať aj džbán od sunqviku dosť hrubý. Tatransky profil prestreli komplet doska 2 cm prestreli je dosť silná

strelil som aj na vtáčika len tak na 20 metrov bez nastavenej optiky že aj tak netrafím no vtáčik padol jak kameň ani nezamával kridielkom mal to hneď za sebou.

napriek všetkému sa mi páči a najme za tie prachy 130 eur s optikou
mam trosku pocit že to kompletovali niekde inde a tam to odfukovali
asi ju ani nebudem reklamovať a vracať vrtnem dierku tam kde ma byt a bude to ok
strieľal som tak 200 x ale s poistkou som nemal problém ako niekto píše
zatiaľ všetko sory za chyby a úpravu tohto slohu
tie foto musim pridať