H?mmerli Hunter Force 900 Combo

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
ALLI

Příspěvek od ALLI » 07 črc 2009 22:20

no čaute k tej Hammerli dodám že hlaveň nebola krivá
len telo pušky bolo nie jak krivo osadené do pažby čo som troska napravil vpredu som to troska podložil papierikom medzi drevo a telo pušky tak už je to lepšie nešuchá ani nabíjací mechanizmus
dám potom niekde foto už to ani nevyzerá na pohľad krivo

mam trosku pocit že to kompletovali niekde inde a tam to od fušovali

ešte som ju nemal čas rozoberať tak neviem ako to vizera z vnútra ale mam pocit že to pokašľal cinanko čo to skladal no proste od oka nemal meter po ruke

skúšal som optiku je super akurát to zaostrovanie ide trosku ťažšie ale to sa asi časom rozhýbe na tej rybine drží dobre pozerá sa cez ňu dobre dá sa pekne štelovať, tak som ju troska nastavil a bol si zastrieľať len tak na plechovky a fľaše tak na 20 25metrou, v stoji je naozaj ťažká ale čo rana to rozbitá fľaša nie dierka ale komplet na sálať aj džbán od sunqviku dosť hrubý. Tatransky profil prestreli komplet doska 2 cm prestreli je dosť silná :shock:
strelil som aj na vtáčika len tak na 20 metrov bez nastavenej optiky že aj tak netrafím no vtáčik padol jak kameň ani nezamával kridielkom mal to hneď za sebou. :twisted: A teraz sa do mňa začne navážať nie jaky ochranca :oops:

napriek všetkému sa mi páči a najme za tie prachy 130 eur s optikou

mam trosku pocit že to kompletovali niekde inde a tam to odfukovali
asi ju ani nebudem reklamovať a vracať vrtnem dierku tam kde ma byt a bude to ok

strieľal som tak 200 x ale s poistkou som nemal problém ako niekto píše

zatiaľ všetko sory za chyby a úpravu tohto slohu

tie foto musim pridať

ivco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ivco » 07 črc 2009 22:43

:twisted: Sakra Chrust. :twisted: skusiš kupiť vetrovku!!!!
ja vetrovku nechcem ani zadarmo. :shock:
strielam preto aby som z toho mal aj nejaky zazitok nie?
:lol: flinta ma robit rachot ma byt tazka a ma kopať. :lol:
strelba z vetrovky to je uz ako ? no kcomu by som to prirovnal.?
to uz mozem rovno strielat virtualne na pocitaci. :roll:
nekope nerachoti a co strela to zasah.
no koho by to bavilo. :lol: :lol: :lol:

P.S: toto je pokus o vtip. prosim nerozhorčujte sa.
súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 07 črc 2009 22:45

He he, počkej až si nějakou koupíš... :wink:
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Chrust
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chrust » 07 črc 2009 23:10

máš pravdu Ivco,
aj Zajcev mal ťažkú, kopaciu a robila rachot, a ako dobre snipril :lol:
AAProSport.177 Bosile 4-16x50AOEG
ALLI

Příspěvek od ALLI » 07 črc 2009 23:46

tak spomínane chyby spracovania a osadenia :shock: :shock: :shock: :(
kuk

http://www.mojefotky.cz/fotoalba/fotoal ... _id=386190
JurajDK

Příspěvek od JurajDK » 08 črc 2009 00:01

ALLI (cit.) - "strelil som aj na vtáčika len tak na 20 metrov bez nastavenej optiky že aj tak netrafím no vtáčik padol jak kameň"
A hádam aj niekedy prides na streko... vsak skusim aj ja, len tak na 20 metrov, vsak mozno ta netrafím (Ferin vie o com hovorim)....
Stale tu u niektorých "Špelcov" pretrvava zastarala rovnica vzduchovka versus vrabec (iny letun) :( Hooodne citajte toto forum, o com vzduchovka vlastne je....
madbugie

Příspěvek od madbugie » 08 črc 2009 06:29

ALLI

no teda ked som si pozrel tie tvoje fotky... tak to je plieškový vylisovaný hnus velebnosti... ja som sice bol z mojej slavie sklamany co sa kvality spracovania týka ale toto by som im asi otrieskal o hlavu hned... (a oproti takemuto spracovaniu to boli prkotiny...)

skor by ma zaujimalo ked rozoberies spustovy mechanizmus a pákový mechanizmus tiahla to popozeraj ci tam nebude dáka zrada...

a byt tebou tak si poriadne prekontrolujem všetky čapy a kliny či niesú z blatového železa lebo ked sa ti ten pliešok ucvakne tak vieš čo to znamená... :cry: :cry: :cry:
- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
majggi

Příspěvek od majggi » 08 črc 2009 06:30

inak nechápem jedno. vyhodíš za vzduchovku nemálo prachov nakoniec zistíš že je úplne zle vyrobená a aj tak si s nou spokojný... :?: ved ju vyreklamuj a hotovo. na čo ju upravuješ doma?
madbugie

Příspěvek od madbugie » 08 črc 2009 06:33

ALLI

no teda ked som si pozrel tie tvoje fotky... tak to je plieškový vylisovaný hnus velebnosti... ja som sice bol z mojej slavie sklamany co sa kvality spracovania týka ale toto by som im asi otrieskal o hlavu hned... (a oproti takemuto spracovaniu to boli prkotiny...)

skor by ma zaujimalo ked rozoberies spustovy mechanizmus a pákový mechanizmus tiahla to popozeraj ci tam nebude dáka zrada...

a byt tebou tak si poriadne prekontrolujem všetky čapy a kliny či
niesú z blatového železa lebo ked sa ti ten pliešok ucvakne tak vieš čo to znamená... :cry: :cry: :cry:
- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
majggi

Příspěvek od majggi » 08 črc 2009 07:36

no pozeral som aj tie fotky - neblázni reklamuj to,nech ti dajú nazad peniaze a kup si bárs čo iné... :roll:
kesi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kesi » 08 črc 2009 10:50

Jasně, jak píšou ostatní, REKLAMACEObrázekObrázekObrázek a kup si Gamo nebo Slávii. Pokud chceš optiku tak radši to Gamo :wink:
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
pem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pem » 08 črc 2009 19:05

No - komu není rady, tomu není pomoci...
BENNY

re

Příspěvek od BENNY » 08 črc 2009 20:20

Otázkou je jestli reklamace něco vyřeší ,pokud je tam jen nějaká blbost ,která se dá vyřešit vypodložením ,upilováním je lepší si to sám upravit. Reklamačka ho přijde na nějaké tři stovky za poštovné (tam i zpět)a může se stát že mu pošlou jinou ,ale se stejnou závadou.
Hail And Kill !
kesi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kesi » 08 črc 2009 20:51

Viděl si ty fotky? To bych jim poslal hned zpátky a chtěl vrátit peníze!
Má právo zboží vrátit do 14dnů bez udání důvodu, samozřejmě v nepoškozeném stavu a v neporušeném původním balení.
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
ALLI

Příspěvek od ALLI » 08 črc 2009 23:02

Ahoj tak dnes som zase trošku strieľal 8) tak na 35 metlou to rozbije aj fľašu od koňaku :twisted: na 50 metlou to už len cinká, na 35 metru nie je problém trafiť vrchnák s pet fľaše
Ako som už hovoril troska som ju zrovnal, podložil a dobre dotiahol pošlem potom aj foto je to už celkom ok a po 500 výstreloch som nezaznamenal žiaden funkčný problém.
Ešte stále mam čas ju vrátiť, ale zatiaľ neviem ako sa rozhodnem.
Poraďte niekto čo kúpiť miesto nej ale nech to je aspoň tak silne, ale tam bude cena s optikou asi inde.
Som zvedavý čo poradíte :?:
:idea: :idea: :idea:
Odpovědět