Diabolky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
ako som uz pisal mali sme stastie a z merkurie nam prisli exakty vporiadku.
no tiez rozmyslam o tom ze nasetrim a potom z brachom objedname naraz priamo z JSB 10 krabiciek.
a na slovensku neviem o inom predajcovi.
ale chcelo by to nieco podniknut.
u nas vo zvolene som uz dohovaral a ziadal v polovnictvach aby objednali JSB ale ani pocut.
este skusim B.B. ale tiez si nic nenahovaram.
chce to demonštraciu na namesti.
podte somnou.
mavatka a transparenty.
no tiez rozmyslam o tom ze nasetrim a potom z brachom objedname naraz priamo z JSB 10 krabiciek.
a na slovensku neviem o inom predajcovi.
ale chcelo by to nieco podniknut.
u nas vo zvolene som uz dohovaral a ziadal v polovnictvach aby objednali JSB ale ani pocut.
este skusim B.B. ale tiez si nic nenahovaram.
chce to demonštraciu na namesti.
podte somnou.
mavatka a transparenty.
súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
A proč prostě neobjednáš hromadu a nerozprodáš to. Bývá zvykem, že za starosti s tím spojené, Tobě vyjdou zadarmo... 

Air Arms S410 Classic Beech .177 & Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot
Ja som písal už dvakrát do JSB aké sú ich ceny a podmienky pre dodanie na slovensko, ale žiadna odpoveď. A to u nich fakt nie je zvykom. Ked som komunikoval cez mail s p. Kolebačom, to bolo iné. Odpoveď mi prišla takmer obratom. Inak ja by som tiež rád zobral nejakých 5-10 krabičiek. Len keď nik neodpovedá....
- dalajlamax
- Kontaktovat uživatele:
objednavka Exact
2 ivco ---> dohodnime sa na spolocnej objednavke, co sa tyka ZV a okolie, ja chcem Exact Heavy 4.52, uz som ich mal z Merkurie, ale jedna krabka bola deformovana, takze ak to zoberieme z JSB a bude nas viac, oplati sa aj postovne do Ceskej republiky... beriem minimalne 5 krabiciek, a ak bude v praci "dovolenkove", tak 10 

Minulý týden jsem si objednával z JSB 5 krabiček Exactu a jednu testovací sadu. Telefonická domluva perfektní a za dva pracovní dny jsem to měl doma. Zboží zabalené tak, že kdyby to vyhodili z okna, nic se nestane. A to hlavní: Tu testovací sadu mi poslali zdarma, čímž mě absolutně dostali
Opravdu solidní a vstřícná firma.

To je poštou. Mně taky přišla jedna zásilka úplně poničená. Byla špatně zabalená, protože 11kg olova se blbě balí. A navíc nad 10kg prý pošta odmítá vzít balík jako "křehké". Tak jsem ji znovu dostal, úplně stejně zabalenou, naštěstí s ní teď na poste nikdo nehrál fotbal, takže to dorazilo úplně v pořádku 

Páni: uz mi prisla aj sz. ohladne spolocnej objednavky.
nieje problem.
akurat ze vcera som objednal puškohlad s colosusu tak diabolky mozem objednat az najskvor 10.augusta ak vydržime.
ako tu niekto piasal treba sa dohodnut aby ten balik nemal viac ako 10kg ked su na poste taky fajnovy.
takze ak niekto budete chciet po 10.auguste sa dohodneme.
a ak ste niekto zo Zvolena a oklia to uz budeme mat v tom case dufam aj kovove zvieratka mozme nove diabolky otestovat na HFT.
nieje problem.
akurat ze vcera som objednal puškohlad s colosusu tak diabolky mozem objednat az najskvor 10.augusta ak vydržime.
ako tu niekto piasal treba sa dohodnut aby ten balik nemal viac ako 10kg ked su na poste taky fajnovy.
takze ak niekto budete chciet po 10.auguste sa dohodneme.

a ak ste niekto zo Zvolena a oklia to uz budeme mat v tom case dufam aj kovove zvieratka mozme nove diabolky otestovat na HFT.

súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
Zdarec, zkoušel někdo tohle? Mě to přijde docela jako blbina, navíc, jako drahá blbina:
http://www.colosus.cz/p31764-diabolo-ga ... cal-4-5mm/
http://www.colosus.cz/p31764-diabolo-ga ... cal-4-5mm/