UMAREX - 850 AirMagnum
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
no jasně, že hadičkou.
předběžný nákres hír - z jedné strany hadička, z druhé budík:
http://david_holub.sweb.cz/Ruzna/co2lahev.jpg
předběžný nákres hír - z jedné strany hadička, z druhé budík:
http://david_holub.sweb.cz/Ruzna/co2lahev.jpg
daho,odpovidal jsem ti na sz a nejak se to neodeslalo.To predpazbi ti zmerim az budu doma.Pokud nechas udelat prechodku mizi original zavitem a pin zavitem na tom paintball tanku,tak ti to v pohode unese.Americani to takhle taky resi,viz odkaz na 850store na predesle strane.Staci ta redukce a ta flaska,ale tak velkou bych tam nedaval.9 uncova bohate staci.To mas cca 500 ran,coz je super.Pokud bys do toho sel,tak bych taky jednu tu redukci vzal.9OZ flaska je do 400,- coz je v pohode.Zatim jedu na kyvetu a jeste k tomu pujcenou 
Mrkni na ten odkaz o stranu zapatky,takhle by to bylo super

Mrkni na ten odkaz o stranu zapatky,takhle by to bylo super
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
plněni
díval jsem se na to, nebyl by problém tu redukci nechat udělat,
ale už mám na qb 16 oz flašku a ta by tam potom vešla, páč by byla níž než naproti ventilu. to mě napadne ještě hodně věcí, třeba to bude takhle, nebo se vyskytně jiný řešení.
však mě má puška přijít až za měsíc, takže času dost
už se na ni těším
ale už mám na qb 16 oz flašku a ta by tam potom vešla, páč by byla níž než naproti ventilu. to mě napadne ještě hodně věcí, třeba to bude takhle, nebo se vyskytně jiný řešení.
však mě má puška přijít až za měsíc, takže času dost
už se na ni těším

brno
je někdo v brně nebo okolí, kdo by mě ji nechal osahat?
pošlete prosím SZ, díky
pošlete prosím SZ, díky
No striknuti,neni to pravy orechovy,nelibi se mi ten kulatej(sisatej) predek,ale ted me napadla spasna myslenka,kterou jsem si hned sel overit a heureka.
Staci pouzit praznej sprej bezne velikosti,fouknout ho a nasadit na kyvetu.Elegance sama a vyroba bude stat nula nula prd
Staci pouzit praznej sprej bezne velikosti,fouknout ho a nasadit na kyvetu.Elegance sama a vyroba bude stat nula nula prd

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Nic se barvit nebude,to je MOJE kyveta
Otázkou je,jak dlouho vydrží spodek od spreje držet na kyvetě.Stejně by to byl bastl a k plastovou pažbu to nezkrášlí.
Jsem funkcionalista,takže čučící kyveta mi nevadí.A nabarvit si je může každý.
Méně mi vyhovuje délka a tvar pažby.Jenže to je tak individuální věc,že by se stejně v Umarexu málokomu trefili do noty.Vždy je to věc kompromisu.
Nezbyde než si zvyknout,nebo časem pažbu vyměnit.

Otázkou je,jak dlouho vydrží spodek od spreje držet na kyvetě.Stejně by to byl bastl a k plastovou pažbu to nezkrášlí.
Jsem funkcionalista,takže čučící kyveta mi nevadí.A nabarvit si je může každý.
Méně mi vyhovuje délka a tvar pažby.Jenže to je tak individuální věc,že by se stejně v Umarexu málokomu trefili do noty.Vždy je to věc kompromisu.
Nezbyde než si zvyknout,nebo časem pažbu vyměnit.
Kavy:ja tam nechci cpat nejakej spodek od spreje,ale celej sprej,kterej nastrikam a jen se nasune na kyvetu.Clovek muze bejt funkcionalista,ale musi to nejak vypadat
jerem:poloz si ji na stehna pazbou vlevo a klikou nahoru.Abys mel hacek mezi nohama.Na hacek poloz rukojet vidlicky nebo priboroveho noze hranou a poklepama drevenou palickou,nebo necim podobnym.Taky mi to neslo,ale ctyri tuknuti a byl venku.
jerem:poloz si ji na stehna pazbou vlevo a klikou nahoru.Abys mel hacek mezi nohama.Na hacek poloz rukojet vidlicky nebo priboroveho noze hranou a poklepama drevenou palickou,nebo necim podobnym.Taky mi to neslo,ale ctyri tuknuti a byl venku.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
No vidis,nebylo to tak tezky,jak se zdalo,co?Dulezity je nepouzivat silu,ale jen pohyb zapesti,jako kdyz praskas bicem,jen mensi svih.
Dneska jsem chtel jet strilet,ale vlezlo mi do toho neco necekanyho.
BUDU TATA!!!
Rok to neslo a ted najednou heureeeeka
Takze budu s tou moji polovickou doma a hodnej
Dneska jsem chtel jet strilet,ale vlezlo mi do toho neco necekanyho.
BUDU TATA!!!
Rok to neslo a ted najednou heureeeeka

Takze budu s tou moji polovickou doma a hodnej

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert