)Tak jsem se vratil z vyslapu s U850 a jsem nadsen

Po strileni na cokoliv a kdekoliv,jsem zabrousil pod dalnicni most,kde jsem si sedl na obrubnik a puskohledem se rozhlizel do udolicka k rece pod mostem.Objevil jsem cil jako vysitej.Pulka micku pro deti,takovy z mekoucke gumy.Atrapa fotbaloveho mice o velikosti asi vetsiho grepu.Vzdalenost jen odhaduju,ale mohlo to byt vzdusnou carou cca 80m s prevysenim cca 15m,kde jsem sedel ja.Pouzivaji ho tam blazni s motorkama na slalom spolu s kamenama.Jen tak zkusmo jsem zamiril v sede bez opory a ejhle zaprasilo se kousek od nej.Drobna korekce,nabit a pal.Pulmic odskocil.Hergot to neni mozny,na takovou dalku s COckem.Rany pod mostem jako malorazka,ale hluk aut nahore na dalnici to prehluci.Bohuzel jsem mel diabolky asi jen na 5 zasobniku (protoze jsem pred tim strilel na kraviny

) ale stejne to byla parada.Z tech 40 ran,jsem netrefil asi jen trikrat,ale to bylo rukama,jelikoz jsem ze zacatku strilel bez opory.Pak jsem si dal lokty na kolena a co rana,to trefa.Odkutalel jsem cil asi o deset metru dal a to uz bylo opravdu s vypetim.Pak jsem nasel v kapse jeste jednu diabolku,tak jsem ji tam soupnul,odjistil a prask.Micek nadskocil.Aspon jsem si to potvrdil.Zitra se asi pujdu projit s karimatkou a chtel bych ten micek dokutalet az k rece.Ke ktere ted zbyva asi jeste 25m,ale to uz bude asi moc a diabolka nema uz moc sily.Kdyz jsem si sel micek prohlidnout,tak v nem byli asi 4 dirky a zbytek jen smouhy.Ale on je z opravdu mekke gumy,takze se museli zakonite odrazet.Umarex me hodne prijemne prekvapil.Za ty prachy gut.