Diabolky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Pro Zabiják
Zapamatuj si jedno od Gama jsou pro střelbu využitelné jen Gamo pro Match competion nebo jen Gamo match (kvalita je horší) Ostatní Hunter,Magnum jsou dobré jen na střelbu z 10 m do popelnice !!!
Hail And Kill !
gamo rpo hunter
Střílím JSB Exact express 5,5, ale když mě chytne šetření,
tak Gamo pro Hunter. Na prohánění plechovky od coly na 20-25 m v pohodě.
tak Gamo pro Hunter. Na prohánění plechovky od coly na 20-25 m v pohodě.
TAK TOTO SNAĎ NIE!!!
TAK TOTO SNAĎ NIE!!!
Kúpil som si z internetového obchodu merkuria.net diabolky JSB EXACT JUMBO 5,5mm a keď som ich otvoril bol som zhrozený
Objednal som si tri krabičky a u všetkých to isté. Už aj obyčajne pribramy sú oveľa kvalitbejšie. Toto sa snáď JSBčkami ani nedá nazvať, nebudem predsa z vetrovky plúvať toto:

Skoro každá jedna diabolka je premačkaná, nekvalitná. Čo s tým? Stretli ste sa už s niečím takým? Mám to reklamovať?
Kúpil som si z internetového obchodu merkuria.net diabolky JSB EXACT JUMBO 5,5mm a keď som ich otvoril bol som zhrozený

Skoro každá jedna diabolka je premačkaná, nekvalitná. Čo s tým? Stretli ste sa už s niečím takým? Mám to reklamovať?
Naposledy upravil(a) eM dne 01 črc 2009 13:08, celkem upraveno 1 x.
nam prisli z merkurie v poriadku.
mozno pošta mozno niekde inde chyba.
to by som hned poslal naspet aj s fotkami.
oni tam na stranke maju aj telefon.
somnou telefonovala nejaka pani pre upresnenie objednavky.
tak snad sa aj vyjadri k takemuto stavu diaboliek.
mozno pošta mozno niekde inde chyba.
to by som hned poslal naspet aj s fotkami.
oni tam na stranke maju aj telefon.
somnou telefonovala nejaka pani pre upresnenie objednavky.
tak snad sa aj vyjadri k takemuto stavu diaboliek.
súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
Napiš
Napiš mail p. Kolebačovi, i s fotkama, hned se domluvíte a vykompenzuje Ti to. Resp. tak to bylo, když jsem dostal krabičku pomlácených já, ale bylo to přímo od nich, nevím jak to bude když už je to od dealera...
Cogito ergo armatus sum.
S těma snad hrál někdo fotbal, ne?
Podle fotek se mi zdají ještě jako starý typ, ale jistý si nejsem. Koukni zespoda na štítek co je tam nalepený a napiš sem co je tam napsáno. Hlavně poslední dvojčíslí.
Podle fotek se mi zdají ještě jako starý typ, ale jistý si nejsem. Koukni zespoda na štítek co je tam nalepený a napiš sem co je tam napsáno. Hlavně poslední dvojčíslí.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
2em:
Tak to je výroba letošní rok. Viděl bych to pomlácení na manipulaci v Merkurii nebo na poště.
Tak to je výroba letošní rok. Viděl bych to pomlácení na manipulaci v Merkurii nebo na poště.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.