Mám ts-22 aj ts-18. Ts-22 má plytšiu dieru v kukni, je tam viac materiálu. Vonkajšie rozmery a tvar sú totožné. Presnosťou sú na to rovnako.frenky72 píše:skusal uz niekto GAMO TS22 !
Diabolky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ts 18 a Ts 22 se nemužou s Exactam rovnat v přesnosti, ale při dopadu mají lepší cílovou balistiku. Nejhorší je že maji promněnlivou kvalitu! Před tím než jsem začal používat JSB, jsem střílel skoro výhradně snima. Odhadem z tak 18-20 krabiček byli 3 uplně nepoužitelný
Jednoduše řečeno pokud vám jde jen o přesnost, lepší cesta než JSB není
Ale to tu už bylo mnohakrát potvrzeno...

...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Matně pamatuju že jsem měl kdysy jednu krabičku TS-18 a skoro všechny měli hrozné otřepy (někde v tohle vlákně možná i budou moje fotky). Jinak souhlasím s tím co už napsal Tobbi. JSBčka lítají dobře ze všeho. Možná jsou trochu dražší ale nervy mám jen jedny.
Norconia QB-78 .177 + NS Platinum Nighteater 12x50
CZ TEX 083
KK 40mm
CZ TEX 083
KK 40mm
AA
AA diabolky jsou JSB Exact v jiný krabičce za víc peněz
Nevěřím, že GAMOvky by byli lepší jak JSB a to že jsem jich pár krabiček dřív taky vystřílel 

Cogito ergo armatus sum.
Už jen od pohledu je to blbost. Ať vezmu jakýkoliv obsah krabičky s nápisem Gamo, tak v životě nenastřílím to co s JSB. Zkoušel jsem téměř všechno od Gama (Match, Rocket, TS-18, Magnum, Hunter, Expander) a nic kromě Rocket (tady to nebyla učitě přesnost) mě nezaujalo. Jediný důvod proč kupovat Gamo jsou ty krabičky
.

Norconia QB-78 .177 + NS Platinum Nighteater 12x50
CZ TEX 083
KK 40mm
CZ TEX 083
KK 40mm
Musím se připojit se svou krátkou a rychlou skušeností zvanou Gamo říkal jsem to přece nemůže být tak strašný,ale věřte JE
Koupil jsem si TS-10 a Rocket cal 4,5.Krabičky jsou pěkný jak píše vosicz,
ale tím to končí střílel jsem Dianou 54 AK/Delta 4x32 na malorážkový terč cca s 15 metrů na půdě, takže bez větru.V první řadě jsem musel znova nastřelit optiku (jinak používám jenom JSB)jenže upnul jsem Dianu do stolice vystřelim najedu křížem na díru v terči poprvé,podruhé,potřetí
no prostě to cestovalo sem tam vydržel jsem to asi hodinu pak jsem TS-10 rosypal(omylem 2x o zeď) a Rocketky dělaj aspoň pěkný díry do plechovek.

Koupil jsem si TS-10 a Rocket cal 4,5.Krabičky jsou pěkný jak píše vosicz,
ale tím to končí střílel jsem Dianou 54 AK/Delta 4x32 na malorážkový terč cca s 15 metrů na půdě, takže bez větru.V první řadě jsem musel znova nastřelit optiku (jinak používám jenom JSB)jenže upnul jsem Dianu do stolice vystřelim najedu křížem na díru v terči poprvé,podruhé,potřetí
no prostě to cestovalo sem tam vydržel jsem to asi hodinu pak jsem TS-10 rosypal(omylem 2x o zeď) a Rocketky dělaj aspoň pěkný díry do plechovek.
Naposledy upravil(a) Akcnek dne 22 čer 2009 21:57, celkem upraveno 1 x.
Minule pondeli jsem dostrilel posledni diabolky,takze ve stredu rano objednavka primo do JSB s malou prosbou,ze bych to potreboval na vikend.Nu odpoved neprisla,zato v patek dorazil balicek.10krabek JSBcek,perfektne zabaleno,dvojta karabice,kazda krabka balena zvlast,klip na krabicky navic,a ta rychlost uplne super.Takze JSB je proste bombova firmicka,i kdyz nevim vlaste proc to tady rikam,to neni nic noveho.

PS:asi jsem si toho mel vzit vice.Jen na chvilku jsem si k tomu sedl a krabka je fuc.

PS:asi jsem si toho mel vzit vice.Jen na chvilku jsem si k tomu sedl a krabka je fuc.

-
- Kontaktovat uživatele:
PajaHradec píše:jen me tak napadlo zda-li neni skoda tolik olova ,,vyhozovat". neuvazuje JSB o recyklaci vystrelenych diabol? treba slevou pri dalsi nakupu nebo vykupem?![]()
![]()
asi blbej napad....
Zrovna před chvílí, když jsem vysypával lapač do koše, jsem na totéž myslel. Jen jsem v tom nehledal žádnou slevu, ale pouze ekologii.

Možná by v JSB byli mile překvapeni, kdyby jim začaly chodit balíky s matrošem z celé republiky.
Air Arms S410 Classic Beech .177 & Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot
Sorry za OT ale...
To máš pravdu třeba dvounožku z kulometu dávat na hlaveň Umarexu 850
, nebo to byl taky vtípek...

Kavy píše:
Blbejma nápadama se toto fórum jen hemží
To máš pravdu třeba dvounožku z kulometu dávat na hlaveň Umarexu 850

CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25