Diabolky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Nechtěl by jsi je rovnou přinést v krabičce ??? přímo ke vzduchovce ? Nebo jsi jinak nesvéprávný ? At mně klidně vyfakuje celé fórum ale tyhle dotazy jsou fakt na pováženou ? Cena poštovného .... no od 0 jako když si nic neobjednáš až po 2500 když si objednáš paletu s dopravou do 24 hodin .... jak může někdo vědět kolik tě bude stát poštovné.... pokud jsi svéprávný zavolej do JSB tam je strašně příjemná paní na telefonu ( myslím to vážně ) třeba Paní Kolebačová a té se zeptej.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
- vendous
- Kontaktovat uživatele:
No to mně by spíš zajímalo jakej je rozdíl jestli je poštovný 60 nebo 120kč. Pokud ty diabolky potřebuješ a nemáš v okolí krám kam si je můžeš zajít koupit, tak je prostě objednáš a je jedno kolik stojí pošta. No a nebo si kup kuličky
(někdy se fakt řešej hrozný hovadiny, když potřebuju vědět poštovný tak se zeptám toho kdo mi to posílá)
(někdy se fakt řešej hrozný hovadiny, když potřebuju vědět poštovný tak se zeptám toho kdo mi to posílá)
Česká pošta na svých stránkách nabízí kalkulátor zásilky - pokud víš přibližný rozměr a váhu, je to otázka pár vteřin:
ZDE
ZDE
Počítání diabolek
Nedávno jsem dal dohromady QBčko s CO2 flaškou místo pažby..
Takže střílím, nedoplňuju cočko a chtěl jsem vědět přesněji než odhadem podle obsahu pětistovkové krabičky, kolik mě ještě zbývá výstřelů. Našel jsem starý krabičky od filmů a diabolky jsem do nich dal po 100 kusech. Z původních molitanů jsem vystříhal kolečka na dno i nahoru. Mám větší přehled. Někomu to možná přijde zbytečný, mě to vyhovuje. V kufru mám víčko od JSB, do kterýho si to sypu při střelbě, páč z těch krabiček bych to nevylovil.
http://david_holub.sweb.cz/diabolky/diabolky.jpg
Jen pro zajímavost - byly to vychvalovaný JSB, v krabičkách bylo 500, 499 a 498 kusů
Takže střílím, nedoplňuju cočko a chtěl jsem vědět přesněji než odhadem podle obsahu pětistovkové krabičky, kolik mě ještě zbývá výstřelů. Našel jsem starý krabičky od filmů a diabolky jsem do nich dal po 100 kusech. Z původních molitanů jsem vystříhal kolečka na dno i nahoru. Mám větší přehled. Někomu to možná přijde zbytečný, mě to vyhovuje. V kufru mám víčko od JSB, do kterýho si to sypu při střelbě, páč z těch krabiček bych to nevylovil.
http://david_holub.sweb.cz/diabolky/diabolky.jpg
Jen pro zajímavost - byly to vychvalovaný JSB, v krabičkách bylo 500, 499 a 498 kusů

- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle malé předvážky používam na prach, v gramech je to mizerie ae v grainech to celkem jde. +-1grain
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
Váha
Ta váha váží na 2 desetinná místa anebo se dá přepnout na kusy.
Napočítáš 25 ks, zadáš to do váhy, aby měla přehled a pak přidáváš a ona ti sama ukazuje, kolik kusů už na ní je. nemusíš počítat jak trubka. Jak psal Alexxxus - původně jsem si ji koupil taky na černej prach - teď už mám jen REM1858 a Ermu Gallager- páč sem chodil za lékárníkem a vážil u něho a už mě to bylo trapný. Váha stála 300-400 CZK, už nevím přesně.
Ale poslední dobou spíš střílím ze vzduchovky, páč nemusím na střelnici. Zrovna fčera - žena šla s malou někam na návštěvu, tak šup pro kvér, dal jsem si 150 ran na odreagování, prostě super.
Napočítáš 25 ks, zadáš to do váhy, aby měla přehled a pak přidáváš a ona ti sama ukazuje, kolik kusů už na ní je. nemusíš počítat jak trubka. Jak psal Alexxxus - původně jsem si ji koupil taky na černej prach - teď už mám jen REM1858 a Ermu Gallager- páč sem chodil za lékárníkem a vážil u něho a už mě to bylo trapný. Váha stála 300-400 CZK, už nevím přesně.
Ale poslední dobou spíš střílím ze vzduchovky, páč nemusím na střelnici. Zrovna fčera - žena šla s malou někam na návštěvu, tak šup pro kvér, dal jsem si 150 ran na odreagování, prostě super.
Objednávky JSB přijímá na novém emailu, viz zpráva:
Dobrý den,Vaše objednávka byla dnes odeslána. Zítra 17.6. Vám bude Českou poštou doručena.
Další objednávky zasílejte prosím na tento email. Mám na starosti český a slovenský trh a proto veškeré dotazy zasílejte zde.
S pozdravem Ing. Marek Děngl
JSB Match Diabolo a.s.
mobile: +420/777 836 378
e-mail: dengl@schulzdiabolo.cz
Dobrý den,Vaše objednávka byla dnes odeslána. Zítra 17.6. Vám bude Českou poštou doručena.
Další objednávky zasílejte prosím na tento email. Mám na starosti český a slovenský trh a proto veškeré dotazy zasílejte zde.
S pozdravem Ing. Marek Děngl
JSB Match Diabolo a.s.
mobile: +420/777 836 378
e-mail: dengl@schulzdiabolo.cz
Dneska jsem se stavoval pro diabolky u JSB. To je teda něco, to tam najít. Vypadá to jak bývalá kasárna, všude výstraha před psy a zákaz vstupu, zatímco nějaká cedule která by napověděla, že je člověk správně ani náhodou. No, ale 5000 diabolek i klip je doma a to je hlavní.
Air Arms S410 Classic Beech .177 & Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot