CZ200S

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 19 dub 2009 21:43

Ladil jsem uz hodne vetrovek a z vyroby je da se rict kazda originalem .. nekdy ma 13J jindy 15J .. nekdy je konzistentni jindy to je hruza .. nekdy hodne utazena pruzina a pod 16J regulovano skrcenim (potom je spotreba vetsi) .. jindy zase pruzina povolena a skrceni otevrene (konzistence spatna ale spotreba mensi) .. ale obecne lze rici, ze ta spotreba se u energie cca 16J pohybuje okolo 1,5BAR na ranu.

Navic kdyz jsi naplnil na 180, tak nez vystrelis prvnich par ran, tlak klesa vlivem chladnuti zasobniku..

pavel 54

Příspěvek od pavel 54 » 20 dub 2009 18:07

díky za užitečné rady,včera jsem střílel na 50m strelnici pod terčem jsem měl podložku z 12ti mm dřevottřísky a JSB exact jí prostřelovaly skrz!!!
Tak si myslím,že jeto až zbytečně silné.
Grinch
Kontaktovat uživatele:

CZ200s

Příspěvek od Grinch » 21 dub 2009 20:26

Tak zdravim vsechny kolem,
tak zitra si jdu skocit do kramku s ejuknout na CZku :) Budu brat jen zelezo protoze pazba uz se rysuje :) Takze doufam ze do mesice jsem mezi Vami :)
Mel bych ale maly dotaz, mohli byste mi pls poradit jak veliky pevny kufr koupit?
Jake jsou rozmery CZ200s s optikou 50mm ?
a co vse jeste koupit? Lahve mam a prepousteci hadici taky :) Ohledne regulatoru uz jsem psal Altarosovi a Josefovi ohledne quickfillu :)
Diky za rady a at to strili do cerneho a nebo do parlamentu :)))
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 21 dub 2009 20:32

Já bych vzal dost velký, mám takovej černej z JGS Trade. Je asi 24 na 105, puška s optikou se tam vejde na šířku o prsa korejské ženy a na dýlku v pohodě se sundaným kompíkem. Chtělo by to delší i širší.
Grinch
Kontaktovat uživatele:

kufr

Příspěvek od Grinch » 21 dub 2009 20:50

aha, diky ,presne ty rozmery sem mel vybrane taky takze vezmu vetsi :) nevali se doma nekomu?:D
Grinch
Kontaktovat uživatele:

Kufr

Příspěvek od Grinch » 21 dub 2009 21:57

a PS to mas prosim te tech 24cm vnitrni bo vnejsi rozmer? hodi se na to ten kufr na AGB - 122x29cm vnejsich a 20,5cm vnitrnich?
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 21 dub 2009 22:37

Já mám tento http://www.jgstrade.com/scripts/podrobn ... p?IDZ=1339 asi jsem tu dýlku blbě změřil. Na šířku to sedí - vnitřek je o 1cm menší. Ty rozměry co píšeš by měly být ok jen nechápu ten velký rozdíl mezi nvnitřní a vnější šířkou. Ten kufr v odkazu je prostě docela malej. S origo pažbou to sedlo v pohodě, ale s tou novou je to tak tak. Zase se ale celekm dobře nosí, je takovej kompaktní. Kdybych to kupoval teď tak asi vezmu větší.
Barys

Příspěvek od Barys » 23 dub 2009 19:23

Mám s CZ 200 problém v podobě dvoudílné pažby.Putuje mi nástřel po terči až 2 cm.Když jsem dostřílel FT na srazu tak jsem si chtěl zkusit kam to střílí a 2 cm posun na 4 hodinách.
Tento víkend začínam dělat jednodíl. pažbu tak mi držte palce.
Jinak všem co ji maj tak doporučuji si ji udělat nebo koupit.Vis Silencer a Krtička 1.a2. místo na sotěži.
mikiki

pažba

Příspěvek od mikiki » 23 dub 2009 20:35

Pro Baryse:
Ahoj, taky mám CZ200S, ale není mi zatím jasný, jak Ti to může lítat jinam.
Vždyť optika je připevněna k tělu zbraně a snad "viklající pažba" nemá mít takový vliv na přesnost.
Ta celopažbená je lepší pro držení a hlavně na vzhled ne?
Nebo se mýlím, oprav mne.
ALKAJ

Příspěvek od ALKAJ » 23 dub 2009 21:31

a snad "viklající pažba" nemá mít takový vliv na přesnost
Bohužial má, lebo predpažbie drží len na jednom šróbiku a predok predpažbia je "zakvačený" na hlavni.
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
kesi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kesi » 23 dub 2009 21:35

Nedotažené nebo povolené šrouby které drží železo v pažbě mají vliv na přesnost i na Slávce 634 :) , ale to sem trochu uhnul :wink:
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
mikiki

přesnost

Příspěvek od mikiki » 23 dub 2009 23:32

S tou viklající pažbou jsem to schválně přehnal, "zatím" opakuji "zatím" jsem neviděl žádnou CZ200S, která by měla viklající pažbu - ale je to možné.
Jen jsem chtěl říci, že přesnost (hlaveň s namontovanou optikou) by měla být stále stejná - přece se nerozhodí nástřel?
Příklad: kdybych sundal pažbu i podbažbí, upnul tělo zbraně např. do svěráku, tak se to přece nemůže hnout a bude to lítat stále stejně?
To byla jen reakce na ten posun 2cm - není to v montážích?
Chápu, že když bych CZ200S opřel jen lehce do ramene a měl jsem viklající pádlo, tak to budu strhávat.

To Barys:
na setkání jsem měl krátce (2dny) namontovanou starší koupenou optiku, nemohl jsem jí taky sladit s AT44.
To se mi povedlo k mému vzteku až po závodě na střelbě do NTB.
Samozřejmě nějakou vinu nesly i ruce :D
Altaros

Příspěvek od Altaros » 24 dub 2009 01:00

No myslim, že tady "poučovat" Baryse o cz 200S je trošku OT, ma ji minimálně stejně dlouho jako já, takže svoji pušku zná pravě do toho šroubku :) .
Jinak vysvětlení je prosté. Nejedná se ani tak o pažbu jako o předpažbí, které má dva pevné body a to tak neštastně, že druhý pevný bod tvoří uchyt na hlaveň. Díky tomu stačí vyvynout velmi malý tlak na předpažbí(tlak od dvojnožky nebo ruky) a konec hlavňe se začne nadzvedávat, kdežto puškohled je stále na stejném místě. Jednoduchý příklad je vidět na kompenzátoru, kdy jeho vlastní váha stlačuje hlaveň dolů a tím mění bod zásahu. A 2cm je ještě málo, každý chodil na základku, tak si dokáže spočítat pravoúhlý trojúhelník a i velmi malé úhlove posunutí hlavně na větší vzdálenost vyvolá zančný posuv zásahu.
mikiki

přesnost

Příspěvek od mikiki » 24 dub 2009 08:54

Já jsem Baryse nepoučoval, ptal jsem se a to je snad rozdíl.
Pak napsal můj názor ohledně montáže.
Což byla asi chyba, proto se radši moc nezúčastňuji diskuzí ....
CZ mám taky 3 roky a jen říkám, že vím, kam mi to lítá.
Byla hloupost si CZ200S nevzít a závodit s novou nenastřelenou (myslel jsem že to bude spíš pokec, seznámení s novými lidmi atd. ten závod mne prostě zaskočil, ale nakonec jsem byl moc rád, že jsem se ho poprvé zůčastnil :D ).
mikiki

přesnost

Příspěvek od mikiki » 24 dub 2009 09:16

Jo a na ZS jsem taky kdysi chodil i trojúhelník jsem měl někdy v ruce a základní počty snad zvládnu.
Toto je to poučování a rejpání, co se mi nelíbí!!!!!
A sakra, teď jsem asi právě přišel o regulátor co :lol:
Odpovědět