CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Ladil jsem uz hodne vetrovek a z vyroby je da se rict kazda originalem .. nekdy ma 13J jindy 15J .. nekdy je konzistentni jindy to je hruza .. nekdy hodne utazena pruzina a pod 16J regulovano skrcenim (potom je spotreba vetsi) .. jindy zase pruzina povolena a skrceni otevrene (konzistence spatna ale spotreba mensi) .. ale obecne lze rici, ze ta spotreba se u energie cca 16J pohybuje okolo 1,5BAR na ranu.
Navic kdyz jsi naplnil na 180, tak nez vystrelis prvnich par ran, tlak klesa vlivem chladnuti zasobniku..
Navic kdyz jsi naplnil na 180, tak nez vystrelis prvnich par ran, tlak klesa vlivem chladnuti zasobniku..
CZ200s
Tak zdravim vsechny kolem,
tak zitra si jdu skocit do kramku s ejuknout na CZku
Budu brat jen zelezo protoze pazba uz se rysuje
Takze doufam ze do mesice jsem mezi Vami 
Mel bych ale maly dotaz, mohli byste mi pls poradit jak veliky pevny kufr koupit?
Jake jsou rozmery CZ200s s optikou 50mm ?
a co vse jeste koupit? Lahve mam a prepousteci hadici taky
Ohledne regulatoru uz jsem psal Altarosovi a Josefovi ohledne quickfillu 
Diky za rady a at to strili do cerneho a nebo do parlamentu
))
tak zitra si jdu skocit do kramku s ejuknout na CZku

Mel bych ale maly dotaz, mohli byste mi pls poradit jak veliky pevny kufr koupit?
Jake jsou rozmery CZ200s s optikou 50mm ?
a co vse jeste koupit? Lahve mam a prepousteci hadici taky

Diky za rady a at to strili do cerneho a nebo do parlamentu

kufr
aha, diky ,presne ty rozmery sem mel vybrane taky takze vezmu vetsi
nevali se doma nekomu?:D

Kufr
a PS to mas prosim te tech 24cm vnitrni bo vnejsi rozmer? hodi se na to ten kufr na AGB - 122x29cm vnejsich a 20,5cm vnitrnich?
Já mám tento http://www.jgstrade.com/scripts/podrobn ... p?IDZ=1339 asi jsem tu dýlku blbě změřil. Na šířku to sedí - vnitřek je o 1cm menší. Ty rozměry co píšeš by měly být ok jen nechápu ten velký rozdíl mezi nvnitřní a vnější šířkou. Ten kufr v odkazu je prostě docela malej. S origo pažbou to sedlo v pohodě, ale s tou novou je to tak tak. Zase se ale celekm dobře nosí, je takovej kompaktní. Kdybych to kupoval teď tak asi vezmu větší.
Mám s CZ 200 problém v podobě dvoudílné pažby.Putuje mi nástřel po terči až 2 cm.Když jsem dostřílel FT na srazu tak jsem si chtěl zkusit kam to střílí a 2 cm posun na 4 hodinách.
Tento víkend začínam dělat jednodíl. pažbu tak mi držte palce.
Jinak všem co ji maj tak doporučuji si ji udělat nebo koupit.Vis Silencer a Krtička 1.a2. místo na sotěži.
Tento víkend začínam dělat jednodíl. pažbu tak mi držte palce.
Jinak všem co ji maj tak doporučuji si ji udělat nebo koupit.Vis Silencer a Krtička 1.a2. místo na sotěži.
pažba
Pro Baryse:
Ahoj, taky mám CZ200S, ale není mi zatím jasný, jak Ti to může lítat jinam.
Vždyť optika je připevněna k tělu zbraně a snad "viklající pažba" nemá mít takový vliv na přesnost.
Ta celopažbená je lepší pro držení a hlavně na vzhled ne?
Nebo se mýlím, oprav mne.
Ahoj, taky mám CZ200S, ale není mi zatím jasný, jak Ti to může lítat jinam.
Vždyť optika je připevněna k tělu zbraně a snad "viklající pažba" nemá mít takový vliv na přesnost.
Ta celopažbená je lepší pro držení a hlavně na vzhled ne?
Nebo se mýlím, oprav mne.
přesnost
S tou viklající pažbou jsem to schválně přehnal, "zatím" opakuji "zatím" jsem neviděl žádnou CZ200S, která by měla viklající pažbu - ale je to možné.
Jen jsem chtěl říci, že přesnost (hlaveň s namontovanou optikou) by měla být stále stejná - přece se nerozhodí nástřel?
Příklad: kdybych sundal pažbu i podbažbí, upnul tělo zbraně např. do svěráku, tak se to přece nemůže hnout a bude to lítat stále stejně?
To byla jen reakce na ten posun 2cm - není to v montážích?
Chápu, že když bych CZ200S opřel jen lehce do ramene a měl jsem viklající pádlo, tak to budu strhávat.
To Barys:
na setkání jsem měl krátce (2dny) namontovanou starší koupenou optiku, nemohl jsem jí taky sladit s AT44.
To se mi povedlo k mému vzteku až po závodě na střelbě do NTB.
Samozřejmě nějakou vinu nesly i ruce
Jen jsem chtěl říci, že přesnost (hlaveň s namontovanou optikou) by měla být stále stejná - přece se nerozhodí nástřel?
Příklad: kdybych sundal pažbu i podbažbí, upnul tělo zbraně např. do svěráku, tak se to přece nemůže hnout a bude to lítat stále stejně?
To byla jen reakce na ten posun 2cm - není to v montážích?
Chápu, že když bych CZ200S opřel jen lehce do ramene a měl jsem viklající pádlo, tak to budu strhávat.
To Barys:
na setkání jsem měl krátce (2dny) namontovanou starší koupenou optiku, nemohl jsem jí taky sladit s AT44.
To se mi povedlo k mému vzteku až po závodě na střelbě do NTB.
Samozřejmě nějakou vinu nesly i ruce

No myslim, že tady "poučovat" Baryse o cz 200S je trošku OT, ma ji minimálně stejně dlouho jako já, takže svoji pušku zná pravě do toho šroubku
.
Jinak vysvětlení je prosté. Nejedná se ani tak o pažbu jako o předpažbí, které má dva pevné body a to tak neštastně, že druhý pevný bod tvoří uchyt na hlaveň. Díky tomu stačí vyvynout velmi malý tlak na předpažbí(tlak od dvojnožky nebo ruky) a konec hlavňe se začne nadzvedávat, kdežto puškohled je stále na stejném místě. Jednoduchý příklad je vidět na kompenzátoru, kdy jeho vlastní váha stlačuje hlaveň dolů a tím mění bod zásahu. A 2cm je ještě málo, každý chodil na základku, tak si dokáže spočítat pravoúhlý trojúhelník a i velmi malé úhlove posunutí hlavně na větší vzdálenost vyvolá zančný posuv zásahu.

Jinak vysvětlení je prosté. Nejedná se ani tak o pažbu jako o předpažbí, které má dva pevné body a to tak neštastně, že druhý pevný bod tvoří uchyt na hlaveň. Díky tomu stačí vyvynout velmi malý tlak na předpažbí(tlak od dvojnožky nebo ruky) a konec hlavňe se začne nadzvedávat, kdežto puškohled je stále na stejném místě. Jednoduchý příklad je vidět na kompenzátoru, kdy jeho vlastní váha stlačuje hlaveň dolů a tím mění bod zásahu. A 2cm je ještě málo, každý chodil na základku, tak si dokáže spočítat pravoúhlý trojúhelník a i velmi malé úhlove posunutí hlavně na větší vzdálenost vyvolá zančný posuv zásahu.
přesnost
Já jsem Baryse nepoučoval, ptal jsem se a to je snad rozdíl.
Pak napsal můj názor ohledně montáže.
Což byla asi chyba, proto se radši moc nezúčastňuji diskuzí ....
CZ mám taky 3 roky a jen říkám, že vím, kam mi to lítá.
Byla hloupost si CZ200S nevzít a závodit s novou nenastřelenou (myslel jsem že to bude spíš pokec, seznámení s novými lidmi atd. ten závod mne prostě zaskočil, ale nakonec jsem byl moc rád, že jsem se ho poprvé zůčastnil
).
Pak napsal můj názor ohledně montáže.
Což byla asi chyba, proto se radši moc nezúčastňuji diskuzí ....
CZ mám taky 3 roky a jen říkám, že vím, kam mi to lítá.
Byla hloupost si CZ200S nevzít a závodit s novou nenastřelenou (myslel jsem že to bude spíš pokec, seznámení s novými lidmi atd. ten závod mne prostě zaskočil, ale nakonec jsem byl moc rád, že jsem se ho poprvé zůčastnil