Jak se ubranit medvedovi?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
KDO SE BOJÍ NESMÍ DO LESA!!
Na medvěda s ruční zbraní
to si mě pobavil...

-
- Kontaktovat uživatele:
Když jsme u těch medvědů....
Před pár dny jsem se vracel ze střelnice a u kraje vozovky stálo auto, co srazilo srnu. Byla živá, ale nohy zpřelámaný, snažila se na těch zlámanejch nohách dostat z příkopu. Dost žalostnej pohled. Podle měla asi i jiná zranění, těžko říct, nabral jí týpek s BMW, měl to kapánek počechraný.
Nechtěl jsem , aby se trápila, tak jsem ji chtěl dorazit zbraní. Protože o srnách vim bačkoru a nevim kde mají komoru, rozhodl jsem se střílet na hlavu. Měl jsem po ruce devítku luger, 357 magnum a pak ještě bohužel 45 ACP bez střeliva. Rozhodl jsem se pro 357 magnum. Dal jsem dvě rány a srna se ani nehnula
Skoro jsem si myslel, že jsem se netrefil, prostě byla tak jak byla, teprve na třetí ránu se pomalu sesunula k zemi. Ještě teď to vidím, je mi jí líto, ale lepší to skončit hned.
Takže vy tu řešíte medvědy, jak by jste je odpráskli na jednu ránu devítkou
a ona nestačí 357 ani na srnu.
Takže
Před pár dny jsem se vracel ze střelnice a u kraje vozovky stálo auto, co srazilo srnu. Byla živá, ale nohy zpřelámaný, snažila se na těch zlámanejch nohách dostat z příkopu. Dost žalostnej pohled. Podle měla asi i jiná zranění, těžko říct, nabral jí týpek s BMW, měl to kapánek počechraný.
Nechtěl jsem , aby se trápila, tak jsem ji chtěl dorazit zbraní. Protože o srnách vim bačkoru a nevim kde mají komoru, rozhodl jsem se střílet na hlavu. Měl jsem po ruce devítku luger, 357 magnum a pak ještě bohužel 45 ACP bez střeliva. Rozhodl jsem se pro 357 magnum. Dal jsem dvě rány a srna se ani nehnula

Skoro jsem si myslel, že jsem se netrefil, prostě byla tak jak byla, teprve na třetí ránu se pomalu sesunula k zemi. Ještě teď to vidím, je mi jí líto, ale lepší to skončit hned.
Takže vy tu řešíte medvědy, jak by jste je odpráskli na jednu ránu devítkou

Takže
CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
U vas je mozne len tak aby sa netrapila srnu dorazit
alebo si polovnik,ale aj ten moze len dlhou zbranou 

Mam-GP-X-Calibur,CZ-45,CZ-82,Glock 23.Mal som-CZ 75B,Shadow,CZ100,CZ 83,CZ50,CZ 122 Sport,CZ 97B,Revolvery Taurus 689,85,Rossi,Holek 38,Holek 22LR,SA-858,malorazky Norinco,SM-2,Makarov PM,Sig Sauer Mosquito,Glock17,K-100MK6 Silver.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jspalek: ty vogo já tě uplně vidím jak u toho máš úsměv zabijáka
ne peru s tebou. Taky bych asi volil hlavu ale doufám že jsi strřílel na mozek a ne na čelist.

Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
Aj ked 9 luger nestaci,ale na maca radsej vybuchat co mam,hadam sa niečo chyti ked nie ..nohy na plecia ak by som stacil 

Mam-GP-X-Calibur,CZ-45,CZ-82,Glock 23.Mal som-CZ 75B,Shadow,CZ100,CZ 83,CZ50,CZ 122 Sport,CZ 97B,Revolvery Taurus 689,85,Rossi,Holek 38,Holek 22LR,SA-858,malorazky Norinco,SM-2,Makarov PM,Sig Sauer Mosquito,Glock17,K-100MK6 Silver.
No nikdy jsem na nic živého nestřílel...když teď vidim ty myslivce, jak střílej po mláďatech a ještě se tim chluběj, že je sundali na první ránu, nevim co si o nich myslet. Ještě teď vidim tu srnu, jak se pomalu kácí k zemi chudák...
CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
nevim co je polovnik, možná myslivecBALISTIK píše:U vas je mozne len tak aby sa netrapila srnu dorazitalebo si polovnik,ale aj ten moze len dlhou zbranou

-
- Kontaktovat uživatele:
Takže jsi tu srnu trefil blbě a způsobil jí ještě větší utrpení. Rána na hlavu to zvíře usmrtí okamžitě i z malorážky.jspalek píše:Když jsme u těch medvědů....
Nechtěl jsem , aby se trápila, tak jsem ji chtěl dorazit zbraní. Protože o srnách vim bačkoru a nevim kde mají komoru, rozhodl jsem se střílet na hlavu. Měl jsem po ruce devítku luger, 357 magnum a pak ještě bohužel 45 ACP bez střeliva. Rozhodl jsem se pro 357 magnum. Dal jsem dvě rány a srna se ani nehnula![]()
Takže vy tu řešíte medvědy, jak by jste je odpráskli na jednu ránu devítkoua ona nestačí 357 ani na srnu.
Takže