V?trovka - Sharp
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
............
Naposledy upravil(a) milius dne 05 črc 2009 17:55, celkem upraveno 1 x.
Re: mensia porucha
skus naolejovať pumpu a zisti si či ti neuniká vzduch pri výstrele.
ak neuniká, môžeš mať povolenú pumpu(pri pumpnutí nedolieha pumpa k ventilu, je tam medzera) a vďaka tomu sa ti aj ľahšie pumpuje a samozrejme ju tak nenatlakuješ...
mne sa to stalo, musel som rozobrať pumpu, zoštelovať, na závity som dal lepidlo, nech sa nepovolujú...
ak uniká, môže to byť vadne tesnenie na pumpe, odšraubuješ pažbu, ten medený oný odšraubuješ rukou, alebo kliešťami, potom ten červík vyšraubuješ a celú pumpu vytiahneš. Na pumpe potom zbadáš tesnenie- O krúžok, ak bude poškodený tak vymeniť.
inač dám ti veľmi dobru radu- zbav sa jej čo najskôr.
niečo málo došetrí a kúp si inú vzdušu.
mne sa najprv odlomil tlmič (plastový úchyt) pri pumpovaní sám od seba, vďka nárazom pri pumpovaní. potom mi strielala ako flusbrok, až už nedržilo predpažbie-pumpa sa riadne uvolnila, neskôr odišlo predpažbie, ani som si nevšimol kedy stihlo puknúť a prasklina sa zväčšovala, zošrauboval som ju a bolo. Teraz mi prasklo telo a to som to s pumpovaním nepreháňal. zo sharpky som vystrieľal asi 1400 diaboliek, životnosť jak hovado.
to honda vymenil si aj hlaveň???
to plastové predpažbie si už mohol vymeniť za drevo, nejak mi tam nepasuje. ako ti to strieľa?? presnosť, výkon
ak neuniká, môžeš mať povolenú pumpu(pri pumpnutí nedolieha pumpa k ventilu, je tam medzera) a vďaka tomu sa ti aj ľahšie pumpuje a samozrejme ju tak nenatlakuješ...
mne sa to stalo, musel som rozobrať pumpu, zoštelovať, na závity som dal lepidlo, nech sa nepovolujú...
ak uniká, môže to byť vadne tesnenie na pumpe, odšraubuješ pažbu, ten medený oný odšraubuješ rukou, alebo kliešťami, potom ten červík vyšraubuješ a celú pumpu vytiahneš. Na pumpe potom zbadáš tesnenie- O krúžok, ak bude poškodený tak vymeniť.
inač dám ti veľmi dobru radu- zbav sa jej čo najskôr.
niečo málo došetrí a kúp si inú vzdušu.
mne sa najprv odlomil tlmič (plastový úchyt) pri pumpovaní sám od seba, vďka nárazom pri pumpovaní. potom mi strielala ako flusbrok, až už nedržilo predpažbie-pumpa sa riadne uvolnila, neskôr odišlo predpažbie, ani som si nevšimol kedy stihlo puknúť a prasklina sa zväčšovala, zošrauboval som ju a bolo. Teraz mi prasklo telo a to som to s pumpovaním nepreháňal. zo sharpky som vystrieľal asi 1400 diaboliek, životnosť jak hovado.
to honda vymenil si aj hlaveň???
to plastové predpažbie si už mohol vymeniť za drevo, nejak mi tam nepasuje. ako ti to strieľa?? presnosť, výkon
Re: mensia porucha
......................................
Naposledy upravil(a) undead dne 17 bře 2009 08:37, celkem upraveno 1 x.
to undead
vdaka za radu s tym zostelovanim pumpy. pohral som sa s tym, pomenil som okruzky za hrubsie vsetko znova premazal a huraaaaa sila sa jej vratila. sharpku som si kupil iba koli tej sile a jej dizajnu a je to skor doplnenie zbierky ako by som ju mal vyuzivat inde. este raz vdaka za rady
strelbe zdar! heh

honda píše:Právě proto, aby se dalo využít výkonu je tam jiná hlaveň, prototyp zrovna sjel z linky, na plast taky dojde a na funkci vliv nemá takže až nakonec.
ak si ochotny sa podelit tak by som rad vedel ako mas vymysleny prechod medzi valcom a hlavnou pripadne ci by si mi nemohol poslat postup prace alebo nejaky rozkres tvojho diela...nakolko mam v novej praci nove moznosti tak by som sa rad pustil do kompletnej prerabky Sharpky a boldlo by mi par dobrych rad...dik

sharpka
pokud by mel nekdo zajem o nejake zajimavosti vykresy rozkresy o Sharpce poslete mi emailika bo mi to sem nejde vlozit 

Re: sharpka
súbor od zdena757
http://www.lac0.szm.sk/Korobka.pdf
zaujímalo by ma či by tu niekto bol schopný niečo podobne vyrobiť,
otázka skôr pre Altarosa, Kuba 630, troja...,ToMiiiho čo ma v novej práci nove možnosti.. a iných..
no a odkiaľ sa dá zohnať hlaveň 5.5mm?
skúšal som na
http://www.isbguns.cz/vyroba-hlavni.html
cez ten ich formulár už 2x, no ani len neodpísali..
http://www.lac0.szm.sk/Korobka.pdf
zaujímalo by ma či by tu niekto bol schopný niečo podobne vyrobiť,
otázka skôr pre Altarosa, Kuba 630, troja...,ToMiiiho čo ma v novej práci nove možnosti.. a iných..
no a odkiaľ sa dá zohnať hlaveň 5.5mm?
skúšal som na
http://www.isbguns.cz/vyroba-hlavni.html
cez ten ich formulár už 2x, no ani len neodpísali..
- mocima
- Kontaktovat uživatele:
CNC
Nevím, jestli někdo z místních to zvládne, ale můžeš zkusit jakoukoliv firmu, co má multi CNC frézy. Ti to udělají určitě, ale neřeknu ti cenu.
Optimista se učí anglicky, pesismista se učí čínsky...realista se učí střílet.
Prodávám:
Harris bipod bez kloubu a odskoků - 6''-9'' + kulatý adaptér HB - 2A
Prodávám:
undead:
pedro gonzales píše:nenašel jsem ten toppic o hlavních tak to hodím sem,
po 3 měsících co jsem poslal dotaz na hlaveň 4,5 mi dnes přišla odpověď,
"Polotovar 4,5mm stojí 500,-Kč pluz DPH,plus 150,-Kč poštovné"
toť vše jde o firmu http://www.isbguns.cz/vyroba-hlavni.html
skoro se bojím něco objednat, po tom co jim trvalo odepsat na blbý mejl
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
taky jsem se pokousel zjistit cenu toho tela jenze original puskar mi to nacenil na 5000kč v duralu takze jsem se na to vybodl ale nasel jsem daleko sikovnejsu reseni na ruskem foru asi tomu ti rusaci rozumi a je to daleko hezci nez to cele telo http://airgun.org.ua/forum/viewtopic.ph ... &start=990
- mocima
- Kontaktovat uživatele:
puskar
No nemyslel jsem poptat to přímo u puškaře. Fakt jen strojírenská výroba, nejlépe nějaká malá, nějaké CNC v garáži. To by mělo vyjít nejlíp.
Optimista se učí anglicky, pesismista se učí čínsky...realista se učí střílet.
Prodávám:
Prodávám: